icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

petruska1212
8. nov 2015

@silvinecka
@yakina
Dnes na veceru som si dala ochuteny tvaroh,z lildlu no nic moc ale ten obyc nechuti... Ake bielkoviny papate vecer? Ja sa snazim ten cottage ale neda sa furt

yakina
9. nov 2015

@petruska1212 tuniak, kura, vajíčka, mozzarella, cottage, alebo iny syr, bielkoviny su aj v strukovinach 😉

yakina
9. nov 2015

Takže dnes strava nič moc, ale mam svoje dni, takže to udržím aspon v hladine "neprejedat sa" 😎
Raňajky: viaczrnný chleba(platok) s arašidovym maslom a dzemom
Desiata: grapefruit
Obed: ryžový nákyp
Večera: dusena zelena fazuľka s cesnakom a syrom

gabinka279
autor
9. nov 2015

Ja to nejak poflakujem teda včera som ☹ dnes som zjedla chlieb ráno. ale už to nejdem preháňať zajtra by som dala nejaký detox. Tiež čakám svoje dni 😀

hena6
9. nov 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

baby kde beriete tu pevnu volu? 🙂 ja nie a nie sa odhodlat

ninuuus
9. nov 2015

@hena6 aj mne to trvalo... potom ma nakopla kolegyňa, keď mi povedala, že videla moje fotky spred 10 rokov....

hena6
9. nov 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@ninuuus ja som uz par krat vyskusala aj diety aj pravidelne cvicenie ale vzdy mi to vydrzalo maximalne mesiac :/

yakina
9. nov 2015

@hena6 podľa mna je najlepšie si stravu zostaviť tak aby ti chutila, potom sa budeš na každé jedlo tešiť 🙂

roja29
9. nov 2015

@gabinka279 cicis este jill? presla si uz na druhy level? mba to caka vi stvrtok a citala som vselico, vraj je dost blby, tak ze co nan hovoris

silvinecka
9. nov 2015

@hena6 ja som sa postavila na váhu a našla som hneď pevnú vôľu

roja29
9. nov 2015

baby sorry za tie preklepy, akurat som docvicila a mala po mne skace

iam24
9. nov 2015

babenky moja strava dnes nič moc: dnes ráno som opäť neraňajkovala - keby som aspoň nezačínala školu ráno o ôsmej, ale aj tak ráno mi jesť nechutí, potom som mala v škole desiatu - malú bagetku, s nejakou tvarohovou pomazánkou k tomu šunka, rukola a cherry paradajka, Obed nič moc- po bagete som hladná nebola :D až teraz som si dala akože olovrant- 1 banán 🙂 a hladná nie som 🙂 a vypila som ani nie pol litra vody :D :D ja som strašná, mne ani piť nechutí :P a navyše mám svoje dni tak teraz je to také biedne so mnou.

worker_falcon
9. nov 2015

@iam24 to je des, des, des. hladujúce deti v angole viac zjedia za deň, ako ty.

gabinka279
autor
9. nov 2015

@silvinecka nie ešte 2 dní mi treba odcvičiť mali sme návštevu od stvrtku do dnes.kurnik bolo mi blbé tu skákať :D

tobo09
9. nov 2015

Ahojte chcela by som sa ku vam pridat, moje cislo na vahe mi ukazuje pozor a velky. Zacinam uz neviem kolky krat a nemam pevnu volu ☹ nedokazem sa nakopnut. Najnovsie sa snazim zdrziavat len doma,lebo sa citim zle. Viem,ze zacat je najhorsie a potom to pojde pekne.Len sa nakopnut.

iam24
9. nov 2015

@worker_falcon práveže ja nehladujem :D :D 🙂 ja keď som hladná tak sa najem 🙂 🙂

yakina
9. nov 2015

@iam24 ahoj, ja som kedysi tiež neraňajkovala, bolo to presne v období ked som chodila do školy, desiata málokedy potom chabý obed, ale doma som sa vždy dojedla... teraz, aj keď vstávam o pol piatej! si vždy cas na raňajky nájdem. A ešte ti poviem, moha aktuálna váha je asi o 7kg mensia ako za školskych čias 😉 skús si nájsť čas na raňajky, ono aj keď ti možno zo začiatku príde, že nie si hladná, rýchlo si zvykneš...

