Do 33. narodenín dám 33 kíl dole
TO JE MOJ CIEL A AKY JE TEN VAS?...PODELTE SA SO MNOU O VAHU TERAZ A KOLKO CHCETE SCHUDNUT...NAMOTIVUJE NAS TO VSETKYCH 😀
@ivuska027 no neviem, ja sa do 44 dam tak do tescovych a tiez nemam ritisko velku. stehna hej, ale aj tak nechapem ze 4 cm rozdiel vo vyske, 15 kg na vahe a urobi o jednu konfekcnu velkost? neviem, asi aj od vyrobcu zalezi. ja mam tiez brucho a prave preto 44 nezapnem.
aky mas obvod brucha?
@ivuska027 no neviem 🙂 asi to bude vyrobcom 😉 je pravda, ze niektori maju poposuvane cislovanie, ze to co je nasa 46 tak oni oznacia 44. vela krat som sa s tym stretla. ale normalne podla konfekcnej velkosti mi miery sedia dole 46 a hore 44. mozno mam siroku kostru, co mam, aj to moze byt ono. nie som utla pod sadlom a mam dost svaly spravene. tak mozno aj preto.
Ahojte,som tu nová,teda môj prvý príspevok a tiež by som chcela a potrebovala schudúť aspon 40 kíl.Bojím sa,že sa mi to znova nepodarí.Mám tri detičky a po každom mi zostalo nejakých 8-10 kíl..Vždy som bola baculatá. Chýba mi hlavne vytrvalosť,den,čo den na sebe pracovať,vždy zlyhám a som už zo seba sklamaná.Budem tu s vami a snad mi pomôžete nakopnúť sa a vytrvať.
baby dlho ste sa neozvali ide vam to...?
@bandura ako sa ti darí? Neviem, či si ma pamätáš, ale sme diskutovali asi pred 2 mesiacmi v nejakej diskusii a chcela si mať 70kg myslím do júna. Podarilo sa? Ja som chcela mať do júla 66kg a už ich aj mám, tak som rada.
Obdivujem vas zienky, ze ked mate takuto nadvahu ze s tym nieco robite .Klobuk dole.
@miskap2111 ahoj ujde to aj ked som daleko od svojho ciela....nedodrziavam zdravy zivotny styl tak preto... ☹ neviem sa nastartovat niejak..... 😠
@bandura veď si bola taká odhodlaná pred 2 mesiacmi! Tak držím palce, veď leto sa blíži ( či vlastne už je aj tu 🙂 ) a to je pre mňa vždy tá naj motivácia.

@ivuska027 Gratulujeeeeem, holka drž se !!! 😉