Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@diridonda no ja som prvýkrat schudl alen 3kg za celu dobu detoxku...ja nemam nadvahu, važi60kg, no teraz už 57 🙂 ale robim to hlavne kvoli detoxu a trosku aj kvoli kilam, lebo som po porode nepotapinala nohavice, ktore som predtým nosila...ale dnes mam riadnu krizu, straaaasne by som jedla, v nedelu je to pre mna vždy najhorsie....a tebe sa dari ?
@misty32 ahoj aj ja som dnes neodolala, doobeda bolo super, mrkva, jablko , orechy a med... obed, tiez ok, len som si ku zeleninke dala kusok maska, a vecer? ,,cele zle,,boli sme totizto na oslave, kde opekali jahniatko, no dalo sa tomu odolat? nie! a k tomu este dva pohare vinka. a dnes uz po mojom detoxe. verim, ze zajtra budem pokracovat... a ty si to nakoniec vydrzala, alebo si v niecom ,,zhresila?,,
no ja zatial pokracujem ale veru tak na 70 percent 🙂 no a stou hlavou to ti verim , že si z toho na nervy, no a ci to ma suvis?tažko povedat, možno aj ano, možno sa ti cistia organy a telo reaguje prave takto, hmmm 😨
ahojte kocky mne nejde ta cvikla cim by som to mohla nahradit??dakujem
@boos71 ahoj, ja tiez cviklu nemusim, ja som ju nahradila uhorkou a k nej si dam uvarene vajicko. Aj tak si myslim, ze kazdy si vyberie z toho jedalnicka to, co mu vyhovuje... samozrejme je to len moj nazor 🙂 ako dlho drzis dietu? ja dva tyzdne, ale zajtra sa chystame do chorvatska, tak tam to asi nevydrzim 😠
Pani Macingova neodporuca nahradzat potraviny, cviklu zvlast. Ta hra celkom podstatnu rolu v tomto detoxe.
To je malo nie?citala som ze aj 7kg ci to je blbost
Dievcata ak by ste mali zaujem o iny druh detoxu, mozem poradit. V pripade zaujmu vas viem pridat do skupiny na fb, kde maminky aj nemaminky tento detox skusili a zdielaju svoje skusenosti aj s fotkami v tejto skupinke 😉 IP prosim ak by ste mali zaujem dozvediet sa viac.
Ahojte, chcela by som si kupit nejake elektricke struhadlo, ktore by mi postruhalo mrkvu na salat. Uz ma totiz ju nebavi struhat zakazdym rucne 🙂 poradili by ste mi prosim? Co pouzivate vy? Vdaka
@diridonda ahoj moja, tak ako, este pokracujes? ja tak vselijako, už nejdem tak poctivo, v ndelu mi konci detox, ale nevydržala som a odvažila a pomerala som sa, no na to, že som to nedržala na tak poctivo, tak som spokojna, schudla som 3kg a aj centimetrov mi ubudlo, zo stehna mi zislo 6cm a aj z brucha, takže vlastne sa zapnem do povodneho oblecenia, tak to ucel splnilo, ale idem pokracovat v striedmejsej strave...skusim to bez peciva, ale bez sladkosti, to nepojde, toho sa neviem vzdat 🙂
od dnes zacinam :D
Aj ja som drzala detox, 2 krat. Najprv detox 28 dni, potom 3 mesiace schodikova metoda a potom zasa detox. Schudla som celkovo 12 kil. Uplne som zmenila jedalnicek. Presla som na zdravu stravu. K normalnemu stravovaniu som sa uz nevratila. K tomu som aj cvicila. Takze ja odporucam.

@pepadepa - ja som ju absolvovala 2x , ale potom som čítala , že moc zahlieňuje . Tiež sa mi darilo chudnú´t , ako na začiatok - može byť 🙂