Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@slavulik791 mrkvový perkelt je fajn, horšie boli fazuľové struky, ale pri druhom detoxe mi už aj tie chutili 😀
@zutyka no tak ja radšej struky ako perkelt 😀 a klobúk dole že druhý detox! 👍 ja verím že tento môj dotiahnem do konca 😀
a dnes to pšeno...zase fuj 😠
@susanne6 a my zas celerove hranolky...isto ich nebudem robit 😠 to uz radsej fazulove struky. z nic mi aspon neni zle
zeny,tak ja neviem,co mam za krizu...uplne som zlyhala,za 2 dni sladke som pojedlaaaaaaaaaaaaa.ale uz som si vymyslela aj trest! za kazdy den,co som zhresila,si detox predlzim o 1 den....takze, uz to mame + 3 dni
Ahojteee,
dnes bude skvelý webinár na tému Očista a chudnutie. Bude sa rozoberať jedálniček, čo jesť a čo nejesť ak chcem očistiť telo a naštartovať chudnutie. Rozumne strávený večer, čo poviete? 🙂
http://fitshaker.sk/webinar-zdarma-ako-vycistit...
včera som mala tie zelerové hranolky, celkom fajne a ani zle mi nebolo....a rozmýšľala som, čo takto kalerábové hranolky, skúšal niekto?
mne ten zeler aj chuti,ale ,mam pocit,ze som sa z neho vyhadzala....normalne som ocervenela a do rana vyrazok par. Inak,ja si ho nerobim na hranilky,ale odrezem taky hrubsi platok,kruh, a opeciem na malinko olji,nieje to take mastne.
@tomiholjubavi ahoj, ako? ty ešte nekončíš detox?
@hakunamatata331988 Ahoj, mala by si poprosiť rodinu, aby Ťa podporili. Ja som držala detox v októbri minulý rok, a schudla som na stehnách, čo bol pre mňa dovtedy problém. Ja nemám nadváhu, mne išlo fakt o detox. Počas toho mesiaca som zistila, že mne vyhovuje viac takáto strava ako naša klasická. Už som sa nevrátila ku klasickej strave, stravujem sa na 80 % podľa Mačingovej, aj keď to neberiem tak presne. A od októbra som nepribrala ani kilo, a ešte sa na mňa práve zlostia, že som veľmi schudla. Ale to len boli zvyknutí na moje oblejšie partie. Ja sa teraz cítim úžasne, a nastavila som sa tak, že už mi nechýba ani sviečková, či strapačky .... Všetkým držím palce a naozaj je to len v hlave ako sa nastavíte k tomuto detoxu.
@susanne6 ja som musela zacat odznova. lebo v pondelok som bola na hostine a som zjedla asi kilo čevapov 😀 😅 tak dneska mam zase den dva 😅
@188 no presne,mne muz nechce verit,ze za 3 tyzdne detoxu mi odislo od chuti koopa veci....jedine vcera,ked som bola v meste a nemala som po ruke moju stravu,som mala sklony na nezdrave,ale je to len o zapreti a uvedomeni,ze si musim nachystat jedlo skor,resp.vyhladat to,co mozem. Jedine,v com ja asi nikdy nepohnem,je drbna sladkost ku kave,ale aj to som obmedzila na minimuuuum,cize velky uspech u mna. A moja rodina je nastastie taka,ze papaju,co navarim,takze da sa povedat,ze detox maju so mnou,manzel si obcas nieco naviac da...
@tomiholjubavi cozeeeeeeee? to ta obdivujem, lebo tie zaciatky su najhorsie.....! ale tak,aspon sa precistis este viac....ty si hned na zaciatku pekne schudla, udrzalo sa to?
