icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

gastankaa
29. jún 2015

Niekto ste tu pisali,ze vam Macingova neodpovedala....vo viacerych diskusiach som citala,ze jej zeny pisu a namiesto strucnej odpovede,kt.by jej zabrala 30 sekund sa tam rozpisuje a rozculuje,ze to mame hladat na jej stranke.....Nesympaticka mi je....Detox som drzala,pomohol...a idem zas

mariankaf
29. jún 2015

Aj ja som jej pisala a odpovedala mi este v ten isty den. 🙂 ,nezijem na SVK a nevedela som ,cim by som mohla nahradit bryzdzu,odpovedala,ze makkym kozim syrom.Davala som jej strucnu otazku,bez vypisovania ,lebo predpokladam,ze otazok denno denne ma dost,tak som ju nechcela zatazovat vypisovanim. 😉

majonezka
30. jún 2015

Kto ide do toho od 1.7.? Ja zajtra zacinam tak drzte palce. Uz druhy krat 🙂

misty32
30. jún 2015

@gastankaa uplne s tebou suhlasim, tiež mi moc nesedi, ale detox vymyslela fajny 🙂

mariankaf
2. júl 2015

Kde ste baby,cami,zuul,mirabelluska,fay,susanne6 a dalsie,ako pokracujete?

susanne6
2. júl 2015

@mariankaf ahoj, tak ja pokračujem v jedlách z detoxu, sem tam delenka (mäso alebo ryba a šalát) no jedlá si vyberám podľa potravín doma,či v obchode 🙂

mirabelluska
2. júl 2015

@mariankaf ahoj akosi som zabudla prispievat, uz to totiz neberem ako nejaky detox ale ako stravovanie, ktorym sa budem uberat do buducna uz stale. teda az na maso, normalne ma preplo na vegetariana hehe, po dvoch tyzdnoch detoxu odpor k masu totalny, telo asi vie ze to pre mna nie je dobre tak to nechce 🙂 nevadi ved celu strednu som maso nejedla a bola som zdrava ako rybicka, tak teraz po styridsiatke mi to tiez urcite len prospeje 🙂

uankab
2. júl 2015

@misty32
ahoj, prepac ze neskoro... dala si sa nakoniec na to?

myslim ze hej, lebo tam je celkom dost brokolice, ktora obsahuje kopec vapnika... taktiez spenat, zelena zelenina...

misty32
3. júl 2015

Ahojky, dakujem za odpoved....ano ano, už mam za sebou skoro 5.den...dcerke sa zatial noc nerobi a ja sa zacinam citit lepsie 🙂 ked ju dokoncim, napisem ako to dopadlo a pre ostatne maminky, ktore by to chceli držat pocas kojenia 🙂

uankab
3. júl 2015

@misty32 super, som rada.. ja som tiez pri tom neschudla, ale citila som sa omnoho lepsie... chcem sa na to zase dat, tak uvidim kedy sa odhodlam 🙂... teraz v lete ma totiz laka kopec ineho ovocia a zeleniny...

mariankaf
5. júl 2015

susanne6,mirabelluska,tak baby zajtra zacinam 4 tyz.Priznavam som trocha deprimovana koli vahe,ale co uz 😢 .Na obleceni citim ubytok,ale som este nemerala az po skonceni.Strava je fajn,no fakt dost narocna na pripravu,kazdy obed a vecera nieco ine a kazdy den ine.Dodrziavate presne ci ani nie?Pozdravujem vas 🙂

susanne6
6. júl 2015

@mariankaf u mňa bol úbytok tiež malý, len 3 kg, ale čo už lepšie ako nič 😉

uankab
6. júl 2015

Caute babule, mam novu knizku ohladom zdraveho jedenia a je tam vyborny typ na nieco sladke: datle plnenene mandlovym / arasidovym maslom... najlepsie su odkostkovane datle, ktore roztvorite a do stredu date trosku masla hocijakeho orechoveho (mandlove, lieskove, arasidove atd).. je to fakt vyborne, lebo datla sama o sebe je velmi sladka, zazenie to chut na sladke a neobsahuje to ziaden biely cukor 🙂

