Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
tych 10kg ci 8 ma drzi uz 4 roky... pripojim sa k vam? ake mate zatial uspechy?
@stoke
@elisvic
Recept mám z varecha.sk
http://varecha.pravda.sk/recepty/zdrave-medovni...
Sú hneď mäkké 🙂
@elisvic nie nemam ziadny recept, ja robim klasicke vianocne pecivo 🙂
Vcera som dopiekla este medovniky a zaviny 😀
ja sm piekla klasicky tak ze mi neostava nic ine len "NEZRAT"
ahojte, keby mal niekto zaujem, predam mix jedal z original bielkovinovej diety - napoje, polievky, sladke aj slane jedla, 40ks za 45 eur, blizsie info do spravy
ja tie vanikove rozky musim dat asi k susedom..chodme na ne baja s muzom na tajnasa. Radsej som si supla jugurt.
Moja mamina pride na vianoce a uz teraz mi oznamila, ze co vsetko budeme varit, zase 3 dni v kuchyni. 🙄 uz teraz mi je zle a som prejedena.
Pitný režim včera nula bodov ☹ musím si na to dávať pozor, lebo vždy ked poľavím, tak na konci dňa zi uvedomím, že som dokopy vypila asi liter tekutín :-\
@silvinecka za ten vyrok dostanes odomna 100 bodov. 😉
@yakina tak to je super, bodaj by to tak bolo 🙂
dievcata teda s cim tu mate najlepsie uspechy? mam 70 kg 165cm pribrala som cca á-10kg ri dvoch detoch pri kojeni som priberalakazde dieta 5kg.vahu si cca drzim, chodila som doteaz do babskeho fitka ale teraz nemozem kvoli chrbtici (platnicky) chcem kvoli sebe, chrbatu a tak zhodit. mam pocit ze aj moja mirena mi velmi v chudnuti nepomaha. Proste nie a nie sa dat dokopy. mojim problemom je sladke a dojedanie po detoch na vecer.nejak sa neprejedam ale zob sem zob tam a ved to poznate. velmi rzmyslam o krabickovej diete aby som sa naucila co a ako jest. ale zas je to drhe a podstate stacilo by upravit tie moje stavy po navrate s prace domov.
XY Den.
takze holky niekedy som stratila prehlad 😀
-ranajky a desiata to stiham a potom , uz ako pride.
-v tretom tyzdni som to pokafrala, lebo som zacala viac so sladkym a Kila som trochu nabrala,
-momentalne dobre vyzeram ale mohlo to byt aj lepsie , keby mam lepsiu disciplinu.
-no asi nemam
-ale vsimla som si uplne staci nezrat medzi tym to sladke a tie davky ryze, cestovin, chleba ako som pisala.
-Vela pit, Hlad je zamaskovany SMÄD, to je fakt.
-citim si kosti na panvovej casti, 😀
-objednala som si macingovu tak uvidime.
-dufam ze sa stihnem odfotit pred dnesnou vecerou, a ukoncim tuto dietu.
-zial nepodala som lepsie vysledky, ten spanok a vytrvalost fakt treba.
-niekto napisal, ze nejedz 3 dni sladke a nebudes mat nan chut, to je fakt pravda.
-mamina mi donesie slovenske rohliky a zemiakovy chleba z pekarne,
-dievcata , mne to tu chyba, dieta-nedieta, vsetko jedno,
-ked pride mama so vsetkymi taskami, tak sa vrhnem ako dunco a zadnem hladat rozky, to je neuveritlny pocit, ako taky roztek moze byt vzacny. 😉
-slovensky rozok sa nemoze s rakusou zemlou rovnat. nase rozky su najlepsie.
😀 mnam
ale tak celkovo ta dieta nebola az tak narocna keby mam viac casu na seba , este k tomu trochu viac cvicim, tak je to super.
- nevyspatost robi Vela, raz sa mi podarilo ist spat o 22.00 super a vtedy som naposledy jedla aj o 18.00, ale ked som dlhsie hore tak , sa mi neda, takze aj tie vecer su neskor.
-co je tiez fakt , ze ten zeleny salat, ked zjes ako predjedlo tych 300g, tak je jasne ze si nasytena. ale clovek sa musi drzat planu, lebo ked presvihnes ten spravny cas, tak jednoducho mam nutkanie uz na rychle jedlo hocico sladke.
-a potom zacnem aj dzobat. co je este horsie ako samotna dieta. 🙄
-este som sa nevazila ale mam asi tak 72 kg teraz cize napriek hriesnym cinom, to je aj tak celkom fajn. cez vianoce to urcite dobehnem.
-este som si vsimla ze pri väcsiom mnozstve salata cize 300g, som nemala az taku ukrutnu chut na sladke.
-urcite je dolezite stravovanie s plnym vedomim.
-takze toto su moje pocity,
@silvinecka aj ja chceeem...😀
@silvinecka pekny fotak 😀 srandujem fajneee brusinko
Zienky a spolubojovnicky,pekne a nicim nerusene sviatky prajem
Babule, šťastné a pokojné sviatky Vám prajem. Dnes večer kašlať na diéty, obmedzovanie, hlavne pekné chvíle s rodinou 🙂
Prijemne sviatky zelam vsetkym zienkam.
ako som sa dojedla pupackov s makom a medom . 😝
Nadhera.
...ale po tej diete, mi az tak velmi sladke nechutilo. a tie prve dni, po diete mi bolo zle ked som sa poriadne najedla. a hlavne po tych par sladkostiach.
Uz mam knihu macingova dieta.
ale varit obed a vecera to je fakt ,ja nemam nato cas a ani nechcem stravit v kuchyni pol dna. nieje nato nejaky trick, zamrazit nemozem , bo prisla mamka a tak mam plny mrazak, ze som ho ledva zatvorila.
Ona si mysli, ze ked pridu vianoce, tak to je uz ta apokalypsa. ale sme vsetci vdacny za blahodarne dary.
@silvinecka ale tak to tiez by som nechcela vyzerat , to uz je moc.
- 1O kg dole misia na tento rok splnená ! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@silvinecka tak gratulujem. takze dnes ides oslavovat, super 🙂

@silvinecka mnamky 😝