Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@petruska1212 tuniak, kura, vajíčka, mozzarella, cottage, alebo iny syr, bielkoviny su aj v strukovinach 😉
Takže dnes strava nič moc, ale mam svoje dni, takže to udržím aspon v hladine "neprejedat sa" 😎
Raňajky: viaczrnný chleba(platok) s arašidovym maslom a dzemom
Desiata: grapefruit
Obed: ryžový nákyp
Večera: dusena zelena fazuľka s cesnakom a syrom
Ja to nejak poflakujem teda včera som ☹ dnes som zjedla chlieb ráno. ale už to nejdem preháňať zajtra by som dala nejaký detox. Tiež čakám svoje dni 😀
baby kde beriete tu pevnu volu? 🙂 ja nie a nie sa odhodlat
@ninuuus ja som uz par krat vyskusala aj diety aj pravidelne cvicenie ale vzdy mi to vydrzalo maximalne mesiac :/
@gabinka279 cicis este jill? presla si uz na druhy level? mba to caka vi stvrtok a citala som vselico, vraj je dost blby, tak ze co nan hovoris
@hena6 ja som sa postavila na váhu a našla som hneď pevnú vôľu
baby sorry za tie preklepy, akurat som docvicila a mala po mne skace
babenky moja strava dnes nič moc: dnes ráno som opäť neraňajkovala - keby som aspoň nezačínala školu ráno o ôsmej, ale aj tak ráno mi jesť nechutí, potom som mala v škole desiatu - malú bagetku, s nejakou tvarohovou pomazánkou k tomu šunka, rukola a cherry paradajka, Obed nič moc- po bagete som hladná nebola :D až teraz som si dala akože olovrant- 1 banán 🙂 a hladná nie som 🙂 a vypila som ani nie pol litra vody :D :D ja som strašná, mne ani piť nechutí :P a navyše mám svoje dni tak teraz je to také biedne so mnou.
@iam24 to je des, des, des. hladujúce deti v angole viac zjedia za deň, ako ty.
@silvinecka nie ešte 2 dní mi treba odcvičiť mali sme návštevu od stvrtku do dnes.kurnik bolo mi blbé tu skákať :D
Ahojte chcela by som sa ku vam pridat, moje cislo na vahe mi ukazuje pozor a velky. Zacinam uz neviem kolky krat a nemam pevnu volu ☹ nedokazem sa nakopnut. Najnovsie sa snazim zdrziavat len doma,lebo sa citim zle. Viem,ze zacat je najhorsie a potom to pojde pekne.Len sa nakopnut.
@worker_falcon práveže ja nehladujem :D :D 🙂 ja keď som hladná tak sa najem 🙂 🙂
@iam24 ahoj, ja som kedysi tiež neraňajkovala, bolo to presne v období ked som chodila do školy, desiata málokedy potom chabý obed, ale doma som sa vždy dojedla... teraz, aj keď vstávam o pol piatej! si vždy cas na raňajky nájdem. A ešte ti poviem, moha aktuálna váha je asi o 7kg mensia ako za školskych čias 😉 skús si nájsť čas na raňajky, ono aj keď ti možno zo začiatku príde, že nie si hladná, rýchlo si zvykneš...
tak na raňajky jogurt
obed polievka a šalát
večera varený karfiol a šalát
3 kávy a už 3 deň tu mám nachystanú vodu
tak asi sa skôr vyparí ako sa z nej napijem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@silvinecka och a nepomôže ti pripomienka do mobilu?
Inak super jedálniček 😉
@yakina ved ja na to celí deň myslím a ... sme tam kde včera
ooo som už vymyslela čo zajtra
Nakoniec som.dnes bola ešte behať, lebo keď vás tu čítam, ako cvicite, neskutočne ma to štve 😀
Ja mam zajtra ten detoxikacny deň budem piť nejaký nápoj zo zelerom hádam vydržím 😀 potom dám vedieť
@gabinka279 nezávidím :D:D ale vydrž to a potom napíš. Každopádne taký čistiaci deň raz za čas nikomu neuškodí 🙂
dnešná strava
raňajky: biely jogurt, zmes vločiek, slnečnicové semienka, sušené brusnice
obed: akési pečené zemiaky s tofu (neznášam tofu, takže ho povyberám), kefírové mlieko, šalát z domu
olovrant: kaleráb
večera: kuracia pečeň na cibuľke + dusená zelenina
Stáva sa vám že máte na niečo strašne chuť aj týždeň??? Mne sa to väčšinou stáva s makom, asi raz za 2-3 mesiace si musím kúpiť mak a doslova sa ho prejesť :D Tak a teraz to mám s kuracou pečeňou, už tri dni mi tečie slina, len čo si na ňu spomeniem 😀
@iam24 jasné, stravuj sa tak ako je tebe najlepšie 😉 a ak ti raňajky nevyhovujú, tak neraňajkuj. Nikto ti nemôže povedať, že ked nebudeš raňajkovať tak neschudneš, to je blbosť... ty sama musíš vedieť čo je pre teba dobré a zdravé. Tu ti nanajvýš môžeme poradiť a podporiť ťa.
@silvinecka dnes aspoň 1,5 litra!!!!! 😀 😀
tak mne sa to asi podarí, dať dole 10kg do Nového Roka... už hádam budem po pôrode🙂
@ninuuus sto ľudí sto chutí 😉 ja som úplne proti konzumácii tofu, pre mňa je to umelá potravina bez chuti, to isté mám s margarínom, nízkotučné výrobky atd... :D každý má v sebe určité presvedčenie o niečom a nikto mu to nevyvráti 😀 😀
Ty to máš aspoň pestrejšie, keď máš aj tofu v jedálničku 😉

@silvinecka
@yakina
Dnes na veceru som si dala ochuteny tvaroh,z lildlu no nic moc ale ten obyc nechuti... Ake bielkoviny papate vecer? Ja sa snazim ten cottage ale neda sa furt