Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@gabinka279 Hmmm s čo sú to za levely?
@emilyemi :D ja mám akú rát v hube lízatko
@olivertobias baby cvičia
@olivertobias to si nebola ani veľká to bola pohoda
@silvinecka aj ja si myslím, ani mi neverili že cakam dvojčatá 🙂 pri dcére som bola oveľa silnejšia 🙂
mne je tak strašne zle z tých lízatiek 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@silvinecka a koľko si ich zjedia? 🙂
7.Den
-ranajky obilna Kava s mliekom bez cukru
-desiata- hurmikaki a banan, zakazane ovocie momentalne, ale musim aj to zjest okrem ineho uz mam dost jablk, je sladsie ,takze som nemala chut na sladke.
-obed - mala byt 2 taniere zeleninova polievka-zial vynechane- nemam kedy varit
ale zato syr 50g a zelenina, chlieb30g
-olovrant -este stale z desiaty, nakrajala som ich na male kusky, a dzobala do toho cely den
-vecera -wow 18:30 - ladovy salat , konecne citim sa po nom lepsie a grilovana zelenina a 140g kuracieho mäsa
chlieb vynechany a ako aj ovocie
som Rada ,ze mam prvy tyzden za sebou, uz su vidiet vysledky ale sa aj lepsie citim,
velmi jednoduche prestravovanie a vobec si nemyslim, ze by som mala malo prijmu potravy. kedze nejem vzdy to mnozstvo chleba a ovocia ako je urcene. a okrem ineho davam aj olej do salatov . Sem tam jedna piskota naviac ale inak super.
to co ma nebavi je kazdu chvilu varit, varit a varit.
to co sa mi velmi paci , ze uz mam rovno stanovene co budem jest , takze si kupim patricne mnozstvo materialu a nemusim rozmyslat na tym, co budem varit. koreniny si upravim podla mojej chuti. snazim sa zeleninu nesolit, ale ked je mäso tak ano. ale tak minimalne.
ja jedavam teraz zdravsie ako doteraz.
este stale som sa nestihla odfotit ako vyzeram pred zacatou kurou.
tesim sa na dalsi den, bude Pizza na veceru.
😀 😀
@olivertobias 6 !
@silvinecka ty si Pani !!! 6 lizatiek zjesť 😀
@gabinka279 ešte dnes mi je na ggrc
@silvinecka tak to ti verím. Mne išlo S čokoládou tak dobre 😀
@gabinka279 a hneď to vidno na váhe ale čo je horšie tak som mala už aj iné problémy dnes ráno
a aky mate nazor na sojovy suk ?? 🙂 🙂 lebo mam znamu ktora sa stravuje zdravo a sojovy suk je, ked ma chut na sladkee 🙂 🙂
@silvinecka a coo aké ? áno vidno aj mne hneď na bruchu
8. Den
-ranajky
-desiata podla navodu
-obed som nestihala
-olovrant-ovocie
-vecera bola obed a na pizzu neprislo 🙄
-Sport ziaden, okrem kocikovania dohromady 5 hodin, doobeda 3 poobede 2hod.
-samozrejme , ze cokolada, brutalna chut aj zjedla.
-malo tekutin,unava
FAZIT: ak sa nedrzim podla planu a nezjem aj ten chlieb ktory je v plane uvedeny, tak treba ratat s tym , ze chut na sladke urcite pride. tak ako bol aj obed vynechany, je velmi velka chyba, Bola by som zasobena vitaminmi a nasytena, nebola by som zjavne siahla po coko.
-takze prvy tyzden je za mnou, zmena je uz cititelna a aj viditelna. hoci boli caste prehriesky, v prvom tyzdni robit prehriesky , by som teraz velmi nekritizovala, lebo je dolezite pri Tom vydrzat a drzat sa toho planu. ...a hlavne je to velky napor z bezneho stravovania prejst na planovane. Treba mysliet aj na to ,ze prehrieskami si kazim vysledok.
-dalsi plan je zosilniet pevnu volu a viac sa drzat planu. uz viem ako velmi je to dolezite. a pit hlavne -pit Vela vody. pretoze je zname, ze ,, hlad , je zamaskovany smäd
😉
Baby O diete South Beach ste už počuli? Má 3 fázy. Prvá má asi takýto jedálnicek : ranajky- praženica zelenina šunka desiata-mozzarella paradajka obed večera zelenina kur.mäso, ryba a tak. No a olovrant acidko alebo také. Len ja by som olovrant nemala 😀 podľa vás V pohode ? ja som celkom dobre začala S tou stravou len U 3 dní mi to škrípe mám aj pred menzesom ale cítim sa nafúknuť zas. Proste nemôžem poľavit. Potrebujem mať rozpis čo mám jesť. Neni Veľa O nej písané tak že či to poznate
@gabinka279 Žiadna dieta nevedie k ničomu dobrému, nakoľko ak chceš udržať váhu aj po schudnutí, tak by si musela podľa tej diety jesť stále.....Najlepšie je upraviť si jedálniček ako tu väčšinou všetky píšeme. 😉
@monikaballova pozri si jeho zlozenie a hned zistis, ze na prvom mieste je cukor. Pri zdravom stravovani absolutne nevhodna potravina....je to z vacsej casti len cukor, alebo nejaky druh sirupu a stuzeny rastlinny tuk. cele zle...Radsej si doma v mixeri namixuj susene datle, plus orechy, ochut si to kokosom, alebo cejlonskou skoricou. vytvaruj si gulicky. hod si to do chladnicky a vydrzi ti to tam nejaky cas. Je to tiez sladke ako fras, ale je to ovela zdravsia sladkost ako sojovy suk......staci citat obaly a hned vies, ci je to zdrave alebo nie.
@monikaballova davala som si obcas polovicu sojvych rezov po silovom treningu vo fitku na doplnenie sacharidov, inak pri diete by som to nejedla..
@sense tak to treba ak len polku tak v pohode :D
@silvinecka nevravim ze je to v pohode...ono zalezi aky mas celkkovy jedalnicek, a ci cvicis a ak cvicis ako cvicis...
@sense no ja som bola poctivo bez sladkého až na ten piatok to mi bolo zle ešte včera !!!! nikdy viac nedám lízatko do huby
@silvinecka tak ak bolo jedno asi sa ti nic nestalo...aale napr. ja som prisla na ot ked som zacala doma piect tak kupovane sladke mi moc nechuti...vynimka sojove rezy ale tie som uz tiez dobre dva tri mesaice nemala...
@sense iba 6 ich bolo
@silvinecka to si dala tele riadnu davku cukru...v podstate takmer cisteho cukru 😀
@sense myslela som to skor ako zart...lebo ono ak ty vies, preco to jes, tak ok. ale vacsinou sa zeny toho potom chytia, ze vsak ked to jedava niekto kto silovo cvici, asi vie co robi, tak to budem jest aj ja. Mne uplne postacuje jablko s tvarohom, maslom a skoricou po silovom treningu 🙂

Dnes som dokončila 2 level 30 DS zajtra začínam 3 😉