diridonda
8. júl 2015

ahojte pridavam sa k vam, zacala som v pondelok, cize zajtra stvrty den.... ide to celkom fajn 🙂 asi pred dvoma mesiacmi som vydrzala cely tyzden, a schudla som vtedy 6 kg... potom prisla rodinna oslava a kila boli spat 😉 😉 😉teraz mam motivaciu, dovolenku. snad to vydrzim...ako ste prekonavali vasu krizu, ked dosla chut na sladke a pod.?

misty32
9. júl 2015

@diridonda ahojky, ja držim 11 den a ked mam chut na sladke, tak si do ust nasypem hrst hrozienok, po tom som sladka až za usami 🙂

diridonda
9. júl 2015

@misty32 ahoj, prave som dojedla hrozienka, mam dnes volno, tak si postupne kuskujem to ranne menu- jablko,mrkva,hrozienka a orechy. neskor si dam banan. Dnes robim detom na obed pizzu, tak verim, ze jej odolam? Drzim palce aj tebe. A kolko si schudla za tych jedenast dni? 😉
Ozaj a kavu pijes, ja sa jej neviem vzdat!

kristinka28
9. júl 2015

@gastankaa ahoj das mi receptiky na detox

misty32
10. júl 2015

@diridonda Ahojky, no jas om zatial schudla 2 a pol kila, už to zacina byt aj vidiet, nohavice su mi volne, je to pecka, že to vidiet, tak rýchlo 🙂 No co sa kavy týka, tak prvý týžden som ju nepila vobec, aj ked som mala neskutocnu chut na nu, kava je pre mna taký ritual, ale chcela som telo uplne ocistit...no a zacala som ju pit vcera, taku normalnu ako som bola zvykknuta...ale pamatam si, že ked som detox držala prvýkrat, taksom ju nepila celý detox, vobec mi nechýbala 🙂

diridonda
11. júl 2015

@misty32 ja som chudla od pondelka 3 kila, ale pri mojej vahe 87 kg a vyske 176cm, asi toho ide viac zo zaciatku dole. dufam,ze este dao zhodim, lebo som pocula, ze druhy tyzden uz tak vaha neklesa... neviem, ci je to pravda? ake mas s tym skusenosti? a mas velku nadvahu? alebo to robis len kvoli detoxu? vdaka za reakciu 😎

marianni
Autor odpoveď zmazal
vikusss
11. júl 2015

čo je o za detox ?? prvy krat o tom pocujem...

marianni
Autor odpoveď zmazal
vikusss
11. júl 2015

@marianni jeej dakujem si zlata... 🙂

marianni
Autor odpoveď zmazal
pepadepa
11. júl 2015

Počujem o tom tiež prvýkrát, ale mne sa baby osvedčila mliečna (13dňová diéta), je to tiež taký detox, ale fakt super, je síce prísna, ale v pohode sa to dá vydržať. Držala som ju už 2x a schudla som zo 74kg na 61kg. Prvýkrát som schudla 5kíl, potom som mala polročnú pauzu, kedy som schudla zo 69 na 65 úplne prirodzene, tak som si ju dala len tak ako udržiavačku a teraz mám 61kg. A už rok sa držím. A vôbec necvičím, nediétujem, nič. Jem aj o polnoci. Skúste, odporúčam!

kristinka28
11. júl 2015

@pepadepa si aj cvicila ,,,

kristinka28
11. júl 2015

@pepadepa poprosim recepty dakuejm

marianni
Autor odpoveď zmazal
pepadepa
11. júl 2015

@kristinka28 Nie, vôbec. Akurát, že som mala malé bábo (nekojila som vôbec), teraz má 2,5roka. Tak je to rozcvička sama o sebe, takže nemusela som.

pepadepa
11. júl 2015

@marianni A kde sú nejaké recepty? Alebo o čo vlastne ide, nejaká kniha neexistuje?