Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@zuzulaxx tak to je veru super 🙂 no ved to ani mne sa neda od maleho ale ked pride tato snad na hodinku sa dostanem von a pobezim, rychlo cosi prejdem 🙂 preto som chcela zacat cvicit doma ten program lebo to ho dam buvat a mozem zacat makat na sebe 🙂 moja kamoska nieje fitneska ale ona cely zivot zije zdravo, mala aj zdr.problemy a Dr jej nedokazali pomoct a ona si sama vela nastudovala a pomohla si sama zacalo ju to bavit a bola mi mnohokrat oporou co sa týka zdravia, chudnutia a vsetkeho 🙂
@lenkalela okrem orbitreku no večer pred spaním si dam 15 klikov a 15 drepov a zakopávanie inak ez den som si zvykla vsade chodiť pešo auto som odložila 😀 ked sa neponáhlam tak sa rada prejdem..a klasika okolo deti sa motám a pod..inak nič už,a dakujem no hej schudla ale ešte 10kg chcem dat dolu lebo ma hnevá široký chrbát a velké prsia! 😠
no ja dnes ani nestiham pisat maly je nejaky nervavy idem s nim von inac ze v soboturodinna oslava 😝 u babky pomoooc
@zuzulaxx ...a ta kamoska ti poradila aj jedalnicek?....ja by som strasne potrebovala rady co a kedy jest...lebo vraj 70 % uspechu pri chutnuti je strava a len 30% pohyb , a ja som obezna tak by som hlavne stravu chcela upravit a pohyb az ked trosku schudnem,ale na jar by som chcela zacat behat
@juliakocka nie neradí ona ohladom stravy....to som si sama naštudovala na stránke www.chudnutie-ako.sk 😉
@jaruska6 vieš čo dala som sa na chudnutie od 1.5 2012 ale bola som nedôsledná schudla som asi 8 kg a zase som mala dva tri týždne prestávku a tak,,potom zase dobre do vianoc cez vianoce som mala prestávku samoška pribrala som 4kg jedla som veľa zemiakového šalatu a kapra vsak trebalo dojesť 😀 a tak intenzívne pracujem na sebe od 1.1 2013 😎
@zuzulaxx no uz som aj ja tu 😀
@veronikapd Vitaj medzi nami,tu nám to pôjde jedna radosť! budeme sa motivovať a pod.. 😲 😲 😲 😲 😲
@zuzulaxx Takže ak som to pochopila, keby som dala denne aj 1000 poctivých brušákov, svaly sa síce tvoria, ale nevidno ich cez vrstvu tuku, ktorá sa nespaľuje a slanina zostáva?Ale ak si pri rozvičke dám zatiaľ zvládam len 10 min švihadlo a potom 100 brušákov, efekt by sa mal dostaviť, samozrejme pri dodržiavaní dobrého stravovania a obmedzenie sladkého , bieleho pečiva a iných neduhov.
@jaruska6 ak zvládneš urobiť 100 brušákov tak väčšinnou brušákuješ nesprávne ,lebo po správnych brušákoch ťa po pár krát začne štípať cele brucho...
Ukážkový brušák
Krok 1: Ak teda máte odhodlanie, ideme na to. Ľahnite si na zem, položte sa na chrbát a pokrčte nohy v kolenách. Chodidlá položte celou plochou na zem a snažte sa ich tam držať aj počas cvičenia. Ruky si buď založte za hlavu, alebo prekrížte na prsiach, prípadne ich môžete maž aj vystreté za hlavou.
Krok 2: Ideme sa dvíhať. Pritiahnite teda k sebe lopatky, aby ste nekrčili plecia a s výdychom sa plynulo nadvihnite. Nad zemou bude hlava, hrudná časť chrbta a ruky, položené na zemi zostávajú chodidlá a najspodnejšia časť chrbta. Nadvihnuté telo by malo byť v jeden línii, pozor na ťahanie sa dopredu krkom, bradou či skrčenými rukami. Posilňovať máte brušné svaly, takže bradu zastrčte, ruky založené za hlavou držte rovno a precíťte pohyb smerom hore práve na bruchu.
Krok 3: V správnej pozícii, kedy cítite tlak na brušných svaloch, chvíľu zotrvajte, najlepšie je, pozerať sa smerom dohora a s nádychom sa pomaly vráťte do polohy ležmo. Nedávajte si žiadnu dlhú prestávku a s výdychom urobte ďalší brušák.
Precvičte celé brucho
Aby ste si brucho vymakali do podoby, po akej túžite, nespoliehajte sa iba na brušáky v ich známej priečnej podobe. Po sérii cvikov, ktoré sme si práve opísali, nezabudnite na sériu brušákov zameranú na šikmé a spodné brušné svaly. Ak chcete vedieť, akým omylom sa pri ich precvičovaní vyvarovať, kliknite SEM.
Opäť pripomíname, že keď sa chcete dočkať výsledkov, vytrvajte a na zem si ľahnite minimálne tri razy do týždňa. Popri cvičení by ste si mali upraviť aj stravu a snažte sa na tanier nakladať čo najmenej jedál plných tuku a cukru. Pozor aj na potraviny, ktoré vám zbytočne nafukujú bruško - dokonalo proti tomuto nepríjemnému efektu bojujú napríklad probiotické jogurty, vláknina či citrusy. Takisto vymeňte bublinkové či sladené nápoje za čistú vodu a bylinkové čaje a vaša cesta (nielen) za plochým bruškom sa môže začať. toto som skopírovala 😎
@zuzulaxx Brušáky robím ako je v popise, ale vždy si dám série po 10, keď nevládzem tak po 8.Brucho ma až tak neštípe, ale cítim tlak, a miernu bolesť, ale štípania to nie.Zato cez deň cítim to bruško parádne.Cvičím aj na boky, ale neviem, či správne vieš niečo poradiť?Tam mám tiež inú slaninu a veru tam toho zvládnem ledva 40 na jednu a 40 na druhú stranu. 😝
@jaruska6 super!
tuto pokukaj
http://www.sportujeme.sk/search.php?rstext=rubb... 😉
@jaruska6 Jamam tiez s pravidelnostou problem.Proste nemam cas najst si cas.Ale snazim sa.Napr.rano mi je hned blbe pri predstave ze idem jest.Ale snazim sa aspon nieco male a normalne sa najem az namna dojde hlad.Ale polepsim sa.Drzim ti palce.Dneska somtoho mala tak vela,ze ked som dosla o 18.30 domov,zjedla som flak slaniny a 3 rozky...Zajtra vysportujem no co.Nejem ju denne ani casto.A som spokojna.

@lenkalela no je nas pomenej ale aktívnych ak sa niekto prida bude fajn ak nie tak nie