icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

sonicka315
3. jan 2016

@friday13th s tými sladkosťami som na tom podobne,zaháňam stres a nervy☹ja dufam,ze ten žalúdok sa ukľudní a nebude to pre mna take narocne.uz len 26 dni🙂

friday13th
3. jan 2016

@sonicka315 a aké porcie ješ? Skus doslova tak ako ona píše, az do prasknutia... Doobeda ak ta chytia hľadá tak orechy, slivky.... Potom obed a večere správ viac a daj si ju na dvakrát a do prasknutia... Inak namiesto sladkého mi veľmi zaberá 70%coko...ano chápem nie každému to chuti, ani mne nie 😂radšej by som zjedla milku v ktorej je viac cukru ako coko ale našla som v lídli 70% v ktorej sú kúsky malín alebo pomaranča a tej si dám dve tablicky a stačia mi, cítim sa ako keby som zjedla celu coko... Možno to niekomu pomôže 😊

sonicka315
3. jan 2016

@friday13th ked mne to nejde sa najesť do prasknutia,najem sa a ked cítim,ze mam dosť,tak končím.druhe večere si dam asi až ked bude nieco chutnejšie,mäso a pod.napr. teraz by som cviklovy šalát určite nezvladla2x🙂

kitu
3. jan 2016

@sonicka315 a ja som si kavu dala... rano caro a na obed kavu.... no bez toho neviem či by som to zvladla...ja mam všeoecne nizky tlak a takto by som ho mala asi na skapatie nizky... je pravda že som tu knižku celu do detailov nepreštudovala.... ale nemam času... a mysliš ze by sa mohol aj zeleny? či jeden ovocny rano? lebo to mi asi chybanajviac ranný čajik...

kitu
3. jan 2016

@friday13th ja milujem spominanu čokoladu... ta je užasna.... mne nechutia praveže tie sladke mliečne....

tridi
3. jan 2016

@gabika68 tak toto som ani len neskusala urobit🙂 neexistuje aby som to ochutnala,... jednoducho som si dala bud to co bolo na obed, alebo na nieco ine z druheho dna 🙂

tridi
3. jan 2016

@kitu kava bez cukru a mlieka
ma nula kalorii takze ja som ju pila, bez vycitiek svedomia, len som si dala pohar vody pred a neskor dalsi po kave.... kedze kava odvodnuje

chmurkaxy
4. jan 2016

Nemôžem orechy,tak takto 🙂

sonicka315
4. jan 2016

@kitu neviem aká si krvná skupina,ja som 0 a tie by mali kávu naozaj vynechať na tých 28 dni.podla mna kvalitný čaj nemôže uškodiť,tak si kludne daj🙂ale káva veľmi prekysluje,tak preto som ju vysadila,kedže to ma byt Detox.

kitu
4. jan 2016

@sonicka315 ja som A....takze môžem....ale myslím že 1salka denne neublizi....ja som zvyknuta ju piť bez cukru s mliekom....teraz om to mlieko vynechala

sonicka315
4. jan 2016

@kitu áno,A v prípade núdze môžu kávu🙂a ked pijes kávu,tak si určite mozes dat aj ten čaj.

kitu
4. jan 2016

baby tak mrkvový perkelt uplna mnamka.... a cviklovy salat som dnes capla na sporak a spravila z neho polievku a tak bol suuuuuuper....takže treti den za nami.... a teraz akurat robim na zajtra ranajkový kolač....

sonicka315
4. jan 2016

@kitu ja som este nevecerala🙂asi som necitala všetky tvoje príspevky,ako robíš ten ranajkovy koláč?

kitu
4. jan 2016

@sonicka315 tosom našla na stranke asi pani macingovej ...že obmena ak s abude dať tak pošlem sem link ale neviem či to vloží
https://antonialifestyle28.com/kurzy-varenia/re...

sonicka315
4. jan 2016

@kitu aha,to je z tej jej novej knihy,myslíš,ze aj tu platí,ze mozes zjesť toho koláča do prasknutia?🙂

kitu
4. jan 2016

no to neviem ale akurat začal rozvoniavať... ujuj no ja myslim že možeš ziesť však orem vajec je tam to iste,.... no zajtra dam info kolko som ho zjedla... 😀

siusinocka
4. jan 2016

ahojte.. dnes som začala... ale strašne ma bolí hlava.. neviem či je to tým, že som nemala kávu, alebo tým, že sa mení počasie... uvidíme teda zajtra..

sonicka315
4. jan 2016

@siusinocka ahoj,aj mna bolela dva dni,nezaberal ani nalgesin,dnes na 3den bolela len trosku doobeda ale uz je dobre,tak dufam,ze to tak ostane🙂vydržať🙂

jajaoli
4. jan 2016

@siusinocka aj mna bolela hrozne hlava citala som ze je to bezny prejav ked sa vylucuju z tela toxicke latky. Mna bolela 2

jajaoli
4. jan 2016

@jajaoli 2 dni ma bolela hlava.🙂

siusinocka
5. jan 2016

@jajaoli dakujem.. ešte bolí, tak uvidíme do kedy 🙂

siusinocka
5. jan 2016

@sonicka315 dakujem. uvidíme ako to bude u mna

monika_janko
5. jan 2016

@marcelastierankova knihu najdes na ulozto. ;) netreba kupovat. ;)

monika_janko
5. jan 2016

@jajaoli vydrž aj mňa bolela. ;) prejde to. ;)

jajaoli
5. jan 2016

@monika_janko diky ale ja uz to mam za sebou a fandim vam. Na 5.den som mala 6cm z brucha dole🙂 a je to uz skoro rok a kila sa nevratili pritom uz nedietujem. Tak drzim palce vsetkym!!!!

kitu
5. jan 2016

tak 4. den za nami... prekladana cuketa že uplne super mnamka.... je pravda že cuketu možem na všetky sposoby a často si ju aj robim ale davam tam feta syr a šunku, či ju grilujem... .no aj takto sama zapečena len so syrom je špica ....už sa na nu teším na zajtrajší obed...

siusinocka
5. jan 2016

@monika_janko ja som ju našla, ale zaheslovaný a nedala sa stiahnuť.. ale na českých stránkach som ju našla ako priamo stránku mačingovej..

julka21
Autor odpoveď zmazal
jajaoli
5. jan 2016

@julka21 normalne, ale zvykla som si na mensie mnozstva, zvykla som pit viac vody a dllllho po detoxe mi nechutili cokolady, ktore som pred detoxom milovala a po detoxe mi prisli hrozne presladene. Teraz si doprajem aj sladkosti ale zas neprehanam. Cviklovy salat som nemohla citit asi polroka 😂 ale jedla z posledneho detox. tyzdna si obcas urobim aj teraz. Sama sa cudujem, ze jojo efekt sa nekonal.

julka21
Autor odpoveď zmazal