Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@sonicka315 a aké porcie ješ? Skus doslova tak ako ona píše, az do prasknutia... Doobeda ak ta chytia hľadá tak orechy, slivky.... Potom obed a večere správ viac a daj si ju na dvakrát a do prasknutia... Inak namiesto sladkého mi veľmi zaberá 70%coko...ano chápem nie každému to chuti, ani mne nie 😂radšej by som zjedla milku v ktorej je viac cukru ako coko ale našla som v lídli 70% v ktorej sú kúsky malín alebo pomaranča a tej si dám dve tablicky a stačia mi, cítim sa ako keby som zjedla celu coko... Možno to niekomu pomôže 😊
@friday13th ked mne to nejde sa najesť do prasknutia,najem sa a ked cítim,ze mam dosť,tak končím.druhe večere si dam asi až ked bude nieco chutnejšie,mäso a pod.napr. teraz by som cviklovy šalát určite nezvladla2x🙂
@sonicka315 a ja som si kavu dala... rano caro a na obed kavu.... no bez toho neviem či by som to zvladla...ja mam všeoecne nizky tlak a takto by som ho mala asi na skapatie nizky... je pravda že som tu knižku celu do detailov nepreštudovala.... ale nemam času... a mysliš ze by sa mohol aj zeleny? či jeden ovocny rano? lebo to mi asi chybanajviac ranný čajik...
@friday13th ja milujem spominanu čokoladu... ta je užasna.... mne nechutia praveže tie sladke mliečne....
@kitu neviem aká si krvná skupina,ja som 0 a tie by mali kávu naozaj vynechať na tých 28 dni.podla mna kvalitný čaj nemôže uškodiť,tak si kludne daj🙂ale káva veľmi prekysluje,tak preto som ju vysadila,kedže to ma byt Detox.
@sonicka315 ja som A....takze môžem....ale myslím že 1salka denne neublizi....ja som zvyknuta ju piť bez cukru s mliekom....teraz om to mlieko vynechala
@kitu áno,A v prípade núdze môžu kávu🙂a ked pijes kávu,tak si určite mozes dat aj ten čaj.
baby tak mrkvový perkelt uplna mnamka.... a cviklovy salat som dnes capla na sporak a spravila z neho polievku a tak bol suuuuuuper....takže treti den za nami.... a teraz akurat robim na zajtra ranajkový kolač....
@kitu ja som este nevecerala🙂asi som necitala všetky tvoje príspevky,ako robíš ten ranajkovy koláč?
@sonicka315 tosom našla na stranke asi pani macingovej ...že obmena ak s abude dať tak pošlem sem link ale neviem či to vloží
https://antonialifestyle28.com/kurzy-varenia/re...
@kitu aha,to je z tej jej novej knihy,myslíš,ze aj tu platí,ze mozes zjesť toho koláča do prasknutia?🙂
no to neviem ale akurat začal rozvoniavať... ujuj no ja myslim že možeš ziesť však orem vajec je tam to iste,.... no zajtra dam info kolko som ho zjedla... 😀
ahojte.. dnes som začala... ale strašne ma bolí hlava.. neviem či je to tým, že som nemala kávu, alebo tým, že sa mení počasie... uvidíme teda zajtra..
@siusinocka ahoj,aj mna bolela dva dni,nezaberal ani nalgesin,dnes na 3den bolela len trosku doobeda ale uz je dobre,tak dufam,ze to tak ostane🙂vydržať🙂
@siusinocka aj mna bolela hrozne hlava citala som ze je to bezny prejav ked sa vylucuju z tela toxicke latky. Mna bolela 2
@jajaoli dakujem.. ešte bolí, tak uvidíme do kedy 🙂
@sonicka315 dakujem. uvidíme ako to bude u mna
@marcelastierankova knihu najdes na ulozto. ;) netreba kupovat. ;)
@jajaoli vydrž aj mňa bolela. ;) prejde to. ;)
@monika_janko diky ale ja uz to mam za sebou a fandim vam. Na 5.den som mala 6cm z brucha dole🙂 a je to uz skoro rok a kila sa nevratili pritom uz nedietujem. Tak drzim palce vsetkym!!!!
tak 4. den za nami... prekladana cuketa že uplne super mnamka.... je pravda že cuketu možem na všetky sposoby a často si ju aj robim ale davam tam feta syr a šunku, či ju grilujem... .no aj takto sama zapečena len so syrom je špica ....už sa na nu teším na zajtrajší obed...
@monika_janko ja som ju našla, ale zaheslovaný a nedala sa stiahnuť.. ale na českých stránkach som ju našla ako priamo stránku mačingovej..
@julka21 normalne, ale zvykla som si na mensie mnozstva, zvykla som pit viac vody a dllllho po detoxe mi nechutili cokolady, ktore som pred detoxom milovala a po detoxe mi prisli hrozne presladene. Teraz si doprajem aj sladkosti ale zas neprehanam. Cviklovy salat som nemohla citit asi polroka 😂 ale jedla z posledneho detox. tyzdna si obcas urobim aj teraz. Sama sa cudujem, ze jojo efekt sa nekonal.

@friday13th s tými sladkosťami som na tom podobne,zaháňam stres a nervy☹ja dufam,ze ten žalúdok sa ukľudní a nebude to pre mna take narocne.uz len 26 dni🙂