icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

silvinecka
26. nov 2015

@evittam a koľko si schudla

evittam
26. nov 2015

@silvinecka Ja mám dole cca 12kg a hlavne dosť objemovo - stehná napríklad -12-13 cm, už som myslím písala- nohavice oblečiem 38 a vrch 36 - max.spokojnosť. 😉 A hlavne sa super počúva ako ma všetci naokolo chvália. 😝 😉 , že ako dobre vyzerám a ako som super schudla.

silvinecka
26. nov 2015

@evittam paráda 😉 😉 😉 😉

evittam
26. nov 2015

@silvinecka Ďakujem...

evittam
26. nov 2015

@silvinecka Si tiež zo ZA?

miska.misiak
26. nov 2015

@yakina skúšam nejesť po 18-tej a celkom to aj ide... A možno je aj pruser ze nemám žiadnu pravidelnost v strave :/

gabinka279
autor
27. nov 2015

Ja sa dneska cítim úžasné stihlo 🙂 🙂 a nakopnuta ďalej bojovať. včera som síce jedla O 3 naposledy večer som už hladná nebola tak nič okrem toho sladkého vína. ale spala som konečne jak človek 7 hodín inak spím 4-5 tak asi je pravda že spánok je dôležitý 😉

silvinecka
27. nov 2015

@gabinka279 to je super

babulka82
27. nov 2015

kočky ako vam to ide ?Ja zatial len od pondelku,začala som cvičit aj jillien michaels a dnes svalovka velka ale pokračujem ,strava bežna ale mini porcie,vidim ako sa mi brucho stahuje samozrejme slaninka tam je ale snad tym cvičenim pojde dolu .

gabinka279
autor
27. nov 2015

@babulka82 svalovka prejde rozcvicis 😉

beate1
27. nov 2015

Tak jill dnes odcvicena..prvy den..vecer dam este 3km beh..a nedela rano vazenie..vazim sa kazdu nedelu...ale teraz mam o 4 dni dostat kramy,tak asi to bude aj na vahe trosku vidiet...

jarhal
27. nov 2015

pondelok 79,8kg
piatok77,9kg 🙂 to tesi... necvicim...
ranajky ovsena kasa z lidla
kava z cukrom ale len lyzicka
vela vody...
desiat jablcko alebo nejake ovocie ..vcera som si dala avokado aj ked ma vela tukov ale uz s aziadalo..
obec ako co navarim ..a zhresim aj prilohou....
olovrant nestiham tak pijem acidko
vecera zelenina..na olivovom oleji oprazim cesnak cuketu paradjku a sampiony.dosolim a jem na dvakrat..moc nechuti ak vidim co je zbytok rodiny ale hlavne nezerem vecer bodovky...tzn..dojedanie po detoch ..kolacik lentilky bananik chipsy...najprv som lutovala ze to vyhadzujem ale uz teraz nie..

vejula
27. nov 2015

@jarhal Zo začiatku ide preč voda... Tá sa viaže na sladke slané, takže ak si to obmedzila, tak voda čo sa ti zadržiavala v tele odišla 😉

jarhal
27. nov 2015

@vejula voda odide ako prva..ja to viem ☹ ale aj tak dnes v noci prisla mrcha ...tak ratam ze ak by nebola tak nie som tak naliata a mam aj menej kg..
tuk sa este nespalil...ale konecne mam creva przadnejsie...aj brucho splaslo teda troska..vidim podla fifli....pijem vodu z 2l flase pre istotu aby som vedela kolko vypijem...

vejula
27. nov 2015

@jarhal tuk sa spáli určite, len treba vydržať 😀 týžden je na to krátka doba, ale trpezlivosť ruže prinaša.. tak si držme palce 😉

elisvic
27. nov 2015

@jarhal super komentare, drzim ti palce

ishkaa
27. nov 2015

baby ja mam zo 70 kil 67...bojujem daaal!

elisvic
27. nov 2015

Holky ocistna kura, ziadne cvicenie a ani hladovanie.

rozmyslam ze sa pridam, moj muz ma ma rad ale s inou figurou bude na mna este viac pysnejsi. Takze urobme nieco pre svoje krasne telo. a ak niekto predsa len neodola cviceniu , tak takyto prehriesok je vzdy vitany 😉))

konecne som nasla ten papier od kamosky.

Ranajky / Desiata / Olovrant su cely tyzden rovnake 😵

Pondelok:

RANAJKY:

Varianta 1: mlieko 170 ml (/ alebo ) Jogurt nizkotucny 50g + chlieb 30g / suchary 2,5 kusov
Varianta 2: caj 250 ml / ovocie 150g

!!! miesto cukru sladidlo!!!

Desiata: ovocie 120g + zelenina

Obed:
Varianta1: zeleninova polievka +olivovy olej 1 lyzicka
Varianta2: sunkova / dietna sunkova salama 50g
zelenina ( zeleny salat) 300g
chlieb 30g
ovocie 160 g

Olovrant: ovocie 130g

Vecera: kuracie prso 140 g
zelenina 400g
chlieb 30g
ovocie 150g

Tato ocistna kura Bola priamo na moju kamosku vypocitana, ta ma vysku 165 cm, a vaha Bola asi 60++
Ona sama mi hovorila , ze niekedy sa tie porcie ani nedali zjest, upravila sa jej stolica, cize Bola pravidelna a nikdy nemala pocit ,ze jej nieco chyba, a ak mala chut na sladke, tak si dala. maly kusok cokolady alebo 1 cajova lyzicka medu -lepsie.

Este odporucam podla jednej knihy sa napit vody pred jedlom a pomalicky prezuvat ( chapem ze malokto ma cas) ale to je presne to tajomstvo podla tejto autorky, a tak by to aj malo byt. len sme sa to uz odnaucili.tato autorka si drzi vahu uz 18 rokov a nehladuje, ale zasadne povedala iba vodu pit a nie vody s bublinkami.

elisvic
27. nov 2015

Dcera je hore neskor pisem dalsi den 😀

elisvic
27. nov 2015

UTOROK

-ranajky , desiata a olovrant to iste cely tyzden ,
- takze pisem iba obed a veceru.

Ranajky:
Desiata:

Obed:

Varianta1: zemiaky 180g varene
Varianta2: Mäso 115g
priloha zeleninova 300g
chlieb 30g
ovocie 150g

Olovrant:

Vecera:
syr lunex, ementaler, 70 g
uvarena zelenina 400g
chlieb 30g
ovocie 150g

elisvic
27. nov 2015

STREDA

Ranajky:
Desiata:

Obed:
Varianta 1: Rajcinove (zeleninove) rizoto 50g + 1 lyzickou struhany syr
Varianta2: Tuniak Natur bez oleja 60g
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g
Olovrant:
Vecera: Ryba 150g cistej vahy
zelenina neobmedzene mnozstvo
-ale vzdy trochu oleja, aby do tela boli lepsie prijate vitaminy
- zeleny salat - velky obsah Kalium- podporuje travenie
chlieb 60g
ovocie 150g

babulka82
27. nov 2015

@jarhal aj ja tak presne od pondelku 1kg minus tešim sa ale nechapem to .A tiež citim akoby mi brucho splaslo ,sladkosti nejem takmer vobec ,dnes som kusok s kindervajička dala,ale inak sa držim .Kolko chceš schudnut?

elisvic
27. nov 2015

STVRTOK

Ranajky:
Desiata:

Obed:

Varianta1: Hrasok uvareny/ z konzervy 150g
Varianta2: Kalamare/ Sepie grilovane ak nieje tak ina ryba, 115 g
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g

Olovrant:

Vecera:
Mozzarella 120g
grilovana zelenina 400g
chlieb 60g
ovocie 150g

elisvic
27. nov 2015

PIATOK

Ranajky:
Desiata:

Obed:

Varianta 1: zeleninova polievka- 2 taniere
Varianta 2:
Syr 50g
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g

Olovrant:

Vecera:
Mäso vyprazane bez oleja, cize na prirodno, 140g
Zelenina nobmedzene mnozstvo
chlieb 60g
ovocie 150g

elisvic
27. nov 2015

SOBOTA

Ranajky:
Desiata:

Obed:
Varianta 1: hriby, ale moze sa to aj inou zeleninou nahradit
Varianta 2: vajicka 1 kus uvarene
fazulka 180g
zemiaky 120g
+ dalsia ina zelenina

Olovrant:

Vecera: Pizza margerita alebo vegetarianska

elisvic
27. nov 2015

NEDELA

Ranajky:
Desiata:

Obed:
Varianta 1:cestovina s rajcinovou stavou 50g + 1lyzicou struhany syr
Varianta 2: Mäso 110g vysmazane bez oleja
zeleninova priloha 300g
chlieb 30g
ovocie 150g

Olovrant: 1 kolac, zakusok, alebo zmrzlinu

Vecera: udena sunka 65g
baklazan , cukina kolko chces
chlieb 60g
ovocie 150g

lorela
27. nov 2015

@elisvic Ten jedálniček, žiaľ, má veľa totálne nevhodných potravín a očistný nemá byť prečo. Prepáč. Ale si zlatá, že si si dala tú námahu napísať ho sem.
A čomu najviac nerozumiem je, prečo za každým obedom, sýtym obedom, je ešte ovocie. V množstve 150 g môže byť kľudne ako ďalšie jedlo.

vejula
27. nov 2015

ani tomu chlebu nerozumiem... na večeru napr.

lorela
27. nov 2015

@vejula A za ním ešte 150 g ovocia, ktoré je absolútne nevhodné na večeru, ešte menej ako ten kúsok chleba.

vejula
27. nov 2015

@lorela no ja osobne by som radšej to ovocie dala ako ten chlieb, ale to bude asi mojou zaťaženosťou proti muke... 🙂