icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

elisvic
1. dec 2015

holky 3 dni dozadu 75 kg, dnes somna 73,3 kg 🙂 🙂 🙂

elisvic
1. dec 2015

ale vsimam si , ze mam menej chut na cokoladu a sladke vobec.

taty uz som sa ta pytalala na tie coko bobule kde si ich kupila?

yakina
1. dec 2015

@olivertobias fuu treti krát by sa mi nechcelo :D veru radšej si potom uprav stravu tak, aby si ju už 4-ty krát držať nemusela 😉
@emilyemi už to tu bolo viac krát spomínané, veeeeeeľa zeleniny, surovej, dusenej, na pare, človek si to musí obmienať, inak ťa to omrzí 😒 ja sa teraz chystám na špenátove palacinky plnené tvaroh+ syr. Som zvedavá aké budu 😎

olivertobias
1. dec 2015

@yakina nemyslela som 3 -krát do roka, prvý krát to bolo pred 5 rokmi aj pred rokom som ju nedokončila. Tak som na seba hrdá že som to teraz zvládla bez prehreskov 😀 ale už sú budem držať stravy 😉

iam24
1. dec 2015

@yakina netvrď mi, že ty občas neurobíš nejakú výnimku :D :D

yakina
1. dec 2015

@iam24 haha, ale samozrejme, a keď je tých výnimiek trošku viac, tak sa nečudujem že mi váha stojí 😉

gabinka279
autor
1. dec 2015

@yakina celkom V pohode vidím na oblečení že sa zmensujem. Tiež posledné dva dni strava nič moc najem sa raz do dňa vôbec mi nechutí jesť neviem prečo. zajtra to musím napraviť. V piatok sa meriam tak uvidime

silvinecka
1. dec 2015

@gabinka279 😀 😀 😀

silvinecka
1. dec 2015

dnes kura ale dala som si plnku z rožkov mňam mňam super bola

gabinka279
autor
1. dec 2015

@silvinecka tebe je čo smiešne 😀

monikaballova
1. dec 2015

ahojte 🙂) noo mam 17 vsetky si pomyslite oo dieta achce chudnut, ale mam 62az64 kg prazdniny predtym nez som zacala chodit na strednu sommala 55kg bolo to tak primerane. Ale od kedy mam tolko kolko mam tak nemam vobecziadne sebavedomie hambim sa vsetkeho, ist niekde, neviem citim sa tak skaredo a zle anajhorsie je to, ze tancujem a ucitelia poznaju kazdu cast mojho tela avsetko si vsimaju a strasne zle sa mi tancuje lebo sa citiim uplne tucna pri tom nemam neviem jak vela ale tych 7kil je 7kil. Chcem naspat svoje sebavedomie a chut do zivota, tanca a dobry pocit. Dakedy som velmi velajedla a stale som mala 55 avaha sa mi nehybala a teraz proste tazko mi obmedzovat jedlo aj, ked jeden tyzden sa mi darilo a citila som sa lepsie tak lahucko. Tak poprosim o vasu podporu rady a stravovaniee a vsetkoo budem Vamvelmi vdacna a, co sa tyka cvicenia, kazdy den mam pohyb, ked, ze moja buduca profesia jebyt tanecnica. Aj, ked cez vikend netrenujem, ale pohybmam, ked, ze brigadujem. Dakujeemza precitanie a chcem sa opytat na niejake recepty na teple a lachke obedy.

monikaballova
1. dec 2015

@elisvic ako too ?? obdiiv 🙂

silvinecka
1. dec 2015

@gabinka279 že ti chybam

silvinecka
1. dec 2015

@iam24 😎 😎 😎 😎 zas akú výnimku si si dala ty si sa preslávila parenými buchtami 😝 😝 😝

gabinka279
autor
1. dec 2015

@silvinecka tak isto 😀

elisvic
1. dec 2015

@monikaballova obdiv za co?

elisvic
2. dec 2015

3.Den
🙂 Dobre rano Holky. 😉
...takze prechadzku so psom uz mam za sebou 05:20, ranajky , desiata nachystane na stole, ako aj obilninova kavicka s mliekom. samoo bez cukru.