yakina
9. nov 2015

@tobo09 super, tak šup na to, hneď teraz 🙂 mne pomáha predstava ako budem potom vyzerať, aké oblecenie si budem môcť dať na seba a ked pôjdem okolo vylohy, tak si poviem, vyzeraš dobre, namiesto, bože ten zadok.... 😀
A a tie komplimenty od chlapov..... 😀

yakina
9. nov 2015

tak dnes som nakoniec na večeru kuchtila, aby sa aj chlap najedol 😀
špenáť a zemiaky plus vajičko

silvinecka
9. nov 2015

tak na raňajky jogurt
obed polievka a šalát
večera varený karfiol a šalát
3 kávy a už 3 deň tu mám nachystanú vodu
tak asi sa skôr vyparí ako sa z nej napijem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

yakina
9. nov 2015

@silvinecka och a nepomôže ti pripomienka do mobilu?
Inak super jedálniček 😉

silvinecka
9. nov 2015

@yakina ved ja na to celí deň myslím a ... sme tam kde včera
ooo som už vymyslela čo zajtra

yakina
9. nov 2015

Nakoniec som.dnes bola ešte behať, lebo keď vás tu čítam, ako cvicite, neskutočne ma to štve 😀

gabinka279
autor
9. nov 2015

Ja mam zajtra ten detoxikacny deň budem piť nejaký nápoj zo zelerom hádam vydržím 😀 potom dám vedieť

iam24
9. nov 2015

@yakina Ja keď som doma tak v pohode raňajkujem pretože neskôr vstávam ale tu na internáte to nejde už som to skúšala 🙂 Mala som také obdobie že na raňajky som jedla tu na internáte jogurty ale tiež tie každý deň jesť žiadna sláva :D :D :D

yakina
10. nov 2015

@gabinka279 nezávidím :D:D ale vydrž to a potom napíš. Každopádne taký čistiaci deň raz za čas nikomu neuškodí 🙂

dnešná strava
raňajky: biely jogurt, zmes vločiek, slnečnicové semienka, sušené brusnice
obed: akési pečené zemiaky s tofu (neznášam tofu, takže ho povyberám), kefírové mlieko, šalát z domu
olovrant: kaleráb
večera: kuracia pečeň na cibuľke + dusená zelenina

Stáva sa vám že máte na niečo strašne chuť aj týždeň??? Mne sa to väčšinou stáva s makom, asi raz za 2-3 mesiace si musím kúpiť mak a doslova sa ho prejesť :D Tak a teraz to mám s kuracou pečeňou, už tri dni mi tečie slina, len čo si na ňu spomeniem 😀

yakina
10. nov 2015

@iam24 jasné, stravuj sa tak ako je tebe najlepšie 😉 a ak ti raňajky nevyhovujú, tak neraňajkuj. Nikto ti nemôže povedať, že ked nebudeš raňajkovať tak neschudneš, to je blbosť... ty sama musíš vedieť čo je pre teba dobré a zdravé. Tu ti nanajvýš môžeme poradiť a podporiť ťa.
@silvinecka dnes aspoň 1,5 litra!!!!! 😀 😀

marusik
10. nov 2015

tak mne sa to asi podarí, dať dole 10kg do Nového Roka... už hádam budem po pôrode🙂

ninuuus
10. nov 2015

@yakina ja tofu veľmi ľúbim. robievam ho ako kuracie mäso - na šťave, so zeleninou. Aj deti to obľubujú, lebo im vždy poviem, že to je také chudé mäsko. 🙂 Ono samo o sebe nemá chuť, treba ho dochutiť.

yakina
10. nov 2015

@ninuuus sto ľudí sto chutí 😉 ja som úplne proti konzumácii tofu, pre mňa je to umelá potravina bez chuti, to isté mám s margarínom, nízkotučné výrobky atd... :D každý má v sebe určité presvedčenie o niečom a nikto mu to nevyvráti 😀 😀
Ty to máš aspoň pestrejšie, keď máš aj tofu v jedálničku 😉