icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

silvinecka
11. nov 2015

tak ja mam po večery a dnes už nejem !!!!!!!!!!!! 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖

evittam
11. nov 2015

@yakina
@lorela Ale existuje - jediný 100% celozrnný chlieb na SK trhu je slatinský celozrnný. 😉
@silvinecka No, o tých vlaranoch by som mohla popísať.....nič moc - a má to viac kalórii na porciu ako obyčajný konzumný chlieb. 😉 😀

natuska87
11. nov 2015

@silvinecka Aky je Vas nazor na cottege syr?Namyslim ten light...

yakina
11. nov 2015

@silvinecka prihorela? 😀 😀

yakina
11. nov 2015

@natuska87 cottage je mňam so zeleninkou aj na večeru 🙂

silvinecka
11. nov 2015

