Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@silvinecka Ja mám dole cca 12kg a hlavne dosť objemovo - stehná napríklad -12-13 cm, už som myslím písala- nohavice oblečiem 38 a vrch 36 - max.spokojnosť. 😉 A hlavne sa super počúva ako ma všetci naokolo chvália. 😝 😉 , že ako dobre vyzerám a ako som super schudla.
@evittam paráda 😉 😉 😉 😉
@silvinecka Ďakujem...
@silvinecka Si tiež zo ZA?
@yakina skúšam nejesť po 18-tej a celkom to aj ide... A možno je aj pruser ze nemám žiadnu pravidelnost v strave :/
Ja sa dneska cítim úžasné stihlo 🙂 🙂 a nakopnuta ďalej bojovať. včera som síce jedla O 3 naposledy večer som už hladná nebola tak nič okrem toho sladkého vína. ale spala som konečne jak človek 7 hodín inak spím 4-5 tak asi je pravda že spánok je dôležitý 😉
@gabinka279 to je super
kočky ako vam to ide ?Ja zatial len od pondelku,začala som cvičit aj jillien michaels a dnes svalovka velka ale pokračujem ,strava bežna ale mini porcie,vidim ako sa mi brucho stahuje samozrejme slaninka tam je ale snad tym cvičenim pojde dolu .
@babulka82 svalovka prejde rozcvicis 😉
Tak jill dnes odcvicena..prvy den..vecer dam este 3km beh..a nedela rano vazenie..vazim sa kazdu nedelu...ale teraz mam o 4 dni dostat kramy,tak asi to bude aj na vahe trosku vidiet...
pondelok 79,8kg
piatok77,9kg 🙂 to tesi... necvicim...
ranajky ovsena kasa z lidla
kava z cukrom ale len lyzicka
vela vody...
desiat jablcko alebo nejake ovocie ..vcera som si dala avokado aj ked ma vela tukov ale uz s aziadalo..
obec ako co navarim ..a zhresim aj prilohou....
olovrant nestiham tak pijem acidko
vecera zelenina..na olivovom oleji oprazim cesnak cuketu paradjku a sampiony.dosolim a jem na dvakrat..moc nechuti ak vidim co je zbytok rodiny ale hlavne nezerem vecer bodovky...tzn..dojedanie po detoch ..kolacik lentilky bananik chipsy...najprv som lutovala ze to vyhadzujem ale uz teraz nie..
@vejula voda odide ako prva..ja to viem ☹ ale aj tak dnes v noci prisla mrcha ...tak ratam ze ak by nebola tak nie som tak naliata a mam aj menej kg..
tuk sa este nespalil...ale konecne mam creva przadnejsie...aj brucho splaslo teda troska..vidim podla fifli....pijem vodu z 2l flase pre istotu aby som vedela kolko vypijem...
baby ja mam zo 70 kil 67...bojujem daaal!
Holky ocistna kura, ziadne cvicenie a ani hladovanie.
rozmyslam ze sa pridam, moj muz ma ma rad ale s inou figurou bude na mna este viac pysnejsi. Takze urobme nieco pre svoje krasne telo. a ak niekto predsa len neodola cviceniu , tak takyto prehriesok je vzdy vitany 😉))
konecne som nasla ten papier od kamosky.
Ranajky / Desiata / Olovrant su cely tyzden rovnake 😵
Pondelok:
RANAJKY:
Varianta 1: mlieko 170 ml (/ alebo ) Jogurt nizkotucny 50g + chlieb 30g / suchary 2,5 kusov
Varianta 2: caj 250 ml / ovocie 150g
!!! miesto cukru sladidlo!!!
