icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

emilyemi
4. jan 2016

Dnes zacinam znova a dufam ze tentoraz uspesne. Oci mi skoro z jamok vyskocili rano ked som uvidela na vahe 76 kil. Takze do konca roka by som to chcela dat na 60 kil do leta 10 kil a potom este dalsich 6, keby sa podarilo viac bolo by fajn.

mirdy11
4. jan 2016

No holky cez Vianoce som 3 kila pribrala..uffff...takze znova 61 kg a do leta chcem mat vytuzenych 55 kg.Treti den uz derem orbitrek...

beate1
4. jan 2016

@mirdy11 ja som sa pre istotu nevazila..aj tak som dnes dostala kramy,takze som o par dekov tazsia..😀

mirdy11
4. jan 2016

Ae do leta budeme herecky..tesimmmmmm sa.

beate1
4. jan 2016

@mirdy11 len do ktoreho?:😊

mirdy11
4. jan 2016

Ej v telke davaju paradny film...tak kukam.Malinky spinka....dnes bolo dlheeeee uspavanie.Ej len tie dobroty na stromceku ma drazdia...zatial odolavam..xixiix

emilyemi
4. jan 2016

Dnesny den, vlastne vcerajsi bol v pohode. Na stravu som davala pozor, ale cvicenie mi nevyslo podla mojich predstav. Doobeda aj s detmi to bolo cca 10 minut, mensiu to potom prestalo bavit, no a poobede po 15 minutach cvicenia so starsou, ktoru to este k tomu aj bavilo, pricupitala mensia a uz sa viac nedalo.

yakina
5. jan 2016

Čaute kočeny. Takže dnes, pekne krásne znova na koni. Radšej som sa ani nevážila, stačí mi pohľad na moje brucho 😀 Odvážim sa až v nedeľu. Konečne sme dojedli všetko čo ostalo z vianoc, mne je ľúto vyhadzovať jedlo, ale teraz uz mám v chladničke zase veľa zeleniny. Pohybu som mala cez sviatky až až, takže výčitky z prejedania ma veru netrapili a viem, že ked sme to dokázali pred vianocami, dokážeme to znova 😉

elisvic
5. jan 2016

holky dcera ma lahky spanok poradte co robit? dcerka ma 6 mesiacov o dva dni uz 7 mesiacov posepkam slovo alebo idem potichu okolo a uz je hore. vonku rechadzky aj 3 hod. spala v pohode ale v byte nie.

amisa
5. jan 2016

baby tak dnes strasne bojujem sama zo sebou.. potrebujem podporu.. ide na mna MS asi...a zozrala by som aj coko-vola keby sa dalo.. zahanam to bielu kavou bez cukru, kyslim cajom .. a mala som susene ovocie namiesto obycajnej sladkosti..ja viem ze je to kaoricke ale tak zas lepsie za hrst orechov s datlami a slivkami ako horalku a to mi musi stacit

emilyemi
5. jan 2016

@amisa aj ja to mavam, ale nie je na to ucinna zbran. Ja sa vtedy idem s detmi prejst, idem bud k sestre alebo k mame ale ma to aj nevyhodu, lebo deti odtial nechcu ist domov, tak nestiham rozostupy medzi jedlami.

emilyemi
6. jan 2016

Dnes som neskutocne hladna ako keby som mala v zaludku dieru. A starsia ma zvysenu teplotu tak ju nechcem trepat von, aby mi tam neprechladla. Musim byt silna aby som to zase nepokafrala.

mirdy11
6. jan 2016

No holky k orbitreku som od dnes pridala tento stroj na brucho /mate s nim dake skusenosti?A rotacny disk.....ufff to brucho mam strasne....ako v 3 mesiaci ae do leta to daaaam.A aj vy...verim vammmm

elisvic
6. jan 2016

@amisa dajme nech to mame cierne na bielom, dnes som si dala krupicovu kasu mnam ja ju zboznujem s grankom hmmm ale knihu od macingovej mam skoro docitanu, muzovi konci dovolenka tak sa dostanem zase do kolo behu takeho normalneho aspon dufam , a potom si nakupim to co treba a idem na macingen. takze tabulku mozme urobit
😝 😀

competition
7. jan 2016

@elisvic niekto kto to spise a da cierne na bielom,kto sa podujme?ja mam pokazeny comp ☹ som iba na tel

amisa
7. jan 2016

@competition zostavim taku tabulecku ok 🙂 budu tam start vaha a miery a ciele a to chce moze aj metodu ak nejaku ma. Vecer hodim na web..taku aby sa dala kopirovat a doplnat.

competition
7. jan 2016

@amisa ok vecer ti hodim miery do spravy 😉

competition
7. jan 2016

@amisa ci to si budem vediet sama doplnit?a kazdy tyzden alebo raz za dva tyzdne sa moze dat opakovane meranie

elisvic
7. jan 2016

@amisa jeeej super, si sikulka

emilyemi
7. jan 2016

Dnes moja bambulka spolupracuje a spi uz 3 hodiny takze som stihla cvicenie, aj grecky salat si pripravit na veceru, ale dala som si ho aj na olovrant, lebo sa mi nechcelo robit si leco,. Na obed som si dala spaldovu bagetu, lebo som prisla domov z nakupov hladna ako vlk. Este ked sa zobudi dame si prechadzku na vzduchu.
A vam baby ako sa dari?

