icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

miraska333
21. feb 2013

@jaruska6 Jasne,inac tiez som chcela skakat na svihadle a zistila som,ze pes mi rozkusal rucky.Ale vpoho,oblepim ajeto.Podla toho jak casto sa venujem vecernym aktivitam...tak bysom mala vyzerat jak Twiggy...

miraska333
21. feb 2013

Babulky zhresila som dnes,zjedla som kus slaniny s rozkami.Podvecer,ci navecer.Ale nemam vycitky svedomia(snazila som sa to tucne obrezat).No vyborna.Citala som,ze raz za tyzden treba nieco riadne mastne zjest,aby sa organizmus potrapil pomakal na traveni.Dat mu proste zabrat.Ved vycvicim.Majte sa holky a drzte sa.Ste fajn

kacena1159
21. feb 2013

Ahojte baby konečne som sa tu dostala 🙂 tak poctivo hlásim :D dnes som navštívila obchod zásobila sa zdravými potravinami 🙂 jedla som 5-krát za deň a pila vodu 🙂 a keďže môj najbližší obchod je cca 1km a ešte som išla ďalší ku mame a späť tam som dala aj rýchlu chôdzu 🙂 tak sa teším 🙂 že som to zvládla a dúfa, že sa mi podarí aj ďalej pokračovať 🙂

zuzulaxx
21. feb 2013

@kacena1159 krásne!! supiš 😎

@miraska333 slaninu 😕 to už ani neviem čo je 😅 no neviem či by sa malo raz do týždna napchať slaninou heh to by bola skvelá dieta 😀 😀 😀 😀

miraska333
21. feb 2013

@zuzulaxx Ahoj Zuzulka,no popravde,nechcem tu klamat vies.Ale bola vyborna,slana a vonava,domaca.Ale,viem,max nezdrave,ale ked tak namna z lednicky pozerala..a cerstve rozky boli.Aj pes si dal so mnou.Ale raz za cas,pohoda.Inak na psychologii sme sa ucili,ze bravcove sadlo je prevencia proti rakovine hr.creva.Tak somsi dala slaninu na zdravie...Pozitivne myslenie asi.A coty ako?Deti posluchaju

zuzulaxx
21. feb 2013

@miraska333 dobreee 😀 😀 😀 😀 ešte že ja nemám slaninu v ladničke 😀 😀 😀 ja nemusím taketo 😅
inak ja dobre a deti akurát nahanam do postele ale očividne ma maju na háku 🙄

kacena1159
21. feb 2013

@zuzulaxx sa snažím 🙂 ale pomáha mi aj myšlienka, že nie som v tom sama 🙂 že ste tu aj vy 🙂 a môžme sa o svoje úspechy spolu podeliť 🙂

zuzulaxx
21. feb 2013

@kacena1159 o tom to je jasne 😎 😎 😎 držíme saaaaa babyyyy 😵

smoni
21. feb 2013

@zuzulaxx ja si toho navarím 1/2l ráno, 1/2l poobede, už aj manžel sa mi ho naučil k raňajkám variť, kávu nepijeme tak takto si to kompenzujem. S tými stravovacími návykmi máš pravdu, ja som síce nikdy neholdovala mastnému a vyprážanému a tak, ale zelenina a ovocie... haha... tak 3ks za týždeň, teraz je to o trošku lepšie a varíme skôr na pare. zeleninku zľahka podusiť, pridať zo 2-3kvapky olivového oleja a 3-5kvapiek citrónovej šťavy aby sa uvoľnili vitamíny a minerály...

vanesska2007
21. feb 2013

@mamicka13 ja som s nimi spokojná, a sú fajn ked skombinuješ s lahšou stravou... lepšie ako pit jablčný ocot

zuzulaxx
22. feb 2013

dobre ránko kočky 😎 😎 😎 😎 😎 😎 naranajkované???ja už áno a letím deti zaviesť do školy a do obchodu jednou cestou takže papa a držkajte sa 😲

remr
22. feb 2013

dobre ranko tak u nas jedna chorobka takze ficim k dr musim autom takze dnes neviem ci nebudem oddychovat 😕

zuzulaxx
22. feb 2013

@remr ty si chorá? 😕 jujto je na figu,skoro sa vylieč 😎

gugolina
22. feb 2013

Taaaak stychy vybrate ... :D vsetko oki 🙂 tyzden počkám a idem na tvrdý trening :D musim potopiť slaninku :D zajtra ma sice tiez caka oslava 50-tka svokry ale tak povyberam cosi zdrave z jedalnicka :D a vytancim cosi :D a samozrejme aj moj drobček bude vyžadovat pozornost tak sediet isto nebudem :D :D :D kočky mame 3-4 mesiace do leta to je kopec casu tak nieco s tými nasimi postavickami porobime 🙂 drzim palceky vsetkym a hlavne pevnu volu prajem 🙂 a ked sa aj trosicku zhresi nic to, len nech to nieje pravidelne :D

