icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

yakina
5. nov 2015

@silvinecka och, ja vzdy len na masle, posolim z oboch strán, kožu narežem, niekedy robím s korenim na ryby, ale chutí nam aj, keď je len na rasci-celej. Raz som ho zapekala s pomarančmi, ale to sa mi nikdy nechce. Takže hodím na panvicu, kožou naspodok, trvá to pár minút, pokial nie je chrumkava, dam panvicu z ohna a rybku obratim, pekne sa dorobí, zatial si nachystam taniere a prílohu.

silvinecka
5. nov 2015

tak pre tu srandu som sa postavila na vahu o- 2 kg dole
buď váhe šibe alebo to naozaj funguje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@yakina aj ja na masle len bol tusty ako ja tak som ho musela rozporciovať ale mňam

yakina
6. nov 2015

@silvinecka supeeer, 2kg to už je dosť 🙂 len tak ďalej.
Ja mám od včera žravú náladu... 😠 tak ako každý mesiac pred menzesom. Našťastie mám doma chlapa s ktorým som sa stavila, takže si nemôžem dovoliť vyjedať chladničku :D

silvinecka
6. nov 2015

@yakina no ja zajtra idem na oslavu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 tak asi tak vrrr ani tam nechcem isť 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨

yakina
6. nov 2015

@silvinecka to ti nezávidím 😖 kopec jedla, každý sa napcháva, núka ťa atď... Najhoršie keď , človek povie, že chudne a ostatný majú blbé reči 😠

gabinka279
autor
6. nov 2015

@yakina asi sme na tom rovnako 😀 pred menzesom začínam mať myšlienky veď teraz si môžem dať :-O ale potom zas budem počuť ,,tak už zas koniec diety cooo ,, tak ni radšej kašlem na to 😀
@silvinecka 2 kg je super :-O

gabinka279
autor
6. nov 2015

Ja už pre dnes odcvicene skvelý pocit 🙂 dnes som cvičila aj s malym . som sa do smiala na ňom ako ma napodobňuje. Ja trošku zlyhávam V pití vody posledné dni. Dnes som na chystala plnú fľašu A za vedro čaju 😀 tak malý ide spať ja mam čas pre seba dám si kúpeľ 😉 čo dnes chystáte na obed ? ja celozrnné špagety S paradajkovO bazalkovou omáčkou (doma vyrobenou ) a mozzareloou . akurát že neviem koľko cestovín je OK 😀 a je dávate aj bravčové ? na prírodno napr. bo neviem čo na večeru

silvinecka
6. nov 2015

@gabinka279 ja mam losos a salát
ach jaj to pitie :/

silvinecka
6. nov 2015

@yakina veď totok a teraz vysvetĽuj sa zas budú na mňa kukať jak na zombiiii

gabinka279
autor
6. nov 2015

@silvinecka asi dám na večeru lososa

silvinecka
6. nov 2015

@gabinka279 tak ja si dám vodu z vodovodu

yakina
6. nov 2015

Jaaaaj to naše pitie 😀
Dnešný obed: grilovany encian s dusenou zeleninou, cesnakova polievka
Večera: miešaný šalát s balkánskym syrom

Na hryzkanie ku telke máme kaleráby.
Včera som robila smoothie z avokáda, banánov a bieleho jogurtu... mňam 😉

yakina
6. nov 2015

Prikladam stránku kde sa inšpirujem receptami. Fitnessguru.sk

Moje obľúbené tuniakove faširky s hraškovim pyré 🙂

silvinecka
6. nov 2015

@yakina smoothie som už dhjo nemala :(

silvinecka
6. nov 2015

dlho !!!

ninuuus
7. nov 2015

Ahojte baby. Ako sa vam dari? U mna byvaju vikendy najhorsie, ale dnes som sa slusne drzala. A vidim uz na vahe, ze prve kilo islo dole. Na veceru som si dala brokolicu s vajickom, mnam.

iam24
7. nov 2015

Ahojte baby 🙂 asi sa k vám pridávam 🙂 🙂 čítam, že už aj chudnete 🙂 🙂 u mňa je to trošku horšie pretože celý týždeň som na internáte, nemám poriadnu a pravidelnú stravu, milujem sladké a nedodržiavam pitný režim :/ A keď prídem domov na víkend som rada, že sa môžem najesť :P :D Moja výška cca 167 cm a váha 62,5 kg. Chcela by som ísť aspoň na 55 kg 🙂 a to by som si chcela potom udržať, takže veľmi rada sa nechám inšpirovať vašimi cvikmi a stravovaním 🙂

gabinka279
autor
7. nov 2015

@iam24 vitaj medzi nami 😉

petruska1212
8. nov 2015

Hlasim sa...za tyzden 1kilo dole,nic moc ale motivacia tam je,nakoplo ma to

yakina
8. nov 2015

Super babule, vidím, že sa vam darí 🙂 vikendy sú aj pre mňa najhoršie, čo sa týka stravy, ale zase mám vtedy viac pohybu, takže výčitky nie sú 😀
Váha sa aj mne trošičku pohla, takže som happy 🙂

yakina
8. nov 2015

@petruska1212 kilo za týždeň? Veď si vezmi, že každý týždeň kilo dole, za dva mesiace skoro 9 kg!!! To je už riadny úspech 😉

yakina
8. nov 2015

@iam24 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 na internáte/škole nemáš obedy? Ved ho nemusíš, zjesť celý.... Inak verím, že to máš ťažké, plus obmedzené možnosti, preto aspoň tie obedy a ostatné sa už dá zvládnuť so zeleninou, ovocím atd... 😉

roja29
8. nov 2015

ahojte baby, tak ako cvicite? ja dnes siedmy den Jill, od stredy toho boba harpera brucho co som sem minule dala a dnes som pridala aj boba workout na nohy, ale posledne 2 minuty uz sa nedali, dcerka si vyzadovala pozornost.....zajtra by som chcela dat za to aj nejake kardio kratke, 10-15 minut 😀 no som zvedava dokedy toto tempo vydrzim, cez tyzdne dojdu kramy tak to asi kus uberem 😝 inac s papanim ja vselijako, zeleninove vecere nesu problem, obed mam riadny stale to co varim mojim dvom stravnikom ale teda dost sa naprskam 😀 ale upiekla som si vcera bielkovinovy chlebik, to bude na olovrant na par dni, tak uberem z toho obeda aspon......ranajky klasika ovsena kasa ale napr dnes som zhresila a dala som si d cerkou toast s nutelou 😀 a nehanbim sa , dobry bol 😀
a vypijem denne tak 4l tekutin baby, teda plus dve kavy ale tie neratam, ja bez nich neviem existovat :/

roja29
8. nov 2015

ten bob harper workout nohy ak by sa chcel niekto pridat 😉

https://www.youtube.com/watch?v=Q5Q8kGSP-CA
silvinecka
8. nov 2015

čo baby zajtra kuchtíme ?

silvinecka
8. nov 2015

@roja29 tak ty chudneš na nutelle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

silvinecka
8. nov 2015

@petruska1212 však je to pocit k nezaplateniu :D

yakina
8. nov 2015

No ja momentálne nemám absolútne náladu na riešenie jedálnička ☹ doma máme tichu domácnosť, tak sa teším do práce

roja29
8. nov 2015

@silvinecka nooo dnes som zhresila 😀

silvinecka
8. nov 2015

@yakina to až tak ?
@roja29 je ti odpustené