icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

zinica
4. jan 2015

@dia2006 Ahoj, ak môžem poradiť - ja som držala tento detox už niekoľkokrát a mám nejaké tie zlepšováky - kúpili sme si parný hrniec - na VSETKU zeleninu, ktoru tam pripravujes a elektricky struhac - moulinex (na tie kvanta mrkvy a jablk na ranajky). Oplati sa to, lebo cvikla je hotova za 20 - 30 minut, čo neuveriteľne šetrí čas.

dia2006
4. jan 2015

Dakujem za "zlepsovaky", nastastie parny hrniec mam. A aj tie placky poznam, mne
chuti nastastie vsetko z cvikly. 🙂

beatrix11
4. jan 2015

Ahojte,mam otazku.Dnes som zacala s 28 čkou
Ale teraz po 2hod od obeda som uz hladna a vecera je daleko.Co robit?dakujem

klara78
4. jan 2015

@beatrix11 biely jogurt sa pobede môže jesť

piussi
4. jan 2015

@pletyika ako sa robia tie placky? lebo ten salat fakt nemusim

mishka27
5. jan 2015

@gzzzl waaw super 🙂 tak sa tešim dnes mi ma kniha prist 😀 😀 tak hadam to vydrzim a vysledky budu aj umna 🙂

klara78
5. jan 2015

@beatrix11 Ahoj ako ti chutila brokolica? Lebo mne vôbec, zalievala som to vodou aby som ju prehltla :D tak dufam že cvikla bude chutnejšia.

mishka27
6. jan 2015

Ahojte,prosim vas potrebujem pomoooc.Mam zasebou prve ranajky 🙂 celkom v pohode az nato zemi to prislo nehorazne sladke ale ok.mam problem ! Unas nikde nieje kupit cvikla cerstva viem ze zavarana to byt nemoze no bille som dostala kupit vakuovo balenu a pisana je lupana varena pridavam fotky.myslite ze to moze byt?dakujeeem mooc 🙂

ask
6. jan 2015

@mishka27 Stačí ked si dáš menej medu🙂 Tá cvikla by podľa možností mala byť bez cukru...

mishka27
6. jan 2015

@ask supeer ,ďakujem

uankab
6. jan 2015

Baby, zacina niekto buduci pondelok? By som sa pridala 🙂

bacoolka
6. jan 2015

Ahojte.Mam 39 dni do svadby takze zacinam zajtra 🙂.Bohuzial som ju uz 2krat prerusila ( raz sa mi to prekryvalo s velkou nocou a raz s predvianocnymi vecierkami 😀 😀 tak dufam ze do tretice vsetko dobre.
Mam tri kamosky co riadne vela schudli a pomohla im tato detoxikacka.Kamoska po porode zhodila 10 kg ( poctivo drzala detox a 2x jumping)
Takze idem do toho aj ja. Ta zelenina nie vzdy je chutna ale ked niekto nema rad brokolicu na cesnaku tak to kamoska riesila tak ze prehltla cesnak a z brokolice urobila salat.Suroviny zachovala, len zmenila sposob pripravy.V brusku sa to aj tak zmiesa 🙂 tak good luck baby

bacoolka
6. jan 2015

@mishka27 ja som si ten salat robila aj zo zavaranej..nie je to najlepsie riesenie ale lepsie ako hamburger 🙂

bacoolka
6. jan 2015

@uankab ja zajtra, pridaj sa ku mne 🙂

bacoolka
6. jan 2015

@beatrix11 ked si hladna, skus oriesky, varene vajko alebo syrik 🙂

mishka27
6. jan 2015

@bacoolka vela štastia aby sito dotretice "dala"
Inak brokolica bola vyyyyborna to by som mohla aj kaxdy den.Akurat sa pasujem s cviklovym salatom 😖 😖 waaaa ale jato zvladnem! Duuufam 🙂 🙂

mishka27
6. jan 2015

@uankab ja som zacala dnes a neni ani pondelok 🙂

uankab
7. jan 2015

@mishka27
@bacoolka
myslim ze to by som bola cely cas popletena.. pockam veru ja do pondelka 🙂

ja som ju uz drzala v lete, jedine co som moc nemusela bola ta bryndza s bielkami, bolo to straasne slane! inak sa to celkom dalo, zo zaciatku som bola dost hladna, ale po case to bolo ok..
drzim palce!