@188 ja sa tiez citim lepsie ked sa stravujem teraz inak.. 🙂 snazim sa este si varit nieco z detoxu ale som nastavena na oddelenu stravu a lepsie mi travi.. A stranim sa cukru.. Ale je to tazke lebo skoro vo vsetkom je nejaky.. Ale na fb som v skupinke ktora je uzasna a radime si tam co papat kupit a tak.. 🙂
@lienocka292 ono je to asi o tom,ze sa ti detoxom nastartuje metabolizmus a spalovanie...a je len na cloveku,ci to vyuzije vo svoj prospech a udrzisi zdravie a vahu,alebo ci sa vrati naspat...ja sa teda vracat nechcem,uz len kvolitej cvikle :D
@tomiholjubavi no i ja začínam odznova, síce som nebola na oslave, ale malá mi ochorela a bola som z toho taká nervózna a nemala som vôbec čas si pripravovať jedlo, tak som zjedla to čo sme mali + na nervy aj sladké som si dala. Ale inak išla som sa aspon premerať a neviem či to je možné a reálne, ale ku dňu 11. 5. to jest 6 dní držania mačingovej, som zhodila 6.5 kila, a ubudlo mi z pasa 6 cm, z pupku 7, stehna 3 cm, a boky 6cm, je to možné......nejako rýchlo sa mi to vidi,....no uvidime zajtra začínam znovu a dufam, že teraz to už dam dokonca, držím palce všetkým, a trošku sebecky aj sebe...pekný deň žienky
@tomiholjubavi jáj, tak to je smola, ale na druhej strane, schudneš viac :D
Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
ahojte baby ktora by sa rada pridala ku mne a skusili by sme spolu chudnut
Ja mam posledne 2 dni,ubehlo mi to rychlo....posledny tyzden som dost mala prehreskiv,ale citim,ze sa to na mbe pohlo.Potrebovala som dat dole 2-3 kg,tak v pondelok uvidim pri vazeni.Oblecko z cias top postavy obleciem vpohode,este treba spevnit poporodne brucho.Inak,budem pokracovat semaforom,resp.par dnami z detoxu,niektore mi vyhovovali na 100%. Vy sa ako drzite,konci teraz niekto?
@gastankaa Ja si dám stále čajové pečivo ku káve, hlavne z dôvodu, aby som nepila kávu na lačno alebo na prázdny žalúdok. A nemám problém s priberaním. Ale je pravda, že skoro každý deň min. pol hodinu cvičím, a venčím psa min. hodinu a pol denne. Takže mám asi dosť pohybu, a aj preto si dovolím aj nejaký prehrešok.
tak zeny...mojich 28 dni sa skoncilo. Potrebovala som sa dostat na svoju vahu zpred porodu t.j 56 kg z 58 ...Stravu som dodrziavala podla predpisov, tekutin som pila ovela menej,cca 2 l, sladke som si dopriala uz poeslednytyzdenn kazdy den dobeda ku kave. Na zaciatku som sa nemerala. Dnes na vahe svieti 56,1 kg ( a to som vcera pila vela,jedla mrkvu,cize som aj zavodnena a este som nebola na wc). Takze s vysledkom som max spokojna !!!!!! Teraz by som este chcela dat dole 1-2 kg, len neviem,ci ist pdla semaforu,alebo zas detox? Semafor je lakavejsi,ze si vyberiem,co mam rada,ale sa bojim,aby som nemala sklony zle to kombinovat....neviem,co poradite?
@susanne6 zase vies, vaha krasna,ale dolezite je,pri akej vyske.... 🙂 ja som sa v zivote citila dobre,ked som vazila 54-55 kg....pri vyske 167 cm...ale tak, snad to uz nejak dam dole a udrzim.V tehu som pribrala 22 kg a nekojila som,cize na povodnej vahe som sa ocitla az po 11 mesiacoch...fu :( dllllho na mne viseli 4 kg a nie a nie dole
ahoj,máte niekto v pc recepty všetkých jedál?

ani mne moc nechutil, ale zase stále lepšie ako tie fazuľové struky,....