elisvic
10. jan 2016

holky takze som nakupila na cely tyzden vstko na 1. tyzden macingova.
ale miesto cvikle som omylom zobrala dve balenia ciernej redkovky. ide ma porazit.
😠
dnes si nadrhnem co najviac aj pre muza , ze vraj on bude so mnou podielat na stravovani ak mu k tomu aj mäso budem robit, jasne. tak nemusim extra varit , iba pre malu a psa extra. 😵
ak stihnem dnes Foto, odvazit a odmerat.

amisa
10. jan 2016

DIevcata tak navrhujem:
start..datum , kg, miery(rameno, prsia, pupok, zadok stehno)
ciel.. datum (ziadane miery alebo kg)
metoda (ako idete na to)

men........................ 😔 Start- datum (kg/r/pr/pu/za/st)........... 😎 Ciele- datum (miery) ...... 😉 Metóda
amisa.....................7.1. (71kg/34/94,5/90/101/65,5) .............26.6. (64kg);24.12. (61kg) .......nie sladkosti, plus chodza

amisa
10. jan 2016

alebo toto

start..datum , kg, miery(rameno, prsia, pupok, zadok, stehno)
ciel.. datum (ziadane miery alebo kg)
priebeh datum (kg, miery)

meno........ Start- datum (kg/r/pr/pu/za/st).... Ciele................Metóda
amisa.......7.1. (71kg/34/94,5/90/101/65,5) ...26.6. (64kg) ....nie sladkosti
PRIEBEH...7.2. (xxxxxxxxxx

elisvic
11. jan 2016

@amisa super priklanam sa k prvej variante, lebo cas na priebeh ani nemam vypisovat. super si sikulka kam ti to mam napisat

elisvic
11. jan 2016

Takze zacinam macingovu odo dnes,
vcera som nachystala vsetko na cely tyzden , hlavne perkelt mrkvovy a ten cviklovy salat. opakuje sa to 4 krat abolo 3 , ako aj ranajky, cely den som bola v kuchyni. horor. aj chut na jedenie ma presla.

zlikvidovala som viacero kolacov a dala prec z oci, u macingovej je dostupny med a ten je sladky az dost, takze chut na sladke hadam nepride a

uz som si pripravila 3 litre vody aby som ten napoj mala stale na ociach, 😀 ,
knihu som si listovala skoro cely tyzden, tusim 2 krat citala a potom urobila nakupny listok, a vcera navarila.
moj ciel bol vychytat vsetky muchy, aby sa nestalo , ze zrazu dostanes hlad a nemas nic navarene a potom siahnem po niecom inom. alebo ze mi nieco chyba, tento Problem som videla pri tej inej diete, ktoru som robila v decembri. Najlepsie je sa riadit podla planu a ho aj zorganizovat a realizovat.

Perkelt som urobila z 1,5 kila mrkvy, ak bude chciet manzel a ak nie, tak nebudem musiet varit a mozno si stihnem ist aj zacvicit. Takto budem mat volny cas aspon trochu.

competition
11. jan 2016

Mame ti poslat rozmery vahu atd?moj navrh len to nemam ako spravit,tabulka s menami vsetkych ktore sa chcu zapojit tam miery vaha atd kazde dva tyzdne meranie dajme tomu v nedelu alebo pondelok idealny by bol rovnaky den aby sme sa zhodli,ake vysledky sme dosiahli za ten cas,nie kazdej to pojde rovnako dole zaroven by to mohla byt motivacia pre vsetky

competition
11. jan 2016

Ja to nechapem ale rano a vecer ked sa postavim na vahu mam rozdiel dve kila?je to normalne?zda sa mi to brutalne vela,od dnes som si dala tvrdy rezim a zaroven ciel 10kilo a pojdem si tvrdo za nim,na nete je tolko videii na cvikov ze sa mi z toho hlava zatocila,ja som si dnes dala polhodinu na orbitreku 15min cvicenie na brucho zadok a stehna ,plus zatial 50brusakov do vecera ich chcem zmaknut 200plus 200sumo drepov a 200vypadov s cinkami s 1kg

olivertobias
11. jan 2016

@amisa vyzera to super a poslala by si mi tu tabulku? Od dnes zacinam aj ja 🙂 uz som sa aj zvazila a pomerala 😉
@elisvic drzim ti palce a vydr az do konca, inac to nema ten spravny efekt 😀 ja pokracujem v semafore a na detox mozem ist az od 1.2 , musim si dat este + nejake cviky, lebo som pohorsila v jedalnicku 😠 dnes mam pseno na slano a mrkvovy perkelt 😉

elisvic
11. jan 2016

@olivertobias musim vydrzat, lebo sa muz urcite rozvedie, ked budem dalej takto zrat 😀
ale nie ja to sama pre seba robim, dufam ze dam nieco dole do leta, lebo pred tehotenstvom som si kupila krasne saty asi 10 kusov. a potom som tak pribrala ze som ich ani nosit nemohla, to mi je fakt luto.
...ale rozmyslala som ,ze ja ani nemam Problem tak s tym jedenim ako skor stou disciplinou.
uz len ta myslienka , ze idem na dietu alebo ine stravovanie, robi so mnou divi. lebo mam pocit akokeby som si povedala, nedostanes jest a stale myslim na jedlo. STRASNE tie prve dni to je cista psychoza. ja budem drzat radsej dietu ako cvicit.druhy mesiac po porode som bola cvicit a zaspala som tam. HAHA

kde si mala najväcsiu slabost pri macingovej?

otazka natelo. kupila si si aj semafor knihu a aj tu najdezte sa dositosti cislo 2?? o com tam este pise ta pani macingova?

elisvic
11. jan 2016

@competition tiez dobry napad