Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
nie za rok ,ale zdravou stravou ,mačingovú som stale porušila ,nikdy som nedošla viac ako po 3 den 😉
@silvia0310 ahoj ja som zacala ,aaale ranajky som si nechala svoje 😀 (ovsene vločky s bananom) lebo som alergicka na škoricu a orechy ...tak som zvedava ze ako dopadnem 😝
@siia a keby si dala len jablko s mrkvou ?a med ku tomu ? nie je to zle ...zatial som druhý den a pohoda takl verím že to tentoráz dám 😀
@silvia0310 a med nemam rada,zabudla som napisat 😅 tie ranajky su jedine co nedam,inak včerajsi obed bol v pohode,aj večera..a neboj určite to das 😉
Uz viem preco nie je dobre vazit sa 🙂 Po 6 dni som mala -2,7 kg a po 7, teda dnes -1,6 kg. Takze sa budem snazit vydrzat a aspon tyzden sa neodvazit. Dnes zacinam druhy tyzden a uz sa tesim na cestoviny a borsc.
no tak potom daj vediet 🙂
tretí deň raňajky za mnou 😉 zatial to ide ,len sa prekonať 🙂
ahojte ja mam za sebou prvy den a dnesne ranajky, som zvedava ako mi to pomoze pri zhadzovani tuku :D
čavte ženy, v dm som objavila cviklovo-zelerové chipsy 🙂 odporúčam 😀
No neviem či by som zvládla túto kúru, a hlavne kto má čas vyvárať také špeciálne veci? Pracujem denne 12 hodín, koško času zaberie varenie týchto jedál? ja osobne jem všetko a radšej detoxikujem, sa prečisťujem iným spôsobom. Už dlhšie som verná programu Enerix od firmy Naturalmax, pri ktorom nielenže nemusím dodržiavať diétu, ale sa pri tejto kure parádne chudne. Kilečká idú pekne dole. Takže koncom marca začínam znova.
@pralinka577 ja varím cca. každý druhý deň a tiež chodím do práce...jedlá sú hotové pomerne rýchlo, keďže sa jedná hlavne o zeleninu...a 28dní nie je až taká dlhá doba
baby nevieete možem detox ked dojčím? 😒
ako reagovali vase dojcene deti na zmenu mlieka?lebo moj nezaspal vecer a cez den to bolo tiez kratsie. proste sacharidy su zaklad v mliecku a ked ich moje deti nemali-ju su proste hladne. UM nehrozi cumel tiez nie a tatik moze nosit kolko chce to neunosi ked sa maly az zajakaval od placu.
@hviezda21 ja som drzala tento detox pri oboch a nemali ani jjeden problem so zaspavanim. sacharidy su obsiahnute aj v zelenine a v mede a od druheho tyzdna sa zacina aj cestovina od tretieho pecivo. takze si nemyslim ze je malo sacharidov, skor su tie zlozene sacharidy kotre sa odburavaju pomalsie a nie rychlo ako jednoduche 🙂
@pralinka577 no tak macingovej detox je asi lacnejsi 🙂 a hlavne aky ma sposob detoxikovat sa ked stale prijimas tu istu stravu?
@danica77 väčšinou sa to prejaví praveze až po 2-3tyzdnoch. 🙂 ona napr neodporúča meraťči vazit sa po pár dnoch lebo to človeka demotivuje ked nejak nič. Na kg schudnu viac tí čo majú väčšiu nadváhu, môj táto dal dole 11 kg za mesiac ale on bol dobre za stovkou. Ja som dala len 3kg ale cm boli lepšie. Tak som zvedavá koľko to bude teraz 🙂 tiež sa vážim pravidelne ale beriem to s rezervou
ahojte dievčatá, vedeli by ste mi poslať recepty , chcela by som to aj ja vyskúšať 🙂 je tu niektorá ktorá absolvvala celých 28 dní? viem že sa tam je aj zeler, ten aj nemôžem, čím by sa dal nahradiť? ďakujem za každú radu ....... 🙂
Baby dnes uz taham 18 den 4,5kg dolu boli tam aj nejake prehresky samorejme ale som spokojna.
@kobercek1 tak u nas to je velmi zle. V ovoci a mede nie su komplexne sacharidy a tie mojim chalanom v mlieku chybaju /li/.pred 2r. Som robila sachar.vlny a dni ked bolo malo sacharidov maly celu noc preplakal a bol kazdu hod.hore. aj pri delenej strave to robili. uz je stvrtok tak vydrzime snad do konca tt potom uz su sacharidy.
@hviezda21 no chudacik, veru ten prvy tyzden je drsny, moja dcerka papava so mnou, teda este okrem MM, samozrejme ze jej k tomu pridavam sacharidy - ryza, zemiaky ale tak jej vidno na kakani ako to travi. 🙂 a keby si mu vecer dala nieco sacharidove a potom MM? napr zem. kasu to by ho mohlo zasytit a mozno by sa tolko nebudil.

@silvia0310 15kg za mes s macingovou?????