-vypila som prvy pohar iba cistej vody , este predtym ako vobec nieco do seba dam ca. 3 dcl,
-ranajky , takze Jogurt so semienkami , indicke, chia a lanove
-obed podla planu
-poobede som Bola na nakup surovin na dalsi den.
!!!dolezite, treba sa najskor naobedovat, az potom ist na nakup!!!

v obchode nakupit to co je na debilnicku napisane 😀 a rychlo k pokladni a rychlo z obchodu von
...pretoze mne sa stalo , ze som hladala este nieco pre dcerku a v oddeleni cokolad som zazrela tu moju oblubenuuuuuuu, no mala som hriesne myslienky. a Bola som na vaskach, ved iba raz!!!
NIE, rychlo k pokladni.
Teda to bolo o chlp, a ja som si myslela , ze nemam chut na sladke, no nemam ked nevidim.

Prave preto , treba si Doma nachystat rovno pred oci misky s ovocim a zeleninou, pretoze ja stale do niecoho dzobem ako kura zrno. a aby som mala este niecov zalohe , tak mam otvoreny sacok s lieskovymi orechami. takze to si hodim do ust, ked chcem mat chut na nieco ine. 😀
Klamem samu sebaa paci sa mi to.Ciel pred ocami. 😀

-vecera vynimocne dnes o 18:30, podla planu, kupila som si ,,ladovy salat,, chuti stavnatejsie, je chrumkavy, ale salaty obmienam. syr vol 30g Emmentaler a este 40g par inych zmiesanych tvrdych syrov. nooo bolo fajn. k tomu 30 g proteinovy chlieb, ale nemusela som.
ovocie som vynechala.
- mala som pocit , ze som plna 😉
- ale vzdy ked som presla okolo do kuchyne, tak som si predsa len dala jeden mesiacik jablcka.

-Sport : dnes ziaden. ale Bola som vonku s Elis kocikovat 2 hodinky doobeda a pooobede tiez tak aj kvoli psovi.
takze mam za sebou uspesne zdolany dalsi den , citim sa vyborne.
😀
Spat: o 23:59 klasika

elisvic
2. dec 2015

Este sa chcem odfotit tento tyzden, bo nakoniec mi este nik neuveri ako som pred a po vyzerala. 😉

beate1
2. dec 2015

@elisvic ahoj...mala by si skor chodit spat,spanok je velmi dolezity nie len pri chudnuti ,al.e celkovo pre regeneraciu..ale ved to urcite dobre vies...ja som tiez takto hodila spavat,ale posl.dobu zdvihnem zadok skôr,ked mi telo dava najavo,ze uz by bolo treba 🙂...a citim sa lepsie...a klop klop hlava ma tak casto neboli... 😉

yakina
2. dec 2015

@monikaballova ahoj, o jedle sa tu už popísalo strašne veľa, tak ak máš čas, zalistuj aj pár stránok dozadu 😉 Inak ja si recepty hladám na internete, podla toho na čo mám chuť alebo ked sa chcem inšpirovať aby som nejedla dookola to isté. Obedy by som na tvojom mieste riešila v škole, trošku obobrať z prílohy a doniesť si k tomu zeleninu 😉 Pamatám si ako som sa stravovala na strednej, raňajky žiadne, na desiatu dva rožky alebo bageta z bufetu... večer som sa vedela tiež dojesť 😀 takže čitaj čitaj, naštuduj si aj veci na internete, zostav si svoj vlastný jedálniček a váha pôjde dole 🙂 Napadlo ma tiež, čo tak sa opýtať trénerky/učiteľky, zdôveriť sa že ti vadia kilá navyše a určite ti poradí 🙂

yakina
2. dec 2015

Dobré ráno Kočky 😀 Ja zajtra cestujem, smer Lisabon, tak neviem ako to bude s mojim stravovanim. Som z toho trošku mimo, ranajky ešte doma, desiata po ceste, potom niečo na letisku? Och, neviem neviem, som nervozna, lebo nemam žiadny harmonogram 😀 Ale budem sa držať na uzde, i ked bude určite vela vína a alkoholu 😅