mishka27
7. jan 2015

@uankab dakujem,no ja uz som do dalsieho pondelku nemohla vydrzat.Uz chcem byt ryyychlo štihlounka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 To mne naopak tie sladke ranajky idu krkom a to som na druhom dni.fazulove lusky boli dobreee a natu bryndzu sa tesiiim 🙂
tak od pondelka informuj ako sati bude darit 😉
vela stastia

uankab
7. jan 2015

@mishka27
mne zase tie sladke ranajky chutia, s tymi som pokracovala aj ked som ju uz skoncila 🙂.. hlavne banany a kiwi, ja obvykle davam menej medu, lebo potom to je fakt moooc sladke a skoricou nesetrim 🙂

cviklovy salat sa celkom da, aj ked ako pises, po case lezie hore krkom.. a mas aj predstavu kolko chces schudnut, ci sa len chces citit lepsie?
ja som cez sviatky pribrala nejake dve kila, tak minimalne tych sa chcem zbavit

mishka27
7. jan 2015

@uankab No kedze som zacala priberat akp som prestala kojit..tak aspon to co je teraz vlastne nejake 4kila :( vazim 63,5kg tak by som bola veelmi potesena keby je to pod tou 60tkou 😀 No samozrejme ide aj o lepsi pocit...lebo sa citim hrozne unavena s nemotorna..
tak ty tie 2 kilka urcite das lavou zadnou ;)

uankab
7. jan 2015

@mishka27 hej, to poznam.. ja som zacala ako som zacala chodit do roboty.. menej pohybu, sedim cely den, atd..
mozno by si neverila ale niekedy je to tazsie ako sa zda.. ja som pri minulom detoxe zhodila len nejake 3 kila, ak vobec.. a to som ho poctivo drzala, ale musim uznat ze som sa citila ovela lepsie po nom..

kiki68
7. jan 2015

u mna za dva dni 2kg dole, ja sa odvodnujem tout dietou rychlo. Mam celiakiu a staci malo a telo sa zavodnuje.
Ja sa citim lepsie, uvazujem ze sa vzdam uplne toho bezneho sposobu jedenia, lebo aj blp muka je to iste ked to upeciete, iba to neni psenica.

geenna
7. jan 2015

Cafte tak ja som pred rokom drzala 1 x. 5 kg dole a nevratili sa mi. Teraz so. Zacala od pondelka tak sa tesim a drzim ostatnym palce

mishka27
8. jan 2015

@geenna super,drzim palce ale kedze sa kilecka nevratili asi si dalej dodrziavala stravu a nevratila sa k povodnej ci?

mishka27
8. jan 2015

@uankab tak aj 3 kila su nieco 🙂 ja som vcera zhresilaaa 😢 neodolala som ked sa mi polovicka napchaval chipsami :( hnevam sa sama ma seba.No meviem im odolat 🙂 dufam ze to dalej uz nejak vydrziiim .booze a to som len na tretom dniii waaáa

tatanka1
8. jan 2015

Ahojte ja som začala tiež od pondelka môžem sa pridať k vám? ja nemám s ničím problém, aj mrkva mi chutila aj brokolica a aj fazuľka, hlad vyslovene nepociťujem nejako som rada ak vôbec stíham všetko jesť 😀 . A dokonca ma to zatiaľ ani neláka koštovať to čo chystám rodine. tak snáď to vydrží čo najviac.
tie placky by zaujímali aj mňa, lebo ten šalát mi moc nie je po chuti, akože zjem bez problémov ale nie je to niečo čo by som si sama s chuťou robila.

tatanka1
8. jan 2015

teda cviklu mám rada ale vadí mi to studené....keďže je zima, lebo ak by bolo leto tak je to asi lepšie a v zime sa mi žiada teplé.

geenna
8. jan 2015

@mishka27 viac menej ano snazilw som sa dodrziavat. Ale aj som hresila😀

geenna
8. jan 2015

@tatanka1 super drzim palce potom si napiseme kolko sme dali dole 🙂