icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

reiva
27. júl 2015

@aduska_11 Ano. Detox a chudnutie nie je o diete, ale o zmene stravovania sa a pravidelnom pohybe. Dietou ci hladovanim sa docieli akurat jojo efekt 🙂 presne o com pises, to sa snazime pri nasom detoxe vysvetlit nasim zenam 🙂

aduska_11
27. júl 2015

@reiva Presne. Ide o celkovu zmenu stravy a zivotneho stylu. Aj moj manzel presiel na zdravu stravu. Navzajom sa podporujeme. Vobec nam nechybaju nezdrave jedla, prave naopak. Tesime, ze robime vela pre nase zdravie.

gastankaa
27. júl 2015

ahojte, pridavam sa zas.Detox mačingáč som dala v aprili,prve 2 tyzdne poctivo,potom uz prehresky,sle schudla som (u mna je to horsie,lebo mi netreba chudnut vela,cca 2-3 kg), preto to ide tazsie,pohoda....akonahle som nemala rozpis jedal,uz som chaosila, a za 2 mesiace som sa vahou vratila naspat.Takze idem na to opat a musim si asi napisat aj po detoxe rozpis,co kedy jest,v ake dni,lebo som na MD a ked si to nenaplanujem,tak proste jem zaradom,co je poruke !!!

tararovicova
27. júl 2015

@gastankaa ahoj, to iste aj u mňa.... Ale nemám rada, ak mám stanovené to a to musím dnes... to a to zajtra.... Mne by skôr vyhovovalo, aby som sa naučila stravovať z toho, čo doma mám.... aby som nestresovala, že musím letieť do mesta, lebo nemám napr. brokolicu, alebo zeler... atď. Odkedy začínaš? Môžem sa pridať?

gastankaa
27. júl 2015

@tararovicova jasne, ze mozes, ja som zacala dnes a vidis...nestihla som varit cvilu a musela som vecer nieco zjest,tak mozzarela + paradajka,ale skusim ist od zajta uz podla planu....

tararovicova
27. júl 2015

@gastankaa Hmmmm, tak ja asi začnem od pondelka.... lepšie sa mi bude počítať. A vo štvrtok ideme do Lúčok na predĺžený víkend, nebudem si tam mať kde uvariť tieto vecičky.... No lepšie by mi bolo od zajtra.. hoci by som šla od utorka. 🙂

diridonda
2. aug 2015

@misty32 ahoj, my sme sa vcera vratili z dovolenky, kde som si dopriala vsetko, nedalo sa odolat! ale ked sa zvazim, ubudlo mi od zaciatku detoxu doteraz 2 kila. rozmyslam, ze pojdem do toho zas... Ty si to vydrzala do nedele presne 28 dni? Citis sa lepsie?

ivisss
4. aug 2015

Dobry den, mam len prefoteny jedalnicek a recepty ale zoal knizku dom si este nekupila, kde by som sa docitala viacej, chcem sa vas skusenych preto opytat ci mozem ked mam chut na sladke si dat hrozienka s medom, hlavne po obede ma prepadne chut na sladke, a jedine sladke z toho su asi tieto dve veci, mpzem med konzumovat vo vecsom mnozstve ? Budem rada ak mi odpovoete alebo pridate vas nazor na to, vdaka 🙂

hranolka22
10. aug 2015

ahojte baby,vie mi niekto preposlať tú knihu na mail?? ďakujem

aduska_11
10. aug 2015

@ivisss Ano mozes si dat hrozienka s medom, ja som jedavala orechy s medom alebo aj tie susene slivky. kupila som si cokoladu s vysokym obsahom kakaa, tych 70-80% a ked bola nudza tak kusok aj z nej.

notebook
11. aug 2015

@ivisss ahoj, poobede určite nie. Poobede môžeš zeleninu podľa krvnej skupiny so syrom, prípadne jogurt.

