Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@tana284 ja áno dala som
@olivertobias ty žena jak valíš
@evittam aj jaaaaaaa chcem
@yakina (y)
@yakina palec hore ale tu mi to nejde 😖
@gabinka279 Ahoj 🙂 Držala si prosím nejakú špeciálnu diétu alebo niečo podobné? Ja zvažujem chudnutie s ketónovou diétou ale mám obavuuu. Ďakujem
@evi_b Ahoj myslíš tu týždňovu čo som písala ?
ja som si dnes dala kofolu :/
baby je super zacat aktivne cvicit - mam trenerku a cvicim aj doma..... a vidim vysledky po 10tich dnoch....
@silvinecka jeeeda ja som nemala kofula uz ani nepamätam.
@kralovahola gratulujem drzim palce
@silvinecka a ja som si dala dnes halusky s kapustou, ze mi neni hanba... Ale dala som si aj slaninku☹ juuuj dnes som velmi zhresila...
@olivertobias Moje nervy, zas to tak neprežívaj - neboj sa určite si nepribrala - neverím, že si zjedla viac ako normálnu porciu 😀 . Zjedla si na čo si mala chuť, no a?! Aj to treba lebo ak aj dodržuješ nejaký jedálniček tak si treba raz za čas aj dopriať - inak ak to spravíš neskôr a častejšie tak sa ti to viac vypomstí. 😉
@olivertobias ako z jedneho zdraveho jedla neschudne tak z jedneho nezdraveho nepriberies....
@olivertobias 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@olivertobias ale slaninu môžeš lepšie ako ja tu kofolu no čo pred menštruačné stavy musela som sa uskladniť inak by som niekoho zabila
@olivertobias praveze slanika a kapusta na tom boli fajn..skor halusky su tie "zle" plno bielej psenicnej muky s vysokym glyk,indexom a agresivnym psen.lepkom-z toho sa pribera..takze najblizie kludne plno kapusty,primerane slaninky a halusky len na okrasu... 🙂
@olivertobias a po pravde aj metabolizmus treba obcas sokovat...
@kaja73 to som rada🙂
Inac s tym lepkom je Pravda.Dva mesiace nejem chlieb a citim sa fajn😉
@olivertobias No vidíš, ja sa teším na Vianoce - na sladké nie som ale teším sa ako sa "napučím" zemiakového šalátu..... 😝 😀
@olivertobias dobre vediet, nemas na vianoce nejaky sikovny Rezept na nieco sladke, z coho nenaberem 10 Kilo do noveho raka? 😀 nejaky od macingovej, lebo nieco musim urobit, ked aj mamina pride ku mne, lebo inak zacne ona piect a to nevydrzim. Ona az priliz dobre vari, pecie ved aj tak vyzerame. 😀
ale nejaky kolac alebo sladkost, ktorea nieje iba sladka ale aj vyzivna a chutna???
@elisvic http://www.fitnessguru.sk/recepty/kategoria/dez... ja som vcera robila toto ako tortu pre maleho..dnes ma narodky..a zozalo to velky uspech u kazdeho..nie je tam pridany cukor..len prirodzeny a ziadna muka...kaloricky je,ale su to zdrave tuky z orechov a maku.
včera 2 pagáče a dnes kremeš !
@denka275
@slnecnica174
ahojte kocky.ja davam chia uplne vsade..najma do mafiniek 🙂 ako aj mnoho inych zdravych veci 🙂

@yakina dobraaaaa si 😉