Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
tak pre tu srandu som sa postavila na vahu o- 2 kg dole
buď váhe šibe alebo to naozaj funguje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@yakina aj ja na masle len bol tusty ako ja tak som ho musela rozporciovať ale mňam
@silvinecka supeeer, 2kg to už je dosť 🙂 len tak ďalej.
Ja mám od včera žravú náladu... 😠 tak ako každý mesiac pred menzesom. Našťastie mám doma chlapa s ktorým som sa stavila, takže si nemôžem dovoliť vyjedať chladničku :D
@yakina no ja zajtra idem na oslavu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 tak asi tak vrrr ani tam nechcem isť 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨
@silvinecka to ti nezávidím 😖 kopec jedla, každý sa napcháva, núka ťa atď... Najhoršie keď , človek povie, že chudne a ostatný majú blbé reči 😠
@yakina asi sme na tom rovnako 😀 pred menzesom začínam mať myšlienky veď teraz si môžem dať :-O ale potom zas budem počuť ,,tak už zas koniec diety cooo ,, tak ni radšej kašlem na to 😀
@silvinecka 2 kg je super :-O
Ja už pre dnes odcvicene skvelý pocit 🙂 dnes som cvičila aj s malym . som sa do smiala na ňom ako ma napodobňuje. Ja trošku zlyhávam V pití vody posledné dni. Dnes som na chystala plnú fľašu A za vedro čaju 😀 tak malý ide spať ja mam čas pre seba dám si kúpeľ 😉 čo dnes chystáte na obed ? ja celozrnné špagety S paradajkovO bazalkovou omáčkou (doma vyrobenou ) a mozzareloou . akurát že neviem koľko cestovín je OK 😀 a je dávate aj bravčové ? na prírodno napr. bo neviem čo na večeru
@gabinka279 ja mam losos a salát
ach jaj to pitie :/
@yakina veď totok a teraz vysvetĽuj sa zas budú na mňa kukať jak na zombiiii
@silvinecka asi dám na večeru lososa
@gabinka279 tak ja si dám vodu z vodovodu
Jaaaaj to naše pitie 😀
Dnešný obed: grilovany encian s dusenou zeleninou, cesnakova polievka
Večera: miešaný šalát s balkánskym syrom
Na hryzkanie ku telke máme kaleráby.
Včera som robila smoothie z avokáda, banánov a bieleho jogurtu... mňam 😉
Prikladam stránku kde sa inšpirujem receptami. Fitnessguru.sk
Moje obľúbené tuniakove faširky s hraškovim pyré 🙂
@yakina smoothie som už dhjo nemala :(
dlho !!!
Ahojte baby. Ako sa vam dari? U mna byvaju vikendy najhorsie, ale dnes som sa slusne drzala. A vidim uz na vahe, ze prve kilo islo dole. Na veceru som si dala brokolicu s vajickom, mnam.
Ahojte baby 🙂 asi sa k vám pridávam 🙂 🙂 čítam, že už aj chudnete 🙂 🙂 u mňa je to trošku horšie pretože celý týždeň som na internáte, nemám poriadnu a pravidelnú stravu, milujem sladké a nedodržiavam pitný režim :/ A keď prídem domov na víkend som rada, že sa môžem najesť :P :D Moja výška cca 167 cm a váha 62,5 kg. Chcela by som ísť aspoň na 55 kg 🙂 a to by som si chcela potom udržať, takže veľmi rada sa nechám inšpirovať vašimi cvikmi a stravovaním 🙂
@iam24 vitaj medzi nami 😉
Hlasim sa...za tyzden 1kilo dole,nic moc ale motivacia tam je,nakoplo ma to
Super babule, vidím, že sa vam darí 🙂 vikendy sú aj pre mňa najhoršie, čo sa týka stravy, ale zase mám vtedy viac pohybu, takže výčitky nie sú 😀
Váha sa aj mne trošičku pohla, takže som happy 🙂
@petruska1212 kilo za týždeň? Veď si vezmi, že každý týždeň kilo dole, za dva mesiace skoro 9 kg!!! To je už riadny úspech 😉
ahojte baby, tak ako cvicite? ja dnes siedmy den Jill, od stredy toho boba harpera brucho co som sem minule dala a dnes som pridala aj boba workout na nohy, ale posledne 2 minuty uz sa nedali, dcerka si vyzadovala pozornost.....zajtra by som chcela dat za to aj nejake kardio kratke, 10-15 minut 😀 no som zvedava dokedy toto tempo vydrzim, cez tyzdne dojdu kramy tak to asi kus uberem 😝 inac s papanim ja vselijako, zeleninove vecere nesu problem, obed mam riadny stale to co varim mojim dvom stravnikom ale teda dost sa naprskam 😀 ale upiekla som si vcera bielkovinovy chlebik, to bude na olovrant na par dni, tak uberem z toho obeda aspon......ranajky klasika ovsena kasa ale napr dnes som zhresila a dala som si d cerkou toast s nutelou 😀 a nehanbim sa , dobry bol 😀
a vypijem denne tak 4l tekutin baby, teda plus dve kavy ale tie neratam, ja bez nich neviem existovat :/
ten bob harper workout nohy ak by sa chcel niekto pridat 😉
https://www.youtube.com/watch?v=Q5Q8kGSP-CAčo baby zajtra kuchtíme ?
@roja29 tak ty chudneš na nutelle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@petruska1212 však je to pocit k nezaplateniu :D
No ja momentálne nemám absolútne náladu na riešenie jedálnička ☹ doma máme tichu domácnosť, tak sa teším do práce
@silvinecka nooo dnes som zhresila 😀

@silvinecka och, ja vzdy len na masle, posolim z oboch strán, kožu narežem, niekedy robím s korenim na ryby, ale chutí nam aj, keď je len na rasci-celej. Raz som ho zapekala s pomarančmi, ale to sa mi nikdy nechce. Takže hodím na panvicu, kožou naspodok, trvá to pár minút, pokial nie je chrumkava, dam panvicu z ohna a rybku obratim, pekne sa dorobí, zatial si nachystam taniere a prílohu.