Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
uz to tu bolo niekde riesene,ale aj tak sa opytam,ako to robite v tie dni,ked mate na obed aj polievku aj druhe....? naraz to zjete ? mne je to aj dost vela,ale ja kvoli dietatu sa mi neda jest takto kultivovane, tak jem,ked sa da a teraz mam pocit,ze cely den len jem :D inak,riadna makacka varit si a pripravovat vsetko dopredu pri 10 mesacnom lezunovi.... !!! 😝
ahojte, tie co ste chceli knizku zial ned sa mi ju poslat, cez mail to nejde, je to velky subor a cez ulozto chce nejake heslo, ktore ja neviem :(((.
@silviaa ahoj aj ja by som velmi chcela tu knihu v pdf 🙂 ked to skusis dat do .rar alebo .zip tak ti to mailom pojde
KTO NESTRUHA S NAMI - STRUHA PROTI NAM ! : ))))) to by malo byt heslo detoxu,lebo ja som sa v zivote nenastruhala tolko mrkvy,jablk,cvikli,syru na jedla a inych hovadin,ako za posledne 2 tyzdne 😎
doteraz som sem-tam ofrflala nejaky recept, ale nikdy som nemala ziadne vynimocne problemy... na celerove hranolky som sa tesila ako hovado. pekne som ich spravila a pojedli sme ich raz dva...asi pol hodinu po jedle mi prislo strasne zle. dvakrat som spadla na zem, co sa mi tak vrtila hlava a bola som aj vracat ☹ merala som si tlak a z obycajneho klasickeho mi padol na 80/40...od obeda len lezim a kurirujem sa citronovymi vodami. v zivote mi nebolo tak hrozne. citim sa, ako keby som vypila celu flasku rumu 😅
@tomiholjubavi ahojko tak to ma mrzi asi si dostala alergicku reakciu o ktorej aj pisala v knizke.. Nahrad niecim inym.. :(
fuj, dnes tá bryndza 😝
ola ola,dobre ranko... 🙂 dnes 19sty den...ani sa mi nechce verit. Vcera som vytiahla letne veci,s malou dusickou aj cierne kratke gate,take pod zadok...a napodiv,obliekla som ich ako nic ! 🙂 motivacia dobra,vaha neznama,ale to je jedno. Jedine,co m trapi,ze casovo uz zacinaju byt narocnejsie jedla na pripravu a obcas aj zhananie,popri dietati !!!
@gastankaa hlavne tie celerove hranolku su narocne na pripravu, su cele nejake mastne a este mi z nich aj zle bolo. ja ich budem nahradzat cviklovym salatom, alebo strukmi. usetrim cas aj chutove bunky 🙂
@tomiholjubavi tak to som na ne zvedavá ...
@susanne6 tesila som sa na ne ako hovado a uplne sklamanie ☹ ani nie tak z chuti ako z toho, ze mi tak zle padli
@tomiholjubavi a ináč chutili?
ahojte. Ja som dnes na 3 dni.....prvé dva dni v pohodičke, dala som aj tie litre vody. Ale dnes naši na mňa pripravujú oprátku - urobili si celú misu rybacej pomazánky a k tomu fajnový chlieb, ide ma trafiť ako na nich pozerám jak sa nadžgavajú od rána....dúfam, že tomu odolám. Je načase aby som schudla, lebo veru po pôrode mám 87 kíl a výšku 175, ale tá pneumatika, je otrasná. Chcem sa vás opýtať, cvičíte aj popri detoxe,ja síce behávam -asi týždeň- , ale samu ma to nebaví a začala som cvičiť Jilian - čo tiež po pol hodine cvičenia dalšiu polhodinu umieram na pohovke. PS. obdivujem všetky ženy, ktoré už majú za sebou pár týždňov - najmä ked som jedla tie fazuľové struky som myslela, že sa vyvrátim.
@hakunamatata331988 ja necvičím ...ešte 😝
ako ja som začala, aby som trošku viac zhodila a hlavne kodičku trošku, ved to je na hanbu v akom som stave....moja 57 ročná mama je na tom lepšie jak ja, ....a ta julian sa mi zda taka naj je tam cvičenie plus kardio, takže spoko
Baby,je tu niekto komu nechutí mrkvový perkelt? Či som sama? 😀

Ja som sa celkom drzala, prvy tyzdne som zvladla celkom dobre, len vcera mi chirurgicky vyberali zub mudrosti - AAAUUU. Takze som nemohla normalne papat. Uvarila som si hraskovu polievku a cucala cez slamku. Vraj by sa malo aj dodrziavat poradie jedal, ale ked sa neda, tak sa neda... Dnes uz je to lepsie (aj ked pusu mam strpnutu stale), tak hadam nabehnem znova na jedla podla rozpisu. Aj ked dnes ma nas tatinko narodeniny a v chladnicke nanho caka parizska torta, tak asi este dnes troska porusim 😝 Ale slubujem, ze si dam len tenucky kusok 😀