icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

ninuuus
10. nov 2015

@yakina ja som ti ho nechcela nanútiť - dúfam, že si to tak nezobrala.... len keď som čítala, že ty tofu nemusíš, hneď moja odpoveď v hlave bola - že ja teda áno. Ja napríklad nezjem dukátové buchtičky a všeobecne sladké jedlá, ale sladkosti mám rada.

silvinecka
10. nov 2015

no baby ako dobre píšete :D

yakina
10. nov 2015

@ninuuus nieee nie, v dobrom samozrejme 🙂 veď píšem, že máš aspoň viac možností, keď máš tofu v jedálničku 😉 haha, keby sme boli kolegyne, prehadzovala by som ho z môjho taniera do tvojho 😀
@silvinecka dúfam, že už si aspoň pol litra vody vypila!!!! 😎

beate1
10. nov 2015

Hlásim sa k vám...tých 10 kíl určite dole nedám do Nového roku,ale keby bolo aspoň 5 ,tak skáčem dva metre..začala som chodiť behať..viac chodiť peši a rýchlou chôdzou..tak som zvedavá,dokedy moje nadšenie vydrží...držím palce všetkým a hurá do pitného režimu 🙂

gabinka279
autor
10. nov 2015

No ja už detoxikujem 😀 nápoj nič moc hladná zatiaľ nie som.uvidím do večera 😀

silvinecka
10. nov 2015

@beate1 vitaj medzi nami
raňajky: jogurt
obed : zapekaná ceketa a motzarela mňam mňam
olovrant : polievka bude
a večera : žeby tá voda ? 😝 😝 😝 😝 😝 😝

silvinecka
10. nov 2015

@gabinka279 tak to by som nedala by som skapala 😠 😠 😠 😠 😠 😠

danielle799
10. nov 2015

Žienky, ja už mám od piatku 4kg dole...stačí že otec začal robiť v rodine bordel...a kila idú smutne dole....píšem že smutne, lebo zatkatých okolností sa to neoplatí :(

olivertobias
10. nov 2015

Ahojte žienky ja som sa dala na detox, dnes mám 10 deň a zhodila som 2 kilecka, pokračujem ďalej 🙂

petruska1212
10. nov 2015

Ja som si kupila tabl na chudnutie,nie som zastancom tych produktov ale ucinkuju,neprepada ma ten vlci hlad ako predtym a dajak ani na sladke mi moc nejde. Dam si obcas horku cokosku

fit1
10. nov 2015

Ja som schudla pomocou C9 od forever!vobec som nehladovala.Je to taká čistiaca kúra.za 9dní schudneš.

beate1
10. nov 2015

@fit1 ano..a potom priberies este raz tolko..mala som to od znamej,co to predava..

gabinka279
autor
10. nov 2015

@beate1 to je iba nejaký detox sa mi zdá vhodné možno pred chudnutim za 9 dní len očista alebo také niečo

faliraky113
10. nov 2015

Ahojte dievcata, nie je niektora z Vas z Vrakune, alebo Pod.Bisk., ktora by chodila so mnou behavat? Pre vacsiu motovaciu....

silvinecka
10. nov 2015

@fit1 čo to je to C9

natuska87
10. nov 2015

@silvinecka To som zvedava aj ja...

silvinecka
10. nov 2015

@natuska87 tak som našla 126 eur 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

natuska87
10. nov 2015

@silvinecka No, "nekup to", ze? A o co ide? tablety, caje, krabicky, alebo ine hogo fógo?

natuska87
10. nov 2015

tak uz som nasla aj ja...Detox...Moznost 15% zlavy 😎

yakina
10. nov 2015

Detox za 126€ 😀 to by som radšej pila iba čistu vodu a čaje :D a potom by som si za ušetrené peňáááze kúpila nove boty na behanie 😎

natuska87
10. nov 2015

@yakina Ja radsej nejake šmrncovky...Ved by som si zasluzila, keby som dala 10 kg dolu... 😕

silvinecka
10. nov 2015

@natuska87 no ved toto som sa sama sebe dohodla že dostanem odmenu keď schudnem :D !!!

silvinecka
10. nov 2015

@yakina však ja by som na to z zvysoka ...
a baby pijem vodu :P poctivo

petruska1212
10. nov 2015

ja som kupila z lekarne slim maliny tak uvidime, dost sa mi to pozdava

silvinecka
10. nov 2015

@petruska1212 čo to je ?

petruska1212
10. nov 2015

@silvinecka zadaj do googlu ten vie vsetko

yakina
11. nov 2015

Och no už ste ma hneď z rána navnadili baby!!! Čo si kúpim... čo si len kúpim za odmenu, keď schudnem... No, niečo si musím vymyslieť.. Chlap mi sľúbil nákupy potom 😀 <3

Dnešné menu:
Raňajky: ochutený tvaroh vanilkový + oriešky
Desiata: nemááám ☹ máme doma prázdnu chladničku
Obed: kuracie prsia vo vajíčku, čerstvá zelenina, dresing
Olovrant: Banán
Večera: kuracia pečeň s dusenou zeleninou

Dnes má kolega meniny, plný stôl bonbonier, slaného, koláčikov, chipsov.... Inokedy som schopná zjesť(zožrať) aj polovicu, kým sa ostatný hanblivo ponúkajú :D Ale dnes nie!!! 😎

beate1
11. nov 2015

@yakina ten banan by som si dala na desiatu..a na olovrant dve uvarene vajicka ;🙂

yakina
11. nov 2015

@beate1 mne to takto vyhovuje, zlupnem banán a pôjdem čvičiť 😉 vajíčka mám rada na raňajky s chlebíkom a zeleninou

silvinecka
11. nov 2015

ja som nastatá sama na seba ale neskutočne večer pi tej sprostej dile som zas žrala syr a šunku
no ja krava sprostá nenažratá vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