icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

zuzimka
21. apr 2015

@nevestienka ja tiež cvičím,ale ten cukor mi zatial nechyba,aj ked medu spotrebujem požehnane.ja sa snažím dodržiaavať do bodky,aj keď dnešnu brokolicu zo zázvorom a škoricou som nedala.nechutilo mi to ani napisane,tak som uvarila brokolicu,na panvici osmažila cesnak,na to popukanu brokolicu a zaliala vajíčkom...taka akokeby omeleta.bolo to výborne.a už varím hráškovú na večeru.

lienocka292
21. apr 2015

@notebook ahojko.. 🙂 kazdemu ako chuti.. Ja si davam 1lyzicu medu do mrkvy a jablka a do jogurtu aj 2.. 🙂

lienocka292
21. apr 2015

@pata31 ja si nedavam zavarenu tak ako pise.. Uvar si hned viac ak mas do 2dni opat.. 🙂

lienocka292
21. apr 2015

@zuzimka prepac ze vam do toho vstupujem ale to je dobry napad vyliat to na brokolicu to skusim.. 🙂 ten zazvor ram znesiem ale skoricu absolutne.. :( tu si radsej davam viac do jablcka resp.do ranajok.. Do brokolice mi chuti koriander.. 🙂

kristinkahugo
21. apr 2015

Klobúk dole ze to vydržíte. Ja som to skúšala dva dni a taký vlci hlad ...mala som pocit ze som bez energie a to mam dvojročného syna za ktorým musím behať a bicyklovať a stale riešiť niečo.

ivankaalenka
21. apr 2015

@gastankaa dakujem, kupila som si a budem cpat 🙂 lebo stale musim nieco nadzgavat.

lienocka292
21. apr 2015

@kristinkahugo v prvom tyzdni je to take kriticke to je pravda ale teraz je to uz v pohode.. 🙂 a jedla si kym si nebola uplne plna? Aj ja mam 2rocneho syna ale zatial to zvladam.. A to mal v sobotu este oslavu.. 🙂

kristinkahugo
21. apr 2015

@lienocka292 hej jedla som a mala som práve pocit ze jem viac ako normálne. Neviem možno kríza .

lienocka292
21. apr 2015

@kristinkahugo nemala si vesat hlavu.. Clovek je v tie prve dni taky nafuknutejsi ale to prejde.. 🙂 alebo ti to nechutilo?

kristinkahugo
21. apr 2015

Nie nie. Vpodstate sa aj stravujem výlučne ze zelenina, syr, ovocie ( to nie som ze vegetarián) ale ja som mala takú chuť na mäso ze som si musela dat šunku . Neviem asi to bolo cviklou lebo som bola vkuse hladná.BRUTALNE 🙂 🙂

zuzimka
21. apr 2015

@lienocka292 pre mna uplne vrazedna kombinacia brokolica-skorica-zazvor.preto som to takto skombinovala.určite vyskusaj,bude ti to chutit

notebook
22. apr 2015

@lienocka292 AJ ja si dávam tak 1 lyžicu, len kdesi som čítala že 2-3 lyžice a to sa mi zdalo veľmi veľa.

tomiholjubavi
22. apr 2015

ahoj dievcata, ja dnes zacinam 4ty den. Toto som mala vcera na obed. uz mi z tych jednotvarnych ranajok zacina hrabat. celkovo by sa to asi malo volat mrkvovo-cviklovy detox 😀 ale vizia troch cisel zhodenych je prevelika na to, aby som sa dala odradit 😀 sestry v boji, diete zdar 😀

certiskom
22. apr 2015

Takze ja zacinam az dnes. Povodne som chcela v pondelok, ale bolo treba dojest polievku 🙂 Dufam, ze zasa nejake 4 kilecka pojdu dole...

notebook
22. apr 2015

Ja som v pondelok začala druhý týždeň. Priznám sa nedalo mi to a odvážila som sa. Váha sa nepohla, dúfam, že sa to zmení ku koncu, len treba vydržať. Prvý týždeň je asi taký najjednotvárnejší, potom to už ide stále lepšie, aj tie jedlá sa pridávajú iné. Každému však chutí niečo iné. Dali sme sa na boj, treba bojovať a hlavne vydržať 🙂

notebook
22. apr 2015

@certiskom už si taký detox niekedy držala?

joda
22. apr 2015

Drzim vam baby palceky ja som asi 2 mesiace po detoxe teraz sa stravujem delenou stravou obcas sa my to nepodari a dam si aj co my chuti ale vaha my este klesla o 1kg.Takze drzte sa a vy drzte

lienocka292
22. apr 2015

@joda ahojko.. 🙂 a mas nejaku knizku na oddelenu stravu ci len z netu sa inspirujes?

gastankaa
23. apr 2015

Dnes 4 den, citim sa taka plna,nafuknuta,naliata...brrrr,snad prechodny stav

lienocka292
23. apr 2015

@gastankaa ale ano 2tyzden to uz bude lepsie.. A vsetko co zatial mas v jedalnicku ti chuti a mas to rada?

nevestienka
23. apr 2015

@zuzimka no to je super.ja sa tesim dnes na fazulu tu mam najradsej a brydza na veceru mnam.no dnes som uz odcvicila a citim sa velmi dobre.jedna dcerka spi a druha uz kuka rozpravky.dnes je pekne tak pojdeme von.ty uz mas velkeho chlapca ako pozeram 🙂

zuzimka
23. apr 2015

@nevestienka ja akurát idem cvičit,na obed sa tešim aj ja,všetky jedla mi chutia,az na tu zazvorovu brokolicu.Filipko je v školke,na obed pojdem pre neho a ideme k babke do vrabel.už sa tešim,ako si užijeme slnečný deň.

certiskom
23. apr 2015

Ahoj @notebook. Ano prednedavnom, ale posledne dva tyzdne som flakala. Som rada, ze aj napriek tomu isli dole 4 kila. A uz len 10 🙂

lienocka292
23. apr 2015

Ahojte baby.. Chcela by som vediet ako to robite vy? Son teraz v 3tyzdni v detoxe od p.Macingovej a ked je tam viac veci na papanie ako napr.zel.polievka a k tomu struky s repou tak si to davate neskor o hodinku alebo hned po polievocke a urcite si toho davate menej ci?

susanne6
23. apr 2015

ahoj, ja som len dnes začala, s jedlami myslím nebudem mať problém, lebo niečo také si varievam, ale ako to robíte s kávou? bez nej som mrtva, hrozne mi chýba ... ☹

lienocka292
23. apr 2015

@susanne6 ja si kafco robievam tiez by som neprezila.. Davam si 1lyzicku kavy asi 2lyzice sojoveho suseneho mliecka med a zalejem vodou..

susanne6
23. apr 2015

@lienocka292 a nenaruší to detox?

pata31
23. apr 2015

@susanne6 ja som treti den bez kavy, akurat prvy den ma hlava bolela ,ale da sa to vydrzat...ja som dnes zhresila, bo kolegyna narodky ma, tak nas pozvala na obed, aj kolacik 😝

susanne6
23. apr 2015

tak uvidím dokedy to bez kávy vydržím 😉

annaella
23. apr 2015

@susanne6 Skús pozrieť na nete, niektorá krvná skupina môže. Ja som A a môžem. Tak pijem, bez medu, bez mlieka. Ale priznám sa, po dvoch týždňoch mi niekedy ani nejde na chuť, dám si radšej zelený čaj poobede. Ale ráno bez kávy si neviem ani predstaviť. 🙂