icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

elisvic
20. dec 2015

@silvinecka mnamky 😝

elisvic
20. dec 2015

@yakina ano rezept

amisa
20. dec 2015

tych 10kg ci 8 ma drzi uz 4 roky... pripojim sa k vam? ake mate zatial uspechy?

yakina
21. dec 2015

@stoke
@elisvic
Recept mám z varecha.sk
http://varecha.pravda.sk/recepty/zdrave-medovni...
Sú hneď mäkké 🙂

olivertobias
21. dec 2015

@elisvic nie nemam ziadny recept, ja robim klasicke vianocne pecivo 🙂
Vcera som dopiekla este medovniky a zaviny 😀

amisa
21. dec 2015

ja sm piekla klasicky tak ze mi neostava nic ine len "NEZRAT"

yakina
21. dec 2015

Motivačné 😀

katty2012
21. dec 2015

ahojte, keby mal niekto zaujem, predam mix jedal z original bielkovinovej diety - napoje, polievky, sladke aj slane jedla, 40ks za 45 eur, blizsie info do spravy

amisa
21. dec 2015

ja tie vanikove rozky musim dat asi k susedom..chodme na ne baja s muzom na tajnasa. Radsej som si supla jugurt.

elisvic
21. dec 2015

Moja mamina pride na vianoce a uz teraz mi oznamila, ze co vsetko budeme varit, zase 3 dni v kuchyni. 🙄 uz teraz mi je zle a som prejedena.

yakina
22. dec 2015

Pitný režim včera nula bodov ☹ musím si na to dávať pozor, lebo vždy ked poľavím, tak na konci dňa zi uvedomím, že som dokopy vypila asi liter tekutín :-\

olivertobias
22. dec 2015

@amisa aj mne sa tohto roku vydarili, tiez si obcas na tajnaka dam, aby ma deti nevideli 😀

@elisvic aj my to iste, ale na Vianoce si pustim koledy, rozpravky a hned sa mi bude lepsie varit😉

@yakina vcera som aj ja polavila :-~ a to si hovorim kazdy den, ze musim vypit viac

silvinecka
22. dec 2015

asi tak 😀 😀 😀 😀

elisvic
22. dec 2015

@silvinecka za ten vyrok dostanes odomna 100 bodov. 😉

dana_l
23. dec 2015

@elisvic vidis, kedze si prejedena tak sa uz nebudes snazit extra "ochutnavat" pri trojdnovom vareni. len navaris a nechas tak 😉

elisvic
23. dec 2015

@dana_l 😀 , bude mi vonat pod nosom, a okrem ineho
mamina sa pyta: a kolko chces kopcekov salatu ?
ja:1
mamina:3 dam ti ved je dobry a jeho Vela.
ja: aha ale ja nechcem
mamina: drz dietu po sviatkoch
ja:
🙄 pip

dana_l
23. dec 2015

@elisvic ved povedz mamine, ano mami, tri ale cajove lyzicky 😀

ali223
23. dec 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@yakina tak to je super, bodaj by to tak bolo 🙂

amisa
23. dec 2015

dievcata teda s cim tu mate najlepsie uspechy? mam 70 kg 165cm pribrala som cca á-10kg ri dvoch detoch pri kojeni som priberalakazde dieta 5kg.vahu si cca drzim, chodila som doteaz do babskeho fitka ale teraz nemozem kvoli chrbtici (platnicky) chcem kvoli sebe, chrbatu a tak zhodit. mam pocit ze aj moja mirena mi velmi v chudnuti nepomaha. Proste nie a nie sa dat dokopy. mojim problemom je sladke a dojedanie po detoch na vecer.nejak sa neprejedam ale zob sem zob tam a ved to poznate. velmi rzmyslam o krabickovej diete aby som sa naucila co a ako jest. ale zas je to drhe a podstate stacilo by upravit tie moje stavy po navrate s prace domov.

elisvic
24. dec 2015

@dana_l haha to je dobre, to ona nepozna 😀 len ak by polievkovu naberacku 😀

elisvic
24. dec 2015

XY Den.
takze holky niekedy som stratila prehlad 😀
-ranajky a desiata to stiham a potom , uz ako pride.
-v tretom tyzdni som to pokafrala, lebo som zacala viac so sladkym a Kila som trochu nabrala,
-momentalne dobre vyzeram ale mohlo to byt aj lepsie , keby mam lepsiu disciplinu.
-no asi nemam
-ale vsimla som si uplne staci nezrat medzi tym to sladke a tie davky ryze, cestovin, chleba ako som pisala.
-Vela pit, Hlad je zamaskovany SMÄD, to je fakt.
-citim si kosti na panvovej casti, 😀
-objednala som si macingovu tak uvidime.
-dufam ze sa stihnem odfotit pred dnesnou vecerou, a ukoncim tuto dietu.
-zial nepodala som lepsie vysledky, ten spanok a vytrvalost fakt treba.
-niekto napisal, ze nejedz 3 dni sladke a nebudes mat nan chut, to je fakt pravda.
-mamina mi donesie slovenske rohliky a zemiakovy chleba z pekarne,
-dievcata , mne to tu chyba, dieta-nedieta, vsetko jedno,
-ked pride mama so vsetkymi taskami, tak sa vrhnem ako dunco a zadnem hladat rozky, to je neuveritlny pocit, ako taky roztek moze byt vzacny. 😉
-slovensky rozok sa nemoze s rakusou zemlou rovnat. nase rozky su najlepsie.
😀 mnam
ale tak celkovo ta dieta nebola az tak narocna keby mam viac casu na seba , este k tomu trochu viac cvicim, tak je to super.
- nevyspatost robi Vela, raz sa mi podarilo ist spat o 22.00 super a vtedy som naposledy jedla aj o 18.00, ale ked som dlhsie hore tak , sa mi neda, takze aj tie vecer su neskor.
-co je tiez fakt , ze ten zeleny salat, ked zjes ako predjedlo tych 300g, tak je jasne ze si nasytena. ale clovek sa musi drzat planu, lebo ked presvihnes ten spravny cas, tak jednoducho mam nutkanie uz na rychle jedlo hocico sladke.
-a potom zacnem aj dzobat. co je este horsie ako samotna dieta. 🙄
-este som sa nevazila ale mam asi tak 72 kg teraz cize napriek hriesnym cinom, to je aj tak celkom fajn. cez vianoce to urcite dobehnem.
-este som si vsimla ze pri väcsiom mnozstve salata cize 300g, som nemala az taku ukrutnu chut na sladke.
-urcite je dolezite stravovanie s plnym vedomim.

-takze toto su moje pocity,

silvinecka
24. dec 2015

Moje milá spolutrpiteľky želám všetkám požehnané Vianoce 😀 😀 😀 😀 cmuk

A zabudla som Ježiškovi napísať čo by som chcela do kelu takto neskoro aspoň Vám pošlem 😉

beate1
24. dec 2015

@silvinecka aj ja chceeem...😀

competition
24. dec 2015

@silvinecka pekny fotak 😀 srandujem fajneee brusinko

competition
24. dec 2015

Zienky a spolubojovnicky,pekne a nicim nerusene sviatky prajem

yakina
24. dec 2015

Babule, šťastné a pokojné sviatky Vám prajem. Dnes večer kašlať na diéty, obmedzovanie, hlavne pekné chvíle s rodinou 🙂

elisvic
30. dec 2015

Prijemne sviatky zelam vsetkym zienkam.

ako som sa dojedla pupackov s makom a medom . 😝
Nadhera.

...ale po tej diete, mi az tak velmi sladke nechutilo. a tie prve dni, po diete mi bolo zle ked som sa poriadne najedla. a hlavne po tych par sladkostiach.

Uz mam knihu macingova dieta.
ale varit obed a vecera to je fakt ,ja nemam nato cas a ani nechcem stravit v kuchyni pol dna. nieje nato nejaky trick, zamrazit nemozem , bo prisla mamka a tak mam plny mrazak, ze som ho ledva zatvorila.
Ona si mysli, ze ked pridu vianoce, tak to je uz ta apokalypsa. ale sme vsetci vdacny za blahodarne dary.

elisvic
30. dec 2015

@silvinecka ale tak to tiez by som nechcela vyzerat , to uz je moc.

silvinecka
31. dec 2015

- 1O kg dole misia na tento rok splnená ! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

elisvic
31. dec 2015

@silvinecka tak gratulujem. takze dnes ides oslavovat, super 🙂