icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

monikaballova
3. dec 2015

dakujeem budem skusat vselicoo 😃😃

lorela
3. dec 2015

@monikaballova Ozaj, a nejaký pohyb si pridala?
Napadá mi to v tej súvislosti, že vzhľadom na tvoj vek 🙂 by si žiadnu diétu držať nemala, chudnúť nejaké to kilečko by si mala hlavne pohybom. Zmena stravovania v prospech zdravších potravín a zdravšej prípravy jedla, samozrejme, je žiadúca 😉. Napr. pridať do stavy viac zeleniny, konzumovať viac celozrnných výrobkov, kvalitných bielkovín, zdravých tukov a prednostne rastlinných a pod.

gabinka279
autor
3. dec 2015

Ja dnes celé zleee. Začala som cvičiť ráno nalačno. Potom som brutálne hladná do raňajok a aj raňajky sú mi málo. O 12 taký hlad na mňa že som zjedla všetko! ffuj .

monikaballova
3. dec 2015

@lorela noo len, ze ja mam pohybu velmi dost . Kazdy den mam 4 hod tanca a poobede este vlasne treningy aniekedy mame v skole aj posilovanie

lorela
3. dec 2015

@monikaballova Potom je to v poriadku.
Tak uz len urcite upravy v stravovani v zmysle toho, co som pisala vyssie.

silvinecka
3. dec 2015

@gabinka279 zajtra začneš dobre
baby idem sa pochváliť rifle číslo 33 :D
no ja som mala na obed placky z hokaida ma skoro vystrelo furt sa mi rozpadávali vrrrrr 😠 😠 😠 😠 😠
ale zajtra dam zapekanu cuketu a syr

silvinecka
3. dec 2015

@olivertobias ty máš č deti jeeeeeeeej

olivertobias
3. dec 2015

@silvinecka však já už stará korčuľa 🙂 áno mám 14 ročnú dcérku a 1 a pol ročné dvojčatá chalanov 🙂

elisvic
3. dec 2015

@olivertobias no tak teraz este k tomu vyzeras ako modelka 😉 gratulujem

elisvic
4. dec 2015

6. den
-ranajky -obilninova Kava, Jogurt so semiackami+30g chlieb
-desiata ovocie+mrkva nastruhane
-obed- gril. zelenina a ryba 115g,ale( bez chleba. a ovocia)
-olovrant- ovocie
-vecera-20.00 mozzarela s rajcinami, fazulky 100g + hrasok 115g (tiez bez chleba)

-pocas dna som mala na stole nakrajane uhorku, papriku a jablko.
dnes som brutalne zhresila, pojdem za to nie do pekla ale na vahu, zjedla som 6 mini karamelovych tyciniek.
-dnes som nejedla salat a ja sa necitim az taka lahka, Ten salat treba, az potom inak pripravenu zeleninu. 😅

mirdy11
4. dec 2015

Ahojte holky.Taktiez sa k vam pridavam.....moj celozivotny problem su sladkosti.Nikdy som si nemyslel ze vyslovim tuto vetu ale som na sladkom zavisla.Max.bez sladkeho som vydrzala tri dni.....uffff.....potom vzdy zlyham.Ale stale bojujem.Aky mate nazor na chis semianka?Drzim palce v chudnuti...

olivertobias
4. dec 2015

@elisvic dakujeeem až sa cervenam 🙂

olivertobias
4. dec 2015

@elisvic aj ja som včera zhresila, dala som si keks milu, ale len polovicu, rozdelila som sa s deťmi 🙂 a ku káve som si dala čokoládu, ale len jednu tablicku 😉

elisvic
4. dec 2015

@olivertobias mnaaam 😉 😀 co viac dodat

elisvic
4. dec 2015

@elisvic zozeniem si coko bobule a dam si to, 😀 😀 😀

competition
4. dec 2015

@mirdy11 chia semiacka?taka mala pomoc,ked pojdes do obchodu nekup ziadne sladkosti,z domu vsetko vyhod podaruj tazko sa odolava ked je skrinka plna,a skus to niecim nahradit napriklad susenym ovocim to je dost sladke,ja tak vecer namiesto sladkosti a chipsov papam vlasske orechy s brusnicami

olivertobias
4. dec 2015

@elisvic no našťastie som si dala aspoň tu zdravsiu čokoládu 😉 včera som piekla aj vianočné koláčiky, ale nedala som si ani jeden, dnes pokračujem s lineckymi 🙂

olivertobias
4. dec 2015

Dnešné raňajky: pšeno so sušenými slivkami, orechy, med
Desiata: ovocie
Obed: ryža s cibuľkou, uhorkový šalát
Olovrant: biely jogurt
Večera: mrkvový perkelt s údeným tofu

elisvic
4. dec 2015

@olivertobias wow ako si len mohla?? , ze sisi nedala, teda ty mas ale pevnu volu. som na teba pysna 😉

silvinecka
4. dec 2015

@olivertobias ty máš po 4 deťoch užasnú poostavu

elisvic
4. dec 2015

@olivertobias no tie ranajky , su zaujmave a ten mrkvovy perkelt take nepoznam 😀

silvinecka
4. dec 2015

@olivertobias čoooooo to by som nezvládla hneď by som si dala

elisvic
4. dec 2015

@silvinecka perkelt poznam ale s mäsom , mrkvu som tam nikdy nevidela plavat

olivertobias
4. dec 2015

@elisvic to spravilo ten kúsok mily čo som si dala a bila som sa po prstoch 🙂
Musím dodržiavať pokyny, keď mám chuť na sladké, tak si dám hrozienka s orechmi 😉

@silvinecka ďakujem 🙂 po pôrode chalanov sa celkom držím, mala som 64 kg. Zhodila som 8 kg. Ale po dcére som vyzerala katastrofálne opuchnuta, zničená pleť, mala som 68 kg veľmi sa mi ťažko zhadzovali kilá. Cvičila som každý deň a do pol roka som mala 57 kg 🙂

silvinecka
4. dec 2015

@olivertobias ale tie dvojičky kokos to by ma kleplo :d ale krásny sú

silvinecka
4. dec 2015

@elisvic ja som myslela na tie pečené koláčiky

olivertobias
4. dec 2015

@elisvic

@silvinecka baby tento mrkvový perkelt je bez mäsa, ale je výborný, na to si postruham syr no mnaaaamka 🙂

olivertobias
4. dec 2015

@silvinecka tu som bola týždeň pred sekciou 😉 chlapci sú zlatí milujem ich

emilyemi
4. dec 2015

Ako citam prispevky, asi bolo vcera nieco vo vzduchu. Aj ja som vecer zhresila. Poobede sa mala kutrala v skrini a vybrala si cukrik, a kedze si ho este nevie odbalit, tak ho polozila, no a asi kde potom skoncil. No predsa v mojom bruchu☺. No a vecer hladna ako pes, a vytiahla som arasidy a dala som si za hrst.

elisvic
4. dec 2015

@emilyemi 😀