icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

silvinecka
22. nov 2015

mám ploché brucho !!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

competition
22. nov 2015

@silvinecka daj foto troska motivacie 😀

silvinecka
22. nov 2015

@competition no tak to teda nie

petruska1212
22. nov 2015

no schvalne baby, kolko uz mate dole? kolko chyba este schudnut do ciela,?

jarhal
22. nov 2015
petruska1212
22. nov 2015

@jarhal g do ciela kilo ?

silvinecka
22. nov 2015

@petruska1212 no neviem ja nemám trénera chudnem sama

gabinka279
autor
22. nov 2015

@petruska1212 ja neviem nemám váhu ☹ ale myslím.že len zo 3 kilá . ale ešte mám mesiac vyše . musím zamakat

silvinecka
22. nov 2015

@jarhal zeba som tu ešte nevidela

jarhal
22. nov 2015

@silvinecka ja teba ano...ale nevidim len citam. 😉

jarhal
22. nov 2015

@petruska1212 mam 161cm ..78kg...ciel ? uvidim..tie kila nie su podstatne..podstatne je citit sa lepsie...

competition
22. nov 2015

@petruska1212 ja som zacala len tento tyzden a pre istotu sa postavim na vahu az rano 😀

beate1
22. nov 2015

Ja som dnes piekla pernicky s malou,takze rano vaha nehrozi...nebudem si kazit den 🙂..zajtra sa ide na beh.,,chcem dat aspon 5 km...tak drzte palceky 😉

competition
22. nov 2015

@beate1 piekla ci jedla 😀 😀

ishkaa
22. nov 2015

baby ja som dala za tyzden 3 kila dole, teraz prisli kramy a rodinna oslava a som tam kde som bola :( zas 69kg

beate1
22. nov 2015

@competition tak musela som ochutnat vysledok,ze ako pecie rura,ne?? 😀
Ale len jeden kusok,no mam vycitky aj tak... 🙂

zuzandela
22. nov 2015

ja od juna bojujem a zatial som dala dolu 5 =)

gabinka279
autor
22. nov 2015

@ishkaa to akoooo

zuzandela
22. nov 2015

ziadny tuk,nic vysmazane,nic pecene,ziadne pecivo,nic mucne...jedine celozrnne pecivo a zalenina,ovsene vlocky,mlieko a hrozienka,cerealie a grecky jogurt,jablcko a cerealny chlebik,banan sem tam a ryby,cestovina ale opatrne s nou...ziadne dosladzanie cukrom...len ked kavu osladim trosku...a ktomu cvicenie(nic horibilne,kazde rano,obed vecr mensia rozcvicka) 70% tvori strava,30% je pohyb...no a vikendy mam povolene hocico naco mam chut,samo ze ked vidim menej na vahe a sa tesim =)

competition
23. nov 2015

@ishkaa ale ved to si len zavodnena neboj nic,aj mne vzdy stupne vaha ked mam kramy

yakina
23. nov 2015

dobré ráno... 🙂 váha síce ništ moc, ale obliekla som si rifle ktoré mi boli tak akurát, niekedy tesnejšie, no a teraaaaz su mi volné 😀 😀 😀 😎 Aj moj chlap si hned všimol a pochválil 🙂

competition
23. nov 2015

@yakina tesime sa s tebou,ani moja vaha sa nezmenila ale pride dnes ku nam svokricka a neviem do kedy ostane tak isto daco pochudnem od nervov 😀

beate1
23. nov 2015

@competition to poznam.😀

yakina
23. nov 2015

@competition no to ja nepoznám, moja buduca svokrička je v pohode, len si s ňou vždy musím dať za jeden 😀 😀 inak je zle

Baby čo varíte? Dajte nejaké inšpirácie...
Ja som mala dnes na ranajky ovsenu kašu s makom. 🙂
Včera večer som robila mrkvový koláč, našťastie som rozdala susedom a drahý zobral dnes do práce, takže žiadne pokušenie ma doma nečaká 😀

evittam
23. nov 2015

@yakina Ahoj, tak ja sa dnes chystám si spraviť lososa a grilovanú cuketu+nejaký ten zeleninový šalátik.
Ale mám tam ešte strapačky s kapustou - tak tuhooo rozmýšlam. 😝

saxana123
23. nov 2015

baby mne sa splochatel pupek a trošku boku opadli, ale ešte to neni ono....ešte rit a stehna keby sa scvrkli o pár cm tak som aj spokojná

zuzandela
23. nov 2015

@saxana123 ja som isla zo 71 na 65,drzim ti palce,aj vsetkym,hlavne to nevzdat a verit si a byt v pohode,aj to pol kilo ci par gramov do plusu sa da dat dolu,len treba chciet,taze hlavu hore vsetky =)

petruska1212
23. nov 2015

@zuzandela za aku dobu si to dala dole?

gabinka279
autor
23. nov 2015

Ja dnes ovsena kaša na obed mám zeleninovú fašírku Z rúry od včera zo šalátom A na večeru prsko zo zeleninou grilovanou. Som zvedavá ako bude keď do cvičím Level 2 a dala som sa na výzvu brucho aj drepy 😉

ishkaa
23. nov 2015

ja dnes na obed kuriatko so zeleninou...na veceru este neviem 🙂 ...no dufam ze po kramoch to pojde zase dole, potrebujem vidiet nejaky vysledok nech sa nakopnem poriadne...ani cvicit sa mi teraz neda co ma tak brucho boli...