Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Dievcata dakujem podarilo sa mi kupit knizky tak uz len nakupit a od pondelka ideme na to 😊
@sisa1971 neviem ju najst kde som to v pc nechala musím to pohladať ale tu som našla celý program, aj s receptami. http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-pod...
ahojte...ja by som mala otázočku,,, rada by som išla na detox kúru, ale nezjem cuketu , celer ani boršč....čím by som to mohla nahradiť??? 😒
@kitu fazulky som si robila len na masle, s troskou soli, cesnak a pre lepsie travenie rasca 🙂, fazulky som kupovala mrazene .... brokolicu ked cistu len som sparila nad vodou a polievka zaklad maslo, brokolica na zhustenie maly zemiak orestovala som a ked bolo uvarene rozmixovala som, na ochutenie do zakladu rasca, sol a nove korenie 🙂.. rasca koli tomu ze ja som predtym nejedla tolko zeleniny a aby som nemala problem s travenim a nafukovanim
Dakujem pekne dievcata
@tridi no ja som to urobila len tak že cesnak oprazila na troške olivoveho oleja a potom pridala bud brokolicu alebo teda tie fazulky.... zaliala vodou a uvarila do mäkka a potom polovicu odobrala a pomixovala a naspäť vyliala do zvyšku.... nič som ine nepridala...tak hadam to nevadí,... ja som viacej polievkova ako len tak tojesť... je pravda že ten syr som tam nedala... ale ked bol rozpis že vajco tak to som švrcla do polievky a zahustilo mi to.... tak hadam nevadi a bude to mať ten isty učinok.... my sme zacali spolu s maminou mojou... na to že sa u nas fazulove lusky varili iba s mliekom a aj tolen raz za rok tak nam ta polievka z nich velmi chutila....určite stravitelnejšie ako keby sme jedli len same lusky
Ja sa obavam cvikloveho salatu 😑 zenebude chutit zajtra ideme na to tak ak mi bude z dakeho jedla zle tiez si to upravym ved nebudem do seba cpatnieco z coho mi je na vracanie
Ja uz som dávnejšie v rámci zdravej stravy skúšala niektoré recepty z knihy a cviklovy šalát je pre mňa niečo úžasné 😀 ta verzia s cibuľkou, dávam namiesto cibule pór..... No mňam
No uvidime snad budem prekvapena 😊
aj ja som bola, teta sa na macingovu dala a veľa schudla a spomínala šalát tak som skúsila a bomba, mne veľmi chutila napr aj brokolica s cesnakom a syrom a myslím že aj cuketovy guláš tam niekde bol a moja teta zboznovala mrkvovy perkelt..... Ja som si povedala ze skúsim teraz kompletku tak oddnes ficim 😊
Ahojte,ja mam dnes ta sebou 2den a teda je to dosť fuška🙂boli ma hlava a len behám na WC,ale ved o to ide,ze.len keby som nebola tak hladná,najem sa a za pol hodky by som zjedla aj kona☹
@sonicka315 a akú stravu si predtým jedla?
@tridi dík moc.....a ešte jeden zádrhel som objavila.....bielko s bryndzou.. 🙂 ja som asi není správna slovenka, ale bryndzu nelúbim... 😖 čím to nahradiť? Možno sa pýtam na prkotiny, ale nie som v tom tak zbehlá, moje dietovanie spočívalo v nejedení, čo som si myslela že ako super schudnem,,,ano schudla som....ale potom dvojnásob pribrala, tak sa chcem konečne k tomu postaviť zodpovedne.. 😅
@gabika68 podľa mňa pokojne postupuj ako pri tom ostatnom 😉 jednoducho si daj nejakú inú večeru zo zoznamu a hotovo.... Nemá zmysel do seba tlačia niečo čo neznasas... Ja vždy keď som niečo také robila, výsledok bol ten istý.... S nechuťou som to do seba natlacila a za hodinu som sa dovalila niečím iným aby som tu chuť prehlusila 😉
fuuu baby.. tak ja idem zajtra na to... držte palce 🙂
Baby,idem aj ja do toho!!!
@nateeka dúfam že vydržíme.. ja začínam tiež zajtra 🙂
@siusinocka
@nateeka aj ja začínam od zajtra 🙂
@friday13th v podstate celkom zdravú,až na sladkosti v poslednom obdobi.pred 20min som dojedla cviklovy šalát a mam pocit akoby som nejedla týžden🙂snad to zajtra bude lepšie,idem si dat čaj s medom.
@sonicka315 aj my mame dnes druhy den za sebou... a teda hlava bolela aj mna.... ale ja som sa vobec necitila ani včara ani dnes hladna a kupodivu ani unavena.... a už sa velmi teším na cuketku to je moja mnamka velika... horšie je to s tým cviklovym šalatom .... pritom cviklu zbožnujem či pečenu alebo boršč-ten milujem ale tento cviklovy šalat mi nejako velmi extra nešmakuje....
@sonicka315 to možeme čaj s medom? a aký... ja sa nadajam len čistou vodou....
@sonicka315 tak to neviem čím môže byť... Chápem ze keď človek je hamburgery a každý deň privarky a rôzne omáčky a guláš, tak by bol hladný keby razom prešiel na takúto stravu... Ja problém nemám ale tiež som zvyknutá na viacmenej zdravú stravu a takisto mojim najväčším problémom boli sladkosti, a to myslím vážne. Bola som schopná za deň zvaliť aj 6 keksov, normalka cez prestávku v práci nabehnúť do obchodu na oblátky opavia, Twix, mila, Kavenky, delisa, siesta... Na vyrovnanie tlaku pombair a podobne...... To všetko z nervov v práci plus v škole... Tak som si povedala dosť! Hrou osudu som ostala na PN a uvedomila som si ako mi ta práca ničila život. Sladkosť som nemala ani nepamätám 😂
@kitu niekde som sa docitala,ze čaj mozem a med sama odporúča,tak si dam 2-3 šálky za deň.pijem bylinkové.mna ta hlava asi boli preto,ze nemam kávu☹

Ahojte mam jednu otazočku ... chystam sa na detox a vidim že u mna bude problem s tymi luskami jesť ich len tak mohla by som ich namiesto prazenia na oleji nechať v tej vode.... dochutiť cesnakom a trošku pomixovať a jesť ako polievku.... tak by mi to pustilo asi viac.... podla mojej úvahy by to mohlo byť , ale pre istotu sa pytam....či ste to nahodou niektora tak robili.... a tak isto by som aj tu brokolicu robila obcas... dakujem za rady