icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

kamilkak
12. júl 2015

@pepadepa - ja som ju absolvovala 2x , ale potom som čítala , že moc zahlieňuje . Tiež sa mi darilo chudnú´t , ako na začiatok - može byť 🙂

kamilkak
12. júl 2015

@pepadepa -ja používam toto

misty32
12. júl 2015

@diridonda no ja som prvýkrat schudl alen 3kg za celu dobu detoxku...ja nemam nadvahu, važi60kg, no teraz už 57 🙂 ale robim to hlavne kvoli detoxu a trosku aj kvoli kilam, lebo som po porode nepotapinala nohavice, ktore som predtým nosila...ale dnes mam riadnu krizu, straaaasne by som jedla, v nedelu je to pre mna vždy najhorsie....a tebe sa dari ?

diridonda
12. júl 2015

@misty32 ahoj aj ja som dnes neodolala, doobeda bolo super, mrkva, jablko , orechy a med... obed, tiez ok, len som si ku zeleninke dala kusok maska, a vecer? ,,cele zle,,boli sme totizto na oslave, kde opekali jahniatko, no dalo sa tomu odolat? nie! a k tomu este dva pohare vinka. a dnes uz po mojom detoxe. verim, ze zajtra budem pokracovat... a ty si to nakoniec vydrzala, alebo si v niecom ,,zhresila?,,

misty32
13. júl 2015

@diridonda joj moja, u mna tiež cele zle, akurat cakam svoje dni a vtedy by som aj kona zjedla, tak držim detox, ale vcera som si aj zmrzku dala a hned dvojitu :D

diridonda
13. júl 2015

@misty32 juuuj, ale po tej vcerajsej zmrzke uz dnes verim, ze pokracujes. ja ano, drzim detox dalej, len ma strasne boli hlava, uz asi stvrty den, neviem, ci to moze mat s tym nejaky suvis, nemas s tym skusenosti? dost ma to obmedzuje, som aj z toho dost nervozna 😖

misty32
14. júl 2015

no ja zatial pokracujem ale veru tak na 70 percent 🙂 no a stou hlavou to ti verim , že si z toho na nervy, no a ci to ma suvis?tažko povedat, možno aj ano, možno sa ti cistia organy a telo reaguje prave takto, hmmm 😨

diridonda
14. júl 2015

@misty32 tak podme nato, ale na 100 percent! drzim ti palce, spolu sa bojuje lahsie! dame to 🙂

sophie32
14. júl 2015

@diridonda Ahoj, prepac ze sa vam pletiem do diskusie, ale mna tiez bolela hlava. Prve 4 dni detoxu, bolo to fakt zle...uz som chcela skoncit. 🙂 Terau som uz siedmy.

susanne6
15. júl 2015

@misty32 mňa tiež bolela, musela som sa vrátiť ku káve 🙂

misty32
15. júl 2015

@diridonda vela stastia :_)

diridonda
15. júl 2015

@susanne6
@sophie32 ahojte baby, hlava ma uz boli menej, ale ja mam popri tom problemy aj s krcnou chrbticou, myslim, ze aj toto je spolufaktor... som rada, ze ste sa pripojili, drzme si palce navzajom! 😉

boos71
20. júl 2015

ahojte kocky mne nejde ta cvikla cim by som to mohla nahradit??dakujem

diridonda
20. júl 2015

@boos71 ahoj, ja tiez cviklu nemusim, ja som ju nahradila uhorkou a k nej si dam uvarene vajicko. Aj tak si myslim, ze kazdy si vyberie z toho jedalnicka to, co mu vyhovuje... samozrejme je to len moj nazor 🙂 ako dlho drzis dietu? ja dva tyzdne, ale zajtra sa chystame do chorvatska, tak tam to asi nevydrzim 😠

kamilkak
20. júl 2015

@boos71 - skus uvarit, nakrajat na pol centimetrove platky , na to daj troska kyslej smotany a osol morskou solou - mnamka prevelika

boos71
21. júl 2015

@diridonda ahoj ja som zacala od vcera ale ta cvikla no fuuu trasie ma snej ...a schudla si aj tak ked si ju nahradila uhorkou?

janci27
21. júl 2015

Pani Macingova neodporuca nahradzat potraviny, cviklu zvlast. Ta hra celkom podstatnu rolu v tomto detoxe.

diridonda
21. júl 2015

@boos71 schudla som, 3 kila

boos71
21. júl 2015

To je malo nie?citala som ze aj 7kg ci to je blbost

avanka
22. júl 2015

@boos71 ja som prvykrat dala dolu 9 kil, ale velmi zalezi z akej vahy ides

boos71
22. júl 2015

Ja mam 88kg a neviem ci to dam lebo cuketu a cbiklu nemam rada tak sa neda nehradit nicim asi sa vzdam dietu a budem sa stravovat zdravo...
@avanka

avanka
22. júl 2015

@boos71 ja som si nahradzala,ked som nemala cas varit,dala som si napr. Mozarellu a rajciny a kila isli dolu aj tak 😊

boos71
22. júl 2015

@avanka aha no oki teda dakujem

reiva
22. júl 2015

Dievcata ak by ste mali zaujem o iny druh detoxu, mozem poradit. V pripade zaujmu vas viem pridat do skupiny na fb, kde maminky aj nemaminky tento detox skusili a zdielaju svoje skusenosti aj s fotkami v tejto skupinke 😉 IP prosim ak by ste mali zaujem dozvediet sa viac.

janci27
23. júl 2015

Ahojte, chcela by som si kupit nejake elektricke struhadlo, ktore by mi postruhalo mrkvu na salat. Uz ma totiz ju nebavi struhat zakazdym rucne 🙂 poradili by ste mi prosim? Co pouzivate vy? Vdaka

misty32
23. júl 2015

@diridonda ahoj moja, tak ako, este pokracujes? ja tak vselijako, už nejdem tak poctivo, v ndelu mi konci detox, ale nevydržala som a odvažila a pomerala som sa, no na to, že som to nedržala na tak poctivo, tak som spokojna, schudla som 3kg a aj centimetrov mi ubudlo, zo stehna mi zislo 6cm a aj z brucha, takže vlastne sa zapnem do povodneho oblecenia, tak to ucel splnilo, ale idem pokracovat v striedmejsej strave...skusim to bez peciva, ale bez sladkosti, to nepojde, toho sa neviem vzdat 🙂

susanne6
23. júl 2015

@janci27 ja mám taký krájač z lidlu, je k tomu aj ponorný tyčový mixer, tam si robím jablko s mrkvou, ale aj cviklový šalát( ja ho totiž robím zo surovej cvikly. 😉

xrumkaaa
27. júl 2015

od dnes zacinam :D

aduska_11
27. júl 2015

Aj ja som drzala detox, 2 krat. Najprv detox 28 dni, potom 3 mesiace schodikova metoda a potom zasa detox. Schudla som celkovo 12 kil. Uplne som zmenila jedalnicek. Presla som na zdravu stravu. K normalnemu stravovaniu som sa uz nevratila. K tomu som aj cvicila. Takze ja odporucam.