Desiata: ovocie 120g + zelenina
Obed:
Varianta1: zeleninova polievka +olivovy olej 1 lyzicka
Varianta2: sunkova / dietna sunkova salama 50g
zelenina ( zeleny salat) 300g
chlieb 30g
ovocie 160 g
Olovrant: ovocie 130g
Vecera: kuracie prso 140 g
zelenina 400g
chlieb 30g
ovocie 150g
Tato ocistna kura Bola priamo na moju kamosku vypocitana, ta ma vysku 165 cm, a vaha Bola asi 60++
Ona sama mi hovorila , ze niekedy sa tie porcie ani nedali zjest, upravila sa jej stolica, cize Bola pravidelna a nikdy nemala pocit ,ze jej nieco chyba, a ak mala chut na sladke, tak si dala. maly kusok cokolady alebo 1 cajova lyzicka medu -lepsie.
Este odporucam podla jednej knihy sa napit vody pred jedlom a pomalicky prezuvat ( chapem ze malokto ma cas) ale to je presne to tajomstvo podla tejto autorky, a tak by to aj malo byt. len sme sa to uz odnaucili.tato autorka si drzi vahu uz 18 rokov a nehladuje, ale zasadne povedala iba vodu pit a nie vody s bublinkami.
Dcera je hore neskor pisem dalsi den 😀
UTOROK
-ranajky , desiata a olovrant to iste cely tyzden ,
- takze pisem iba obed a veceru.
Ranajky:
Desiata:
Obed:
Varianta1: zemiaky 180g varene
Varianta2: Mäso 115g
priloha zeleninova 300g
chlieb 30g
ovocie 150g
Olovrant:
Vecera:
syr lunex, ementaler, 70 g
uvarena zelenina 400g
chlieb 30g
ovocie 150g
STREDA
Ranajky:
Desiata:
Obed:
Varianta 1: Rajcinove (zeleninove) rizoto 50g + 1 lyzickou struhany syr
Varianta2: Tuniak Natur bez oleja 60g
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g
Olovrant:
Vecera: Ryba 150g cistej vahy
zelenina neobmedzene mnozstvo
-ale vzdy trochu oleja, aby do tela boli lepsie prijate vitaminy
- zeleny salat - velky obsah Kalium- podporuje travenie
chlieb 60g
ovocie 150g
STVRTOK
Ranajky:
Desiata:
Obed:
Varianta1: Hrasok uvareny/ z konzervy 150g
Varianta2: Kalamare/ Sepie grilovane ak nieje tak ina ryba, 115 g
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g
Olovrant:
Vecera:
Mozzarella 120g
grilovana zelenina 400g
chlieb 60g
ovocie 150g
PIATOK
Ranajky:
Desiata:
Obed:
Varianta 1: zeleninova polievka- 2 taniere
Varianta 2:
Syr 50g
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g
Olovrant:
Vecera:
Mäso vyprazane bez oleja, cize na prirodno, 140g
Zelenina nobmedzene mnozstvo
chlieb 60g
ovocie 150g
SOBOTA
Ranajky:
Desiata:
Obed:
Varianta 1: hriby, ale moze sa to aj inou zeleninou nahradit
Varianta 2: vajicka 1 kus uvarene
fazulka 180g
zemiaky 120g
+ dalsia ina zelenina
Olovrant:
Vecera: Pizza margerita alebo vegetarianska
NEDELA
Ranajky:
Desiata:
Obed:
Varianta 1:cestovina s rajcinovou stavou 50g + 1lyzicou struhany syr
Varianta 2: Mäso 110g vysmazane bez oleja
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g
Olovrant: 1 kolac, zakusok, alebo zmrzlinu
Vecera: udena sunka 65g
baklazan , cukina kolko chces
chlieb 60g
ovocie 150g
@elisvic Ten jedálniček, žiaľ, má veľa totálne nevhodných potravín a očistný nemá byť prečo. Prepáč. Ale si zlatá, že si si dala tú námahu napísať ho sem.
A čomu najviac nerozumiem je, prečo za každým obedom, sýtym obedom, je ešte ovocie. V množstve 150 g môže byť kľudne ako ďalšie jedlo.
ani tomu chlebu nerozumiem... na večeru napr.

@evittam a koľko si schudla