Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@gabinka279 ani mi nehovor,pred obedom aj po obede snívam o čokoláde! Už mi z toho mierne hrabe 😀 ale zatiaľ odolávam, predstavim si, ako ju zjem, nič mi nedá a budem mať výčitky. Plus že je to plné bordelu a telu to neprospieva..
@gabinka279 zacala som papat chrom po ovede a ucinkuje nemam chut na sladke ale zato obcas si dam kusok
Mne sa vcera pri cviceni stalo, ze ma seklo v krku. ☹ Takze par dni cvicenie musim vynechat, musim sa z toho dostat, asi som po minulom seknuti v krku (pred dvoma tyzdnami ma seklo tiesz) este nebola na taky trening pripravena. Potom asi zacnem radsej s bicyklom a steperom, kde sa az tak nezatazuje krk. A to ma cvicenie zacalo bavit. No co uz ale aspon oprasim knihu redukcna dieta a budem sa stravovat podla nej.
@yakina Čokoláda je plná bordelu? Kvalitná určite nie... 😉
@gabinka279 Netráp sa takto, lebo ti garantujem (z vlastnej skúsenosti), že aj tak ju "zožerieš" a nie kúsok ale celú alebo aj dve.....Ak máš chuť tak si daj kúsok a máš po probléme. Ja som to tak robila a tu som - štíhla a spokojná. Aj dobošku som si dala keď som mala chuť - zjedla som polovicu a pokoj. 😉 Tvoje telo to potrebuje a už "pýta" keď máš na to takú neovládateľnú chuť.
dievčatá mne váha stojí stále na tom istom, ale makám na sebe každý deň no tá váha ma štve. plus mínus 400-500 g stále som na tom istom.
@evittam
@yakina baby mozete si spravit svoju domacu cokoladu..kupite fakt silnu 90% kvalitnu coko...roztopite ju , pridate steviu podla chuti,kokosovy tuk,skoricu...mozete aj pomlete orechy,mandle,alebo ovocie ako cucoriedky,maliny...ja si tak robim obcas a chuti to aj deckam...nechate vytuhnut v chladnicke ..ja to tam to aj skladujem potom. Je to sladke,chutne a zdrave v jednom.
Inak ja som si uz dost zvykla aj na 90% v cistej forme..k horkej kave je idealna..namacat do nej...mnam..kazdy den po obede jedna kocka padne s kavou. A to som bola len na mliecnu coko a nutelu vzdy--cely moj zivot....teda vyse 40 rokov..a da sa to zmenit.
@kaja73 Tak tú 90% som si kúpila - raz - nechutila mi - skončila postupne v krupicovej kaši a podobne. Chutilo mi to ako keby som si dala do úst lyžičku originálneho kakaa. Proste u mňa nie. Ja som len na mliečnu, jedinú horkú zjem v kombinácii Mozart kugeln a potom čokoládu na varenie - tá mi chutí. 😀
@evittam ja som bola taka ista..prvy raz som ju ochutnala pred cca 3 rokmi..skoro som sa zgrcala a vsetko skoncilo nakoniec v kosi..ale ako pisem da sa to zmenit..mne sa pdarilo vdaka kave..aj tu som vzdy pila len sladku...inak ani za boha...a cuduj sa svet kombinacia dvoch chuti co mi samostatne vobec nechutia,mi zrazu chuti...spolu je to pre mna super..aj terza si vychutnavam 90% coko s horkou kavou a teda nemila by som uz za mliecnu...teraz ma doslova napne z nej ako je sladka....uz 17m som bez mliecnej coko.
@kaja73 no ani by ma nehlo ešte aj čokoládu vyrábať
@yakina no neviem neviem čím by som to vypotila keď necvičím 😝 😝 😝 😝
@evittam tak kocka, dve alebo jeden pasik nikoho nezabije. Ja mám však za sebou obdobia kedy padla celá za pár minút. Sladké si kupujeme na hory, tam to dobre padne, si na vrchole dať nejakú sladkost 🙂 veľmi rada kupujem tie celozrnne brusienky a zazvorky 🙂 V práci som si kupovala z automatu rôzne čokoládky a sladkosti. To som si teraz úplne zatrhla a zatiaľ mi to celkom ide aj bez nich. Fakt som sa kedysi čokolády najedla až až... stačilo 😀
@yakina cvicila som taku 30 min. Zostavu z Feminity.sk. Bol tam cvik ze sa predklonis, a rukami sa posuvas do kliku, no a ako som preniesla vahu na pravu ruku, tak ma pichlo v krku, ale este som statocne docvicila zvysok cvicenia. V noci som ani spat nemohla od bolesti, ani lieky od lekarky mi nepomohli.
@yakina aj ja si dávam tvarohový pribináčik a v pohode :D
tvaroh je dobrý vraj na večer 😀 😀 😀 či to nie teraz
@gabinka279 teraz už len čaj vooda vínkko teraz nee 😀 😀 😀 😀 😀 😀
si dostala chuť ?
@silvinecka ja nie ja som mala večeru tiež to vínko varené vonku sme boli 😀 A teraz mam zelený čaj. Dnes 3 litre vody konečne. onaksom.zožrala poobede špagety a ani som necvicila
@silvinecka Vínko v pohode, ja som si dala aj počas aktívneho chudnutia večer pohárik-2 a všetko v pohode. Ako stále píšem - keď máš na niečo chuť treba si dať - a hneď radšej menej ako po pol dni viac. 😀 😉
@gabinka279 to čo je bageta to už ani by som nespoznala
Ja som si dnes dopriala na večeru pohár vínka a celozrnný rožok so suchou salámkou - zbožňujem tieto veci, ale som sa ráno vážila - stále to isté a idem zajtra cvičiť, takže výčitky nemám žiadne....Hlavne, že udržím. 😝

Ja mam stále po obede chuť na sladké ide ma poraziť Z toho. Ako si mám pomôcť ? 😀 mám taký pocit zo seba že nič nič aj keď dnes sa ma kamoska na skajpe opýtala či som náhodou neschudla. som zvedavá meriam sa V pondelok. Ale baby cvičenie ma baví chcem stále cvičiť ľutujem že som nezačala dávno. A nemám obavy ani S Vianoc že sa budem obzierat . Tak dúfam že to niekam dotiahnem 😉