icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

silvinecka
31. dec 2015

v pyžame :D
@elisvic

amisa
31. dec 2015

@silvinecka waw a teda plan bol aky ? z coho si isla dole?.. inak baby musim sa pochvalit taka drobnost ale potesi, ze tohto roku som napiekla tak ze mi uz ledva nieco na silvestra ostalo..jedna mala miska pre deti. Na party co ideme som musela piect znova (a vsetko tam odnesiem a nic domov nezoberiem)

silvinecka
31. dec 2015

@amisa no ja som išla dole na váhe na konci októbra som mala 180/90 dnes 80 nemôžem nájsť meter tak som sa nikde nemerala ale v pase mi gate lietali to už som tu foto dala ja som mala 65 len som dolámala nohu tak som vyše roka sedela na riti tak už sa hýbem a nerežem chleba a cukor inak všetko stlačím
dnes som si dala 2 rožky ale od zajtra nabieham na starý režim
plán bol v nadpise

gabinka279
autor
1. jan 2016

@silvinecka super Gratulujem :-*

stoke
1. jan 2016

ahojte kocky.rovnako aj mojou snahou bolo vstat na novy rok o 10kg lahsia..zial zhodila dom len 3kg zmenou stravy...budem pokracovat 🙂

olivertobias
1. jan 2016

Dievcata prajem vam stastny novy rok....

elisvic
2. jan 2016

Vsetkym zienkam, Stastny novy rok 2016, Vela zdravia, rodinnej pohody, a vytrvalosti v chudnuti. 😉
Dakujem za podporu v decembri pri chudnuti.
nabrala so m vsetko naspät , s tym som aj ratala, ale aspon to nieje viac ako bola povodna vaha. takze asi mam teraz opät 75 kg, nevazila som sa, ale vidim to na sebe.
som rada ze tie sviatky su uz za nami, dost bolo prezierania. 😀
kupila som si macingovu, len nemam ju kedy citat. rano sa snazim pokym mala spinka, este pripravit seba a domacnost a vecer som tak unavena, ze uz mi je jedno, co macingova napisla 😀

ale chcela by som dat tych 10 kg do konca roka, teraz mam ovela viac casu, celych 12 mesiacov , kto sa prida.
😀

michhaela
2. jan 2016

@elisvic Ja sa rada pridám ale chcem dat dole tolko čo sa podarí a postupne 😉 začínam od dnes 🙂

olivertobias
2. jan 2016

@elisvic aj ja zacinam od dnes. Mam 3 kg hore☹
Super ze mas knizku, ja rozmyslam ze pojdem na detox a potom na semafor,potrebujem spalit tuky.
ACH tie sviatky, tak som bola so sebou spokojna a musim zacat znova.

elisvic
2. jan 2016

@michhaela tesim sa, super. aj ja som zacala v decembri z jedneho dna na druhy. najlepsie.

elisvic
2. jan 2016

@olivertobias ja viem aj ja som sa dozrala do slova a pismena cerstvy zemiakovy chleba a tie rozky hmmmm

elisvic
2. jan 2016

@michhaela ja by som chcela tiez dat najskor dole co sa len da a potom vymysliet ako si ju udrzat. uz ma to nebavi chodit na nakupy kvoli nohaviciam, kostymom, mala som 4 roky dozadu 38 velkost, kvoli robote som nakupila strasne Vela za 600 eur a vobec sa do toho nezmestim, jasne tehotenstvo ale to bolo uz aj predtym tak, a to mam teraz tiez nove oblecenie nakupovat, nehrozi!

michhaela
2. jan 2016

@elisvic Jediné mozeme kupovať kabelky a topánky tie obujeme vždy či kg +/- 🙂 😀 ale nie srandujem neboj ono ja som pribrala 6kg a nedám na seba rifle co obleciem ked mám len 52kg teraz mam 60 :'( chcem sa vratit k vahe cca 50_52 ešte v auguste som mala 54 to sa dalo ale zase mi je ľúto vecí co sú mi male och tak ma to donúti teraz ...Pred dvomi rokmi som mala 65kg a za 8mesiacov som mala 52kg a len strava upravena žiadne cvicenie 😉...Ja chcem aj preto dať dole par kíl už stoho dôvodu ze nám sa nedarí počať dieťatko a musí sa nejak donútiť aby som na to nemyslela aj ked to nejde :'(

stoke
2. jan 2016

@michhaela ahoj.mam podobny problem. kym som bola na materskej..mala som 48kg.. pol roka uz pracujem...na call centre.sedave zamestnanie a moja vaha narastla na strasnych 57kg....nic neobleciem.. zo vsetkeho mi trcia boky.. brucho...rifle mam okolo stehien a lytok tak napasovane,ze ked malu obliekam a obuvam v skolke..modlim sa aby nepraskli a vydrzali 🙂 ano.. jedina istota je v topankach a kabelkach
od 26.12 drzim miernu dietu a rucicka na vahe sa posuva tym spravnym smerom 🙂

petruska1212
2. jan 2016

@olivertobias co je prosim ta ten semafor? nepocula som o tom este

emilyemi
3. jan 2016

@elisvic aj ja pokracujem i ked cez sviatky som vobec necvicila, a citim ze normalna strava mi pridala nejake to kilo navyse. Ale az od zajtra, ked uz muz bude v praci, lebo pred nim sa neda cvicit. A skusim to dat detom ako bod denneho programu, nech cvicia so mnou, aspon sa trochu unavia. Dufam ze ich to bude bavit, lebo starsia ma sice uz 5 rokov ale nic ju nebavi dlhsie ako minutu. Mensia mi cez obed zacala malo spavat, pospi tolko, co odpracem po obede, a uz cupita do kuchyne.

