Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@silvinecka daj foto troska motivacie 😀
@competition no tak to teda nie
no schvalne baby, kolko uz mate dole? kolko chyba este schudnut do ciela,?
@petruska1212 kilo
@jarhal g do ciela kilo ?
@petruska1212 no neviem ja nemám trénera chudnem sama
@petruska1212 ja neviem nemám váhu ☹ ale myslím.že len zo 3 kilá . ale ešte mám mesiac vyše . musím zamakat
@jarhal zeba som tu ešte nevidela
@silvinecka ja teba ano...ale nevidim len citam. 😉
@petruska1212 mam 161cm ..78kg...ciel ? uvidim..tie kila nie su podstatne..podstatne je citit sa lepsie...
@petruska1212 ja som zacala len tento tyzden a pre istotu sa postavim na vahu az rano 😀
Ja som dnes piekla pernicky s malou,takze rano vaha nehrozi...nebudem si kazit den 🙂..zajtra sa ide na beh.,,chcem dat aspon 5 km...tak drzte palceky 😉
@beate1 piekla ci jedla 😀 😀
baby ja som dala za tyzden 3 kila dole, teraz prisli kramy a rodinna oslava a som tam kde som bola :( zas 69kg
@competition tak musela som ochutnat vysledok,ze ako pecie rura,ne?? 😀
Ale len jeden kusok,no mam vycitky aj tak... 🙂
ja od juna bojujem a zatial som dala dolu 5 =)
@ishkaa to akoooo
ziadny tuk,nic vysmazane,nic pecene,ziadne pecivo,nic mucne...jedine celozrnne pecivo a zalenina,ovsene vlocky,mlieko a hrozienka,cerealie a grecky jogurt,jablcko a cerealny chlebik,banan sem tam a ryby,cestovina ale opatrne s nou...ziadne dosladzanie cukrom...len ked kavu osladim trosku...a ktomu cvicenie(nic horibilne,kazde rano,obed vecr mensia rozcvicka) 70% tvori strava,30% je pohyb...no a vikendy mam povolene hocico naco mam chut,samo ze ked vidim menej na vahe a sa tesim =)
@ishkaa ale ved to si len zavodnena neboj nic,aj mne vzdy stupne vaha ked mam kramy
dobré ráno... 🙂 váha síce ništ moc, ale obliekla som si rifle ktoré mi boli tak akurát, niekedy tesnejšie, no a teraaaaz su mi volné 😀 😀 😀 😎 Aj moj chlap si hned všimol a pochválil 🙂
@yakina tesime sa s tebou,ani moja vaha sa nezmenila ale pride dnes ku nam svokricka a neviem do kedy ostane tak isto daco pochudnem od nervov 😀
@competition to poznam.😀
@competition no to ja nepoznám, moja buduca svokrička je v pohode, len si s ňou vždy musím dať za jeden 😀 😀 inak je zle
Baby čo varíte? Dajte nejaké inšpirácie...
Ja som mala dnes na ranajky ovsenu kašu s makom. 🙂
Včera večer som robila mrkvový koláč, našťastie som rozdala susedom a drahý zobral dnes do práce, takže žiadne pokušenie ma doma nečaká 😀
baby mne sa splochatel pupek a trošku boku opadli, ale ešte to neni ono....ešte rit a stehna keby sa scvrkli o pár cm tak som aj spokojná
@zuzandela za aku dobu si to dala dole?
Ja dnes ovsena kaša na obed mám zeleninovú fašírku Z rúry od včera zo šalátom A na večeru prsko zo zeleninou grilovanou. Som zvedavá ako bude keď do cvičím Level 2 a dala som sa na výzvu brucho aj drepy 😉
ja dnes na obed kuriatko so zeleninou...na veceru este neviem 🙂 ...no dufam ze po kramoch to pojde zase dole, potrebujem vidiet nejaky vysledok nech sa nakopnem poriadne...ani cvicit sa mi teraz neda co ma tak brucho boli...

mám ploché brucho !!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