zuzulaxx
22. feb 2013

@gugolina pekne si si to naplánovala v tom jedálničku,tak pevnu vôlu prajem 🙂 no aj ja tak rátam že 3-4 mesiace ale neviem či je to koopec času,vsak to ubehne ako voda..no hadam dovtedy to zvládneme s tými kilečkami 😲 😲 😲

ematko29
22. feb 2013

no ahojte žienky už mám dole 2kg,zatial stačí ked sa večer nenapraskám,asladke si dám doobedu.ale budem pritvrdovať 🙂 Včera som vlastne nič nejedla ako moja dcerka mala uraz ale je chvala bohu vv pohode už ale ja sa musím zotaviť,také 2dni mi to bude trvvať 😔

zuzulaxx
22. feb 2013

@ematko29 aký uraz malá mala??? bože chudatko 😕 😖 hadam je ok... daj sa do kopy pekne 🙂

ematko29
22. feb 2013

@miraska333 no aja som nechápala,prečo ked ma boli žaludok aziem chlieb so šmalcom tak ma prestane 😀 už viem avydíš podla mna sa má všetko papať ale po troške

gugolina
22. feb 2013

Dakujem pekne, budem to vsetko potrebovat 🙂 a veru cas leti neuveritelne 🙂 ale zas naopak tie kilecka sa vlecuu... snad sa to vhodne skonbinuje 🙂 a budeme vsetky spokojne 🙂 ved kazde jedno kilecko , gram nas tesi a povzbudzuje do dalsich bojov 🙂 tak uz to len dobojovat 🙂 ale zvladneme to , pomozeme si 🙂

remr
22. feb 2013

@zuzulaxx nie ja ale dcera ☹ v noci laringytida nas potrapila

zuzulaxx
22. feb 2013

@remr aha,to je najhoršie ked sa dieťa trápi a my nemôžeme nijak pomôcť....och skore vyliečenie malej krásnej

7433opel
22. feb 2013

Ahojte, aj ja sa k vam pridam hm? Mam 173 cm a 57 vahu, a do tehotenstva som mala 50 hned po porode 50 a s kojenim som pribrala tych 7, maly ma uz 16 mesiacov a ja este kojiiiiim..... ☹ 😒 😉 Manzel si utahuje ze som denglava..... Musim spevnit niektore miesta hm???

ematko29
22. feb 2013

@zuzulaxx tak si predstav,že vošla pod stoličku,máme kovové ani vo sne ma nenapadlo,že pod stoličkou sa jej niečo stane.Stolička ako som neskôr zistila mala naspodu také kovové výstupky atam si buchla hlavu ale normálne taká diera akoby sa nabodla na klinec,celu tvár mala zkrvavenú,naštastie jej to nemuseli šiť,vyzeralo to hrôzostrašne ale nebolo to vážne,ja len nechápem kde všade sa detom môže stať uraz 😒

zuzulaxx
22. feb 2013

@7433opel ahoj jasné 😲 😲 😲

@ematko29 no tak toto je teda fasa.....tie deti by vošli a vynaliezli neuveritelné veci..našťastie že nič vážne

cassidy
22. feb 2013

@zuzulaxx zuzka, ty si tu taky nas odborny poradca a kouc🙂 dnes som si dala odstranit sosovicku medzi prsiami, co myslis ako sestricka, mozem ist s tym na orbitrek? zabudla som sa spytat v ambulancii...

zuzulaxx
22. feb 2013

@cassidy ako ti ju odstranovali?ak laserom tak môžeš ak vyrezaním tak min 2-3 dni by si nemala

cassidy
22. feb 2013

@zuzulaxx vyrezanim, diki moc

jaruska6
22. feb 2013

@miraska333 Ja sa ráno snažím donútiť aspoň jogurt zjesť a vypiť vodu.Ani ja som nemala moc času v práci na jedlo a tiež ma všeličo pokúšalo v chladničke, ale spravila som si šalát a dala čaj, potom som stále mala chuť na sladké, dala som žuvačku, ale nepomohlo, tak som si pocmúľala jedného gumového medvedíka a prešlo to. Ja som maniak na slané(tyčinky, chrumky,praclíky 😒 ....), celý deň nemusím nič iné v pohode na tom vyžijem,ale od zdravej výživy to je na míle 😢

jaruska6
22. feb 2013

@miraska333 Ja som na švihadle neskákala milión rokov a normálne za 10 min, čo ledva vydržím mám problém povyskakovať a svalovka na lýtkach parádna.Ja som si kúpila švihadlo v Tescu, také ako šnúra na prádlo len mali, no otrasne sa mi to motá, nervy z neho mám, ale skáčem ako divá a pomaly začínam mať strach, že mi susedia prídu vynadať, keď ráno o 5,30 skáčem, alebo zavolajú psychiatriu na mňa 😀

jaruska6
22. feb 2013

@7433opel Čím viac tým lepšie! 🙂 Ja mám podobnú výšku, ale o tých kg zatiaľ len snívam, a snažím sa pre to niečo urobiť 😀