gastankaa
17. sep 2015

mrrrtvo? ja idem druhhykrat a poctivrjsie,dnes mam za sebou den 11 😎

fay26
18. sep 2015

babbbyyy, v pondelok začínam, kto sa pridá? 😎 😎 😎

nataliatotkova
26. sep 2015
nataliatotkova
26. sep 2015

@hranolka22 ahojko chcem sa opytat ci bol niekto taky ochotny a preposlal ti tu knihu na ten mail?ja som tiez pozerala ulozto.sk ako tu radila janielikk ale bez registracie to tam neviem...neviem ci na to isla janielikk inak ako ja ☹
Chcem ta poprosit ci by si mi ju/ ak ju mas uz od niekoho/ tiez preposlat na moj mail....da sa? ☹

hranolka22
26. sep 2015

@nataliatotkova zial nemam ju ani ja,neposlal mi nikto

nataliatotkova
27. sep 2015

@sunnyflower dakujem ti velmi pekne si zlata

sunnyflower
27. sep 2015

@nataliatotkova rado sa stalo 🙂

nataliatotkova
30. sep 2015

@hranolka22 ahoj pozri na forum je tam ten link

gastankaa
30. sep 2015

Ahojte,ja som teraz v poslednom tyzdni,vaxim sa ale kazdy tyzden,to ma motivuje viac.Zatial som s vyslefkom velmi spokojna! Drzim vam palce

zuzulikh
1. okt 2015

milujem jej recepty a varim si ich aj napriek faktu ze chudnut nechcem / nepotrebujem. keby mi jej ranny mrkvovy salat mal kto robit, jedla by som to aj 10x v tyzdni (skoda, ze enma tolko dni a ran 🙂)
moja sesternica vsak macingovu oznacila za kralovnu detoxu a diet, bolo to prvykrat co schudla a uz nenabrala - wau! tak to som u nej este nezazila. pomohla si aj prirodnym olejom z ciernej rasce z egypta (od naturonline), sice sa najskor vyhadzala ako pubertacka ale jeho detoxikacne ucinky jej pomohli schudnut. pravdou je, ze 3 tyzdne musela zniest horsiu plet ale pak ... krasna a stihla (skoro) 🙂. asi ju nanovo namotivujem, ved uz len 5 kilo ... dakujeme za motivaciu

qtinka77
3. okt 2015

Ahojte,
prosim o radu - som dnes 3.den z 28-dnoveho detoxu a chcem sa spytat - vsetko dodrziavaj, aj stravu aj prijem tekutin presne ako mam...len ma trapia dost divne pocity v bruchu a s tym teda suvisiaca hnacka - dnes som bola uz asi 5x a uz take vyslovene hnackove. Mate niekto tiez takuto skusenost prosim vas?
Mali ste niekto hnacky? Ak hej, prestalo to potom? Ukludnilo sa to? Dajte mi prosim vediet.
Dakujem vopred za vsetky postrehy 🙂

nataliatotkova
31. okt 2015

@hranolka22 posiela som ti ten link...pre istotu keby si ho este nemala...prepac ze neskor dlho som tu nebola 😉

hranolka22
31. okt 2015

@nataliatotkova
ja som to vtedy našla,Ďakujem,že na mňa myslíš 😵

mimulovci
10. nov 2015

@qtinka77 Ahoj, ja mám od nej knihu a ona sama tam píše, že sa môže vyskytnúť hnačka a časom by to malo prejsť. Ja mám zase opačný problém a to som už v treťom týždni 🙂)) Ja toto držím už druhý raz a som spokojná.

nona72
12. nov 2015

Konečne som sa zas k tomu dostala len dúfam,že to nebudem musieť prerušiť ako naposledy. Dnes štvrtý deň.....držím palčeky

jajaoli
12. nov 2015

Ja vas chcem len povzbudit, ja som si dala macingovu asi pred rokom, prve dva dni ma bolela hlava co je ok lebo sa telo zbavovalo toxinov, po 5dnoch som mala 6cm dolu z brucha, ocividne som schudla na cm aj ked na vahe to este nebolo moc vidiet. Celkovo som schudla 7kg. Mala som aj krizy aj zopar prehreskov. Odvtedy som nenabrala.

rebesita
15. nov 2015

@janielikk ahoj, chcela by som ťa poprosiť či by si mi nepreposlala tú knihu? chcem začať zajtra s detoxom 🙂

petra6484
27. dec 2015

Dievcata nemozete mi mprosim niekto na email preposlat tu knizku ? Na ulozto som ju uz nenasla