Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
Jaaj baby,moj vikend vyzeral hrozne,alkohol,kebab,bageta,jaternice a vaha ukazuje kilo hore ☹ dnes sa uz krotim a nasadzujem detox 🙂
@gabinka279 čo to je za dieta ?
@yakina 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že pečená hus !!!!!!
ja som sa držala až na včerajšok ! síce pečená hus to nebola :D ale bolo to listové cesto soľ cesnak a rasca a že to že som schudla vidno na tvári a na bruchu !!!!!
@silvinecka kukni na googli 😉 ona je super A účinná lebo treba mať pevnú volu
@gabinka279 už kukám ale to nedám
@silvinecka tak pokračujeme ďalej Čo sme začali 😉
@gabinka279 Nepozerala som, ktorá to je, ale ak myslíš tú s tými vajcami,rajčinami,tuniakom a atď. a že v sobotu koľko chceš a čo len chceš. Tak tú som tiež kedysi dodržiavala - a áno dá sa schudnúť. Ale ak časom prestaneš - a to musíš, tak ver tomu, že to pôjde zase hore -ako je to s každou dietou a to ti môžem na 100% potvrdiť. A 7kg za 2 týždne nie je ani dobré,ani normálne a už vôbec nie zdravé a dobré k tomu aby si si svoju postavu a kilá udržala keď už schudneš. 😉
Bože babyyyy, ale viete aká bola dobrá tá hus???? :D
Dnes som mala na ranajky chleba so šunkou a paradajkami, bez masla.
Desiata: babán a jablko
Obed bol prívarok zo zelenej fazulky s dvoma vajíčkami, bez zemiakov. Trochu šošovicovej polievky.
Olovrant: Káva s mojimi babami
Večera, neviem, niečo ľahšie dnes.... po tom víkende
Jedálniček sa mi nepáči, ale akosi nemám naladu a energiu niečo vymýšlať....
Mám strašnú chuť na čokoladu... ani ovocie nepomohlo. K obedu som síce dostala dobošku, ale pekne dodržiavam svoju zásadu a dala som ju kolegovi. 😎
ahojte kočky, po čase sa opäť hlásim. víkend bol aj u mňa kritický 😠 , ale keď čítam, že ideme ďalej, tak ideme ďalej!
@evittam ja som ju držala dvakrát prvý krát som schudla 5 kíl to bolo niekedy V januári A V lete 7 A môžem ti povedať že som nepribrala späť. ale teraz sa asi necítim na ňu. 😉
@gabinka279 Zatiaľ si nepribrala ale určite máš upravenú stravu a nejak sa hýbeš. Lebo mi netvrď, že hneď ako si schudla si sa vrátila ku "starým" zvykom, sedíš na gauči pred TV, tlačíš chipsy, rezne a podobne každý deň a naozaj si nepribrala .... 😉
@evittam nie to nie ale mávala som časy keď som fakt zrala a nepribrala som. Ja nevravím že nepriberies ale ja hovorím podľa seba že som nepribrala A aj keď som sa prejedala kilá sa mi nevrátili. Len je ťažké ju vydržať.
@gabinka279 Pre mňa to až také ťažké nebolo. Tiež som nepribrala ale len nejak do pol roka, potom to už išlo - ono to nie je na "večnosť". Tak som radšej zvolila inú cestu - pomalšiu ale efektívnejšiu a som na seba hrdá a som max.spokojná.......
@evittam nič nieje na večnosť 😉 jasné táto dieta je len štart do chudnutia teda pre mňa bola.
oškvarky :D
@silvinecka ty jeden malý provokater 😀
ved som si 3 dala
@yakina
Ahojte kočky po čase sa hlásim, dnes mám 17 ty deň detoxu. Cítim sa skvele 4 kg dole. Síce cez víkend som zhresila, lebo sme boli na oslave, no a namiesto vínka som si dala whisky a s colou ☹ ale pokračujem ďalej 😉
Ja som si dala vcera 2 dcl sucheho bieleho vina a napriek tomu od soboty 1.3 kila dole..strava upravena a vela vody a caj na stihlu liniu za 1.50 eur..😉
@beate1 suché vínko môžeš, dva deci je v norme. To sú teda pekne schudla od soboty. Ja sa snažím veľa piť, Lenka to akosi do mňa nejde. Snažím sa bylinkové čaje, vodu s citrónom a ešte chcem vyskúšať vodu so zázvorom 😉
Ahojte kocky rada by som sa pridala,ako citam Vase prispevky tak ste ma nabudili..po 2 porode mi ostalo dost kil rada by som schudla minimalne 10 kg a hlavne z brucha..najvacsi problem je donutit sa a hlavne vydrzat..
@merrycka Ahoj v prvom rade sa daj na nejakú dobrú očistu. Keď chceš schudnúť hlavne z brucha, takže ešte k tomu nejaké cviky. Chce to len pevnú vôľu držím palce 😉
Tak ja som sa dnes rano odvazila sa odvazit. Od 27.10. (70.2kg) som dnes na 67.2 kg.... Kazdy den cvicim. No hadam tento tred udrzim. Ale na sebe to vobec nevidim. Furt huspeniny
A o hodinku idem na step and body,zas si dam do tela ;) ale hladna som no nenajem sa bo by mi bolo plano...
Baby nejem pečivo ale dnes som mala hroznú chuť. Urobila som si dukan placku (otruby vajce tvaroh ) cotagge a šunkou. Plus zelenina. myslite že je to vhodné na večeru ?
@gabinka279 ja by som to dala radsej na ranajky,lebo su tam otruby..tie ja jedavam na ranajky..ale zalezi od toho,co si za cely den zjedla...kolko sacharidov a tak...
@beate1 aha dobre. Ale už som zožrala jednu placku malú 😀 aj tak by som viac nevladala ako jednu ostanú na ráno teda

@saxana123 super, beriem si príklad 🙂 Ja som bola iba v sobotu na turistike, takej kratšej, ale lepšie ako sedieť doma na zadku 🙂