elisvic
2. dec 2015

@beate1 ...nemozem ist skor spat bo so psom musim este von inak pride za mnou mozno o 2.00 rano. je to uz starsi panko.
a s muzom nejde, bo po porode som Bola este 5 dni v nemocnici, a od vtedy die za mnou ako mou tien, i je to wc Doma ina izba. nepusti ma z oci. a s muzom die sa max pred vchod vycikat, a kaku robi IBA so mnou . nesmierne ma to tesi hlavne po cisarskom ten prvy mesiac, dva. 🙄

s muzom sme sa dohodli ze on prevezme psa aby som mala viac casu sa zotavit. ale clovek mieni a pan boh meni. takze potom som musela nielen chodit s kocikom ale aj so psom na vychadzky a samo ze naraz. mala som nervy, ti poviem.

najlepsie bolo ked mala Bola hore o jednej,krmila som ju , odgrcla si, super idm spat.
pes vtedy o 2.00bo bo on musi este von.
o 3.00 rano zase elis krmit, o piatej zase von muz isiel do roboty.
potom spanok a ked isli viaceri do prace tak je to samo pocut vo vchode, tak zacal pes stekat, no super, takze absolutne nevyspata a este ist aj von . 😅

hrozny cas. ja osobne by som uz urcite nie psa na byt aj ked je zlatucky a mame ho velmi radi ale nie na byt . a uz vobec nie s dietatom. toto je teraz fakt Problem u nas , ja musim vecne davat pozor aj vtedy kedy by som ani nemusela. ale uz to dobojojujeme, tak ako to je , len sa bojim o Elis , chvila nepozornosti a moze ju cvaknut za ruku.

elisvic
2. dec 2015

dnes rano vaha 73 kg 😉

lydia302
2. dec 2015
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

uz to asi za mesiac nestiham, od noveho roka zacinam 🙂

elisvic
2. dec 2015

@lydia302 ale zato od noveho raka do noveho roka budes mat urcite trochu casu naviac 😉

kralovahola
2. dec 2015

ja rano vaha 65,1 kg. hura! vecerne nezranie sa odzrkadluje postupne 🙂

silvinecka
2. dec 2015

@lydia302 ja sa pridám k tebe

elisvic
2. dec 2015

@kralovahola tuto vahu som mala pred porodom, pekneee. ale mala som aj 59 kg bolo tiez pekneee.

tinapa
2. dec 2015

@monikaballova Ahoj, ja mám teda podstatne viac rokov a váhu mám moment. 60,5 kg... Kedysi som mala 50 kg.a cítila som sa neskutočne dobre... No ale tie časy sú už preč..teda 20 rokov je preč, že? Pred týždňom som mala takmer 63 kg. Nie a nie sa nakopnúť konečne schudnúť, nežrať po večeroch... A pointa..boli sme dva dni mimo domu, na návšteve, takže som samo. nemohla do chladničky ako doma.. 🙂 🙂a veľa sme chodili..po meste..no ja dala sama od seba dva kilá dole za dva dni, hoci sme mali husacie hody...ale nie o jedenástej večer, po "hodoch"sme sa ešte prechádzali, spálila som to.. Keď som sa postavila na váhu, myslela som, že som pribrala a nechápala- čo? 60,9??? Super, nie že priberieš..a tak mi to asi urobilo v hlavičke klik...poznáš to určite...a vždy večer si to pripomeniem..hoci som včera mlsala, trošku, nemala som viac kg, Som rada. Možno sa potrebuješ tiež len naštartovať...a potom to už pôjde. Sňáď som ti trošku pomohla mojou skúsenosťou. Mojim cieľom je tiež 55 kg. Obedovala som pohánku so zeleninou, bez omáčky, len šťava a posypané bylinkovou soľou. Jedol aj môj malý syn a veeľmi mu to chutilo. Ani mlieko si nepýtal pred spaním.

monikaballova
2. dec 2015

@yakina Ano verim, ze sa coskoro nastartujem dnes som bola na nakupe a od zajtra uz zacinam. Dnes uz som si uvarila prevarenu vodu so skorivou a platkami jablk. Pomahato vraj, ze pri chudnuti len este neviem ci mi to bude chutit. Ale aspon budem to pit vecer a budem bezvecere a verim, ze mi to zakryje hlad a dalujeem za prihovorenie