Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@zicherka691 bez riadneho prečítania knihy to asi nepojde 🙂
@notebook nakoniec som tu knizku objavila v kniznici dakujem 🙂
Ahojte zienky, vcera som zacala tento detox, uz treti krat. Vzdy som schudla,kolko som potrebovala, aj som si to udrzala. Detox opakujem len preto,ze sa mi vrati nejake to kilo naspat,ale to akoze brutalnym obzerstvom cez sviatky,proti ktoremu je aj macingova bezmocna :D Teraz treba dat dole len nejake 1,5-2 kg, ale skor ocistit telo. Drzim vam palce a odporucam precitat knihu,mne sa az vtedy skompletizoval obraz o tomto detoxe.
P.S: ked som isla podla rozpisu dni na nete, boli tam tie bielky z brycndzom a v mojej knihe nie su....
@julka21 vyskusam to tak,ak mi to nebude chutit,manzel to zje 😀
@kitu ja mam knihu,tak su 4 tabulky,kazda na jeden tyzden,a tam je na druhy tyzden ta bryndza na veceru aj v tretom.Mozno v ceskej verzii je bryndza niecim nahradena,v knihe rozhodne je.Knihu som kupila teraz v Martinuse.......
@sonicka315 no podla rozpisu asi hej 😉
Zeny,dajte sa na Macingovu,segra schudla 10 kil po 2x detoxe 28dni.Stravuje sa teraz podla semaforu a casto zhresi,ale vahu si drzi a na 46 rokov vyzera pekne mlado 😵 My dojedame s manzom este zasoby v chladnicke a pomedzi to sme zacali jest podla Macingovej.
@zicherka691 ja som ju stiahla z uloz to... a mala som aj požičanu od znamej....
a už som variešila zahadu prečo ja nemam bryndzu- sice ako recept tam je uvedeny ale v rozpise nie je a to vraj preto že tych vydani je viac a s malou obmenou sa to líši .... takže ja mam asi verziu bez bryndze ....
dnes posledny den prveho týždna.... a citim sa ja aj mamina perfektne... zajtra sa už neskutočne teším na cestoviny...uf tyzden bez kusička chleba a masa... nikdy by som nepovedala že to dam... ale som motivovana a tak mi to vobec nechyba... perfektné....
@kitu jasne,ze to das 😉 Ja som bez chleba asi 3 dni aj bez milovanych zemiakov.Da sa to a zatial mi nic nechyba.Aj tu bryndzu mam kupenu,nakolko som v zahranici a tu ju nedostat 😀
@kitu ano verzii je viac aj mne dnes v kniznici ukazovali dve vzala som tu kde bolo napisane rozsirene vydanie 😀 idem sa teda dat na to obmedzovat sa v jedle mi nerobi problem - problem je len to ze som nevedela co kolko ako...
Tak prvý týžden za mnou,som ma seba hrdá🙂zajtra cestoviny,konečne sacharidy,lebo teda nevládala som dieťa ťahať na saniach🙂snad zvládnem aj druhý týžden.
@sonicka315 aj ty sa tešíš na zajtrajšie široke cestoviny s kalerabom... 😀 😀 😀 a na to že už každe rano nebudeme jesť to iste... zajtra mame jogurt....
ja som dnes dala aj korčulovanie... po 15 rokoch som prvykrat stala na lade spolu s mojim starším synátorom .. 😀 😀
a ake su vase ciele? kolko chcete schudnut a z akej vahy idete dole?
@gastankaa ja mam 77kg pri 162vyske pred tehu som mala najmenej 65 nikdy som menej nemala-chcela by som 52 aby som bola uplne stastna ale bude mi stacit cokolvek co bude pod 60kil 😀
uz mi tie jablka a mrkva idu hore krkom 🙂 🙂 uz necj je pondelok a novy tyzden 🙂 🙂
@gastankaa tak u mňa to bolo tak že pred druhým trhu vaha 75 pri výške 168cm po porode 74 a cvicenim jill Michael išli dole 2kg a telo sa mi krásne spevnilo ale potom prišli zdravotne problémy a musela som prestať cvičiť a tak som sa vypapkala na váhu 77kg....dnes po siedmych dňoch stravovania sa podľa macingovej váha išla dole o 3 kg a ukazuje 74kg.... A čo by som chcela - u mňa bude všetko super pod 70kg ...
@kitu mnam tie cestoviny boli super, aj jogurt rano. ja uz som tu mrkvu nemohla ani vidiet 🙂
@gastankaa ja by som najradsej do leta dala 10-15kg, no taketo ciele som uz mala velakrat 🙂)
ale pred prvym tehotenstvom som mavala okolo 66kg......teraz 80 ☹
@sonicka315 ano boli super a s maminou sme sa zhodli že ich isto zaradujeme do jedálnicka a pre chlapov na vrch ešte slaninku a máme super obedik
@julka21 no mala nejaku pauzu,tusim 2 tyzdne a zase isla na 28dnovy program.Poviem ti,ze ten druhy detox jej este pomohol viac schudnut,takze bol potrebny.Odvtedy udrziava vahu a ked zhresi,neriesi to 😉
@gastankaa ja mam 162cm a povodnu vahu 95kg.Teraz 93kg a chcem celkove postupne znizit vahu na 70kg 😉 Menej nie,lebo vychudnuta nechcem byt 😀
@notebook knizka precitana a stale nechapem napriklad v recepte cviklovy salat su pouzite 3cvikly o velkosti grepu plus ostatne prisady-to mam zjest 2kila salatu? Ked to nezjem mozem vyhadzovat ☹
@zicherka691 preto je tam tri dni po sebe 🙂)
ja som prave dojedla borcs a ten je naozaj uzasny, dokonca aj muz povedal, ze by to kludne s chlebikom zjedol na veceru 🙂
tak ja som dnes kraaaaasne pokaslala den,ale nejdem sa depkarcit,dnesny den proste vymazem,ako keby nebol a zajtra budem mattaky den,ako mal byt dnes 🙂)) nevzdam to,len asi zatial najtazsi zaciatok,z tych 3 detoxov,co som mala
@sonicka315 dnes bol super deň na jedenie....aj obed aj vecera....borsc je mnam ten robievame bezne doma a jedia ho aj chlapi len ta smotana v strede mi chybala... Ale tak som si povedala že musim vyskumat že kde majú v obchode tu sojovu....
@zicherka691 nemusis sa striktne drzat poctu urob len z jednej a uvidis ..... ja som si po malych mnozstvach chystala ... a ked chutilo dovarila som 🙂 ked sa zvysilo dala som si aj na druhy den..... nedrzala som sa striktne rozpisu a aj napriek tomu sli kila pekne dole 🙂
Ahojte dievcata, neviete ci je mozne stravovat sa podla 28-ky v tehotenstve? Som v 25-tom tyzdni a musim zmenit stravovanie, lebo sa o chvilu neunesiem, a toto by mi vyhovovalo, uz som to pred 2 rokmi raz drzala (potom som otehotnela😀). Dakujem.
@maminecka2 to aj mna zaujima,myslim si,ze zlozenie stravy je pestre a vyzivne,doplnila by som to o ovocie a zelene salaty.Ale ak budes mat overene info,napis,budem rada
som velmi prekvapena, po 8 dnoch som sa postavila na vahu a +1,5kg??? stravu naozaj dodrziavam poctivo, nerozumiem....ale podla vyzoru som taka splasnuta aj sa citim dobre, hm 😒

Ahojte baby, objavila som tuto skupinku a chcela by som vyskusat detox-nemam knihu a trochu tomu nerozumiem- to mam jest kolko budem vladat?