Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@roja29 jasné že môžeš
@jazminn a vylúčila si chleba a sladké ? jeeeeeej super super
@11petra11pa skús ale podla mňa budú chcieť isto prachy za výživové doplnky
@jazminn čo je to tá neera?
@silvinecka práveže píšu, že žiadne vyživove doplnky, len uprava jedalnička a dohľad. Prvá konzultácia je za 7,90 tuším a potom už mesačne dohľady sa platia.......
mňa zujíma, či má niekto reálne s nimi skúsenosť
@11petra11pa mám, svet zdravia je aj tu na Slovensku, poplatokje tam 450,-€ vstupné a potom by si mala chodiť na kontroly 1/T, alebo ako sa dohodneš. Najprv ťa zmerajú, pošlú na krv, z výsledkov Ti určia čo ti chýba a čo máš navyše a potom Ti postupne predávajú svoje výrobky a učia ťa jesť a hýbať sa postupne pridávať na pohybe a postupne upravovať stravu - plán je na 6mesiacov. Ja som nebola dobrá klientka, zo začiatku som chodila pravidelne, a potom prišla zmena práce, prerábka domu, sťahovnie, a nebolo času na seba. Všetko je o nás, ako sa nastavíme a tvrdá dispciplína, ak chceme my, tak by to malo ísť. Ja vždy po čase zlyhám. cez leto som behávala 2,5mesiaca , išlo dole 5-6kg. ale prestala som, veď prečo nezostať ráno v postielke, keď sú také teplá a v noci sa nedá spať a 1.000.000. iných nezmyselných prečo sa mi nechce...
@faliraky113 ten beh pomáha len ja po dolámanej noho môžem o behu len snívať
a varené zemiaky zo zákysankou môžem na obed ???????????
@faliraky113 ja som tiez behavala... 2 roky ale skor tak kvoli zdraviu a s prichodom babatka si tiez stale nachadzam vyhovorky, preco nezacat znovu... snad ma to tu teraz nakopne a vratim sa k behu 🙂
@silvinecka ja si myslím že určite áno 🙂 ak k tomu nemáš naložený vyprážaný syr s tatarskou omačkou :D
@silvinecka ja si myslim ze ak das po obede a najma veceru vsetko lahke, tak obed by si mohla cokolvek ALE s mierou...ja som pred letom schudla tak ze som nejedla vobec cestoviny, ryzu a zemiaky k obedu ale len zeleninu, ono to slo rychlo dole ale zase po zavedeni riadnej stravy aj hore....u nas su dnes halusky s tvarohom na obed 😀 ja so syreckom teda 😀 ale zas potom uz nic take nepapam len zeleninku a bielkoviny 🙂
@faliraky113 Ďakujem moc........potrebovala som info od niekoho, kto to absolvoval
Baby ked vidim vase jedalnicky tak sa musim ozvat. Tadial cesta nevedie....jest 3x denne je malo.
Idealny jedalnicek by mal obsahovat 5-6 jedal za den. Ranajky desiata obed olovrant vecera a idealne ovocie ako druha vecera pre tych co chodia neskoro spat. Nase telo je este z jaskynnych cias nastavene ze ked pride jedlo po viac ako 4 hodinach tak si to radsej vsetko ulozi do tuku pre pripad ze dalsie jedlo nepride. Ked budete jest pravidelne v rovnakych casoch telo si zvykne ze strava chodi pravidelne a netreba robit zasoby. Na desiatu a olovrant len ovocie zeleninu jogurt....nieco male. Ak mate chut na sladke spravte si z toho jedlo....kolac a mlieko alebo kakao na veceru alebo ranajky moze byt aj pri chudnuti. Mali by ste si stravovanie nastavit tak aby bolo mozne to dodrziavat cely zivot nielen do vianoc. Inak sa kila do noveho roku vratia. Vas ciel by nemal byt v prvom rade len kila dole ale byt zdrave a fit. A mozete byt zdravsie a viac fit ako chudi ludia aj s kilom nadvahy. Neriesite tu skoro vobec cvicenie a pohyb. Zvyknite si na kazdodennu davku pohybu a telo sa vam odmeni 🙂 vyberte si pohyb ktory naozaj budete dodrziavat za kazdeho pocasia.....napriklad rychla chodza je vhodna pre kazdeho.
A pridam vam zdravy recept na sladke... Mrkvove kolaciky- 250 g masla, 300 g spaldovej muky, 300 g mrkvy najemno nastruhanej, 1CL prasku do peciva.....zmiesit na cesto vyvalkat a nakrajat na stvorce naplnit lekvarom a spravit take tasticky. Ak mate slivkovy lekvar ako ja takmer bez cukru, tak mate zdrave kolaciky 🙂
A vykaslite sa na drahe diety a poradenstvo pri chudnuti.
@krasnanevesta ved práve že sa snažím jesť 5x denne malé porcie
@yakina ha ha ha
ja zajtra varím toto :
http://inkitchenopen.blogspot.cz/2014/05/tyrols...
bez vajička :P
@krasnanevesta Musím trošku oponovať 🙂 samozrejme, že ked je človek hladný, tak si dá desiatu alebo olovrant, ja tak isto, hlavne poobede, keď odchádzam z práce. Ale jesť presne každé dve tri hodiny som sa pekne krásne musela odnaučiť, pretože moje telo si na to tak veľmi zvyklo, že po tých troch hodinách(raz za čas nebol čas sa najesť), som doslova umierala od hladu, točila sa mi hlava a bolo mi až zle od žaludka. To mi neprišlo vôbec normálne, mať takéto stavy iba preto, lebo som sa nenajedla v presný čas. Každému jednoducho vyhovuje niečo iné 🙂 A ak niekomu vyhovuje iba tri krát do dňa, tak je to podľa mňa uuuplne v poriadku. Ludia nemôžu dostávať informácie, že správne je iba ked budu jesť 5-6 krát za deň, sa na to rýchlo vyprdnú s výhovorkou: NEMAM ČAS ☹ Takže radšej tri krát za deň, pestro zdravo, ak to niekomu tak vyhovuje.
Inak všeeetko ostatné suhlasím, aj pohyb aj maškrtenie, všetko s mierou 🙂
A dakujem za recept na koláčiky... pridám trochu škorice 😀
@silvinecka HAHA nerob mi chute takto na poobedie 😀
@yakina tak sa inšpiruj na zajtra
Ja som sa po dlhom váhaní odhodlala vyskúšať služby výživového poradcu, ale nie týchto, viacerí ma odhovorili, že síce píše že od 7,90 ale sú tam samé skryté poplatky a len sa to nabaľuje až to vyjde na sumu ako majú korektný poradcovia uvedené priamo.. Po pozitívnych skúsenostiach (a na vlastné oči taktiež vidno) jednej kamarátky a jej tety, ktoré krásne a prirodzene schudli, som oslovila toto výživové štúdio: www.vyzivovestudio.sk. Bola som na vstupnej konzultácii a veľmi sa mi to páčilo, zatiaľ som spokojná a plná nádeje. A čo je super, svoje služby poskytujú aj online ak nie si z BA alebo PN 🙂
@11petra11pa Neni začo. Dievčatá sú tam milé a ochotné. Je to celé o tom ako 5 - 6 x denne pravidelne jesť menšie porcie a zdravé a zapojiť pohyb. dnes je na internete toho toľko, že jedálničky nájdeš aj tu. všetko je len o rozhodnutí 🙂
no zvládate to baby bez chleba ?
Mne osobne chlieb nechyba skor chute na sladke 😖
@petruska1212 tak to už vôbec nie a dala si si sladké ?
@silvinecka dnes ano 😒 bola som s kamoskou na kafco a kolacik nesmel chybat...achhh a to kazdy den daco
baby co cvicite? ja jill, d es teda este len druhy den ale pribdcerke sa da tak to potiahnem dufam 🙂 nejake ine tipy? nieco na bruchoòoooo . . . ja som pred letom parkrat cvicila cosi na brucho, chlapik to mal, ale sakra neviem si spomenit na meno :/
Ahojte, mozem sa pridat? Ja som chudla na jar, ale zacinam to naberat naspat, tak to chcem rychlo zastavit. Zboznujem sladke a smotanove jogurty, avsak na druhej strane sa mi nerata den bez ovocia a zeleniny. Najhorsie je to so mnou vecer....
Dobré ránko 🙂 Ja si neviem predstaviť život bez sladkého... tak to teraz riešim aspoň pri sladkých raňajkách. Uvidím dokedy mi to vydrží 😀
Dnes na raňajky tvaroh hrudkovy so škoricou, hrozienkami a javorovym sirupom
Desiata banán
Obed ryža a mäsko
Po práci možno jogurt, jablko
Na večeru tekvicova polievka 😵
Pre mňa je najhoršie dodržiavať pitný režim ☹ jednoducho zabudam, nie som smädná 🙄
@silvinecka prečo bez chleba? Zajtra mám na raňajky so syrom a zeleninou 🙂

https://www.facebook.com/Skutocne-chudnutie-434...
http://skutocnechudnutie.eu/
nemáte niektorá skúsenosť s touto firmou?