olivertobias
3. jan 2016

@petruska1212 semafor je od Mačingovej....ale ak chces schudnut hlavne z objemu tak mozes vyskusat jej 28 dnovi detox a potom sa mozes drzat podla semaforu...vsetko najdes na nete a da sa kupit aj knizka
Ja som spokojna z jej stravou 🙂

elisvic
3. jan 2016

@olivertobias ty ma tak motivujes na macingovu, hlavne ked si raz napisala,ze ma dobre recepty 😝 😀

elisvic
3. jan 2016

@emilyemi drzim ti palce, ja tiez k nicomu nepridem, bo aj ked muzovi to je jedno , on ma aj podporuje vo vsetkom len aby som dobre vyzerala, len ja ho nemozem nechat sameho s malou, lebo naposledy isiel s nou von, aby som si nerobila starosti, a daval ju do kocika v pyzame, v tejto zime. 😀
vlasy mi dupkom stali.
takze musim mysliet aj za neho, len potom uz nemam cas na seba, alebo isiel mi pomoct prat. tak mi das spinave pradlo s cistym do susicky. takze aj tak si to musim urobit vsetko sama. ja viem snaha ceni.
to sa pri tom nesmiem ani rozculit, lebo mi povie ze viac to robit nebude, to bude jeho ego dotknute.

elisvic
3. jan 2016

@michhaela jedna znama urobila este taku fitntu ze si dala na nejakych tri mesiace antikoncepciu a potom ju vysadila, a tiez zrazu zostala tehotna. tak neviem asi treba viacero vyskusat

emilyemi
3. jan 2016

@elisvic Takéto veci poznám. Včera muž zadrel, že nevezme deti ku svojim rodičom, lebo by ich musel potom obliekať a keďže je zima, tak ich treba trochu viac naobliekať. Jedine vtedy mám od všetkých pokoj, keď raz za čas zoberie preč deti ku svojim rodičom bezo mňa. A domáce práce u neho sú 0 bodov tiež, a ako potom to po ňom prerábať tak to si radšej urobím sama.
Ale od zajtra idem do toho znovu, nechápem tieto sviatky som sa fakt ani neprežierala, ani nič, ale tuším už aj z pohľadu na jedlo som pribrala. Som zvedavá čo ráno ukáže váha, ale myslím si že bude nemilosrdná ku mne 😀

silvinecka
3. jan 2016

Kačacie stehno červená kapusta a 3 lokše
to je diéta 😝 😝 😝 😝 😝 😝

gjanka
3. jan 2016

Dievčatá, chcete pomôcť s redukciou váhy? Píšte správy, poradím, pomôžem, vyskladám program.. 🙂 ide o zdravú redukciu na základe výživy tela do jadra bunky... ;) ziadne diéty, hladovanie a nezmyselné rátanie kalórií... 🙂

elisvic
3. jan 2016

@emilyemi ak ta vaha neopusta, tak ten zmysel pre humor tiez nie. 😀

elisvic
3. jan 2016

@silvinecka teda , ty nam davas ale zabrat!! a tie lokse ani mi nehovor. lebo mi idu slinky

elisvic
3. jan 2016

@gjanka ok ja sa podrobim. o co ide. strasne rada sa napchavam. vies to nejak stopnut?

elisvic
3. jan 2016

@emilyemi moj muz tiez povysava ale kupelna stoaletou nepatria do naseho bytu, zjavne lebo to vzdy vynecha 😀 😀 😀

olivertobias
3. jan 2016

@silvinecka na kacicu a cervenu kapustu sa uz dlho chystam 😀
Ale nejake dve kilecka dam dole a mozno si konecne pochutnam:-P

elisvic
3. jan 2016

jej holky to lokse najlepsie od maminy, ale ked sa inak neda ,tak aj kupovane, a tak jem loksu samu , potom otukovenu, dalej plnenu makom 😝 a zajem to suchou 😀 😀 😀 a pokym ten sacok nieje prazdny tak ani neprestanem, a chodim stale do chladnicky a aj vnoci.

amisa
3. jan 2016

baby ahojte takze vianoce plus 1kg asi.vahaje rozhrkotana...baby nedame si nejaku tabulecku? ze kto chce ako chudnut.. ja si zacinam sledovat stravu a uvidim..ja zacinam 71 g.