icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

malamirca
16. dec 2015

@silvinecka
@yakina

podla mna je toto uplne normalne 😀 😀 😀
ja by som bola naprilad rada ze so mnou ten rok vydral 😠

olivertobias
16. dec 2015

@yakina dakujem za povzbudenie,uz sa drzim,dnes mam cuketovy den. Spravim si kavu a jeden vanilkovy rozok ma nezabije 😀

yakina
16. dec 2015

@malamirca skôr ja s nim 😀 to boli len ženské emocie :D tešiš sa na večer, na romantiku ako svina, nadávaš si, že si si nekupila nejaké nové, pekné a sexi šaty. Plánuješ ako ho zvedieš atd... a potom prd :D

muska_miruska
16. dec 2015
Používateľ muska_miruska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od muska_miruska.

len ci to vydrzime 🙂

malamirca
16. dec 2015

@yakina

skor bi som povedala ze budte radi ze sa mate obaja a ze ste to spolu to vyrocie vydrzali 😅

yakina
16. dec 2015

Dnes na večeru ľahšie: paradajkova polievka so syrom

elisvic
16. dec 2015

@yakina dobry napad 🙂

elisvic
16. dec 2015

@competition to je fakt,

nenapecies , nenavaris , nezozeries, ozaj to je fakt pravidlo.
...ale ani tolko neminies ,nestravis tolko v obchode , vyzeras lepsie,

kolko kolacov som upiekla tolko aj zjedla.
moj muz iba 2 kusky a viac ze mu to je sladke, tak mne to je jedno , a nakoniec som zjedla plech 30x40 bez dvoch kuskov sama 😀
ale nieked ysa podari tak dobre, ze nemozem jednoducho nejest, a co to mam potom vyhodit?
tak som zjedla ako dnes som urobila nevedomky az dve porcie krupicovej kase, chcela som iba pre muza a nakoniec som Auto maticky vytiahla 2 taniere, a zvlastne ,ze aj bolo na dve porcie 😉

elisvic
16. dec 2015

ja by som potrebovala zamknut kuchynu a presny vydaj jedla iba na listok 😀

evittam
16. dec 2015

@elisvic Zlá "výhovorka" - ak si povieš, že nezješ, tak nezješ - a môžeš vytiahnuť aj štyri taniere -a vyhodíš len raz - max.2x a potom si to rozmyslíš. Všekto je len o pevnej vôli a zaprení sa - o ničom inom....Vyhováraním sa ešte nikto nedosiahol svoj cieľ. 😉

competition
16. dec 2015

U nas sa kolace nepecu,,ozaj len vynimocne v poslednej dobe fical moj muz na marlenke inak velmi kolace neje ale tento mu zachutil ale ja som to vyriesila tak, jemu som nabrala do nadobky zobral do roboty,odniesla kus nasim a pozvala kamosku susedu a bolo po kolaci a ja som ani len neolizla,chceli by sme ist na silvestra do aqaparku a hanbit sa teda nechcem aj ked mam dve deti nemozem s nimi chodit cely den za ruku a obhajovat sa tym ze mam na to narok,naozaj je vsetko o pevnej voli a reci typu tento kustok este spapam ved mi to neuskodi a zajtra zjem menej pozname vsetky ale potom sa necudujte ked ta vaha nejde dole vieme kde je chyba
🙂

yakina
16. dec 2015

@elisvic koláče rozdávam 😀 susedom, kolegom, rodine na návštevu... najlepšie upiecť, dať si kúsok a rozdať 😉

elisvic
17. dec 2015

@competition ved som niekde uz napisala 4 Kila somdalal dole a aj hned pribrala, ja sa priznam ze pevna vola ako pride karamelo-orechovy kolacik , NIE NEMAM 😀 , za svoj cin niesom prave hrda ale...

elisvic
17. dec 2015

ja viem ked som byvala este sama, som mala peknu figuru , lebo na mojom sporaku v kuchyni som mala kvetiny polozene, maly byt a nemala som ich kde dat a sporak som nepotrebovala. stravovala somsa v robote alebo niekde inde, restiky a atd, jeeej ked si spomeniem, krasny cas oooh, v chladnicke max mlieko do kavy.
ta pevna vola to sa tak lahko povie , ale ked dostanem taku chut na nieco, a ja uz potom vsetky zmysli vypnem a zapnem az ked som najedena.
ja ked som hladna , mne mozes hovorit co chces ja nedokazem vnimat. 😀

competition
17. dec 2015

@elisvic preto treba priebezne pit,vypijes aspon 2litre vody za den?nachystaj si dzban s vodou aby si ho mala na ociach aj s poharom a vzdy ked pojdes okolo napi sa ,a este jedna rada skus sa zapriet a nejest s ladke par dni teraz to asi nezvladnes ked sa blizia vianoce ale po..ked par dni vydrzis aspon tyzden nespapat vobec nic sladke uz nebude take pokusenie pre teba a ani nebudes mat nutkanie si nieco dat,staci len trosma vydrzat

elisvic
17. dec 2015

@competition dik za motivaciu, si zlata

evittam
17. dec 2015

@elisvic Presne ako píše @ competition, a keď fakt dostaneš chuť, tak si daj kúsok, napríklad ako ja - dostanem chuť na čokoládu - tak si dám dve kocočky a hotovo. Nezmyselne sa napchávať - no to moc ďaleko nezájdeš - prepáč za úprimnosť....Máš už deti? 😉

iwusteeek
17. dec 2015
Používateľ iwusteeek je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od iwusteeek.

baby ako sa vam dari? 🙂

competition
17. dec 2015

@elisvic musime sa navzajom motivovat aby sme uspesne zvladli schudnut a vyzerali a citili sa dobre,baby vsetky by sme sem mali dat povinne foto ako vyzerame to by mohla byt motivacia na chudnutie

olivertobias
17. dec 2015

@elisvic
@yakina
@competition
@evittam baby ja som schudla zo 60.5 kg na 56.1 kg .Po 28 dnovej ociste sa drzim zdravej strvy.Aj som piekla vianocne kolace a pocas pecenia som nedala ani jeden do ust.Je pravda ked chces nieco pre to spravit tak si povies NIE. Staci si dat fotku na chladnicku ako chces vyzerat 😀 dobra motivacia .Aj ja mam chvilky na sladke, ale poviem si jeden a dost. Vcera som si dala Ku kave jeden vanilkovy roztek :-P obcas si dam 70% cokoladku ale len 1-2 kusky.

competition
17. dec 2015

@olivertobias takto sa to robi 😉 klobuk dole a gratulujem len tak dalej

competition
17. dec 2015

Ja som sice schudla len kilo a pol ale cviky som zamerala skor na spevnenie ako na ubytok vahy a dala som zo stehien dole 2cm a z bokov a brucha 4cm, no a mam 180cm a 71kgale chcela by som ist na 65ako pred porodom

olivertobias
17. dec 2015

@competition dakujem 🙂
Gratulujem a drzim place 😉

elisvic
17. dec 2015

@competition uz mam nachystane pred Foto , a potom az to dam az do konca tak aj potom. prvy tyzden bol suprovy ukazkovy, a druhy len tak tak a ten treti boli ma zo mna hlava. 🙄

tana284
17. dec 2015
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

pridavajte fotky ako sa vam dari chudnut

competition
17. dec 2015

@elisvic neopustaj sa 😀 😀 to das vysledok bude stat za to a na to mysli..na svoj ciel

olivertobias
17. dec 2015

Ja som uz dala foto skor, zatial sa drzim a som spokojna🙂
Este by to chcelo spevnit, hlavne stehna, ale pri mojich drobcoch nestiham, myslim ze sa okolo nich dost nabeham😀

evittam
17. dec 2015

@competition Ja foto nemám - škoda, ale nevadí. JA napríklad extra na váhu nehľadím, nakoľko viac vidím výsledky na objeme a je rozdiel napr. 2kg tuku a 2kg svalov....Nikto mi nechce veriť, že koľko vážim pri tom ako vyzerám, mám 177cm/75,5 kg - momentálne a už len udržujem a som max.spokojná. Oblečiem nohavice 38-čku a vrch 36-stku - viac nepotrebujem. 😉

competition
17. dec 2015

@evittam som na tom podobne tiez nosim taku takze presne viem o com hovoris 🙂

yakina
17. dec 2015

Tak babule ja mam tých 55kg momentálne. Mne by stačili uz len dve kg do spokojnosti, teda ani nie tak na kilá pozerám, ale na boky. Zatiaľ som schudla 2,5 a vidm to na sebe, zadok zrazu naozaj menší, som spokojná, uz len doladit, nespustit sa. Nechcem uz zjesť celú čokoládu na posedenie.... Inak maximum tento rok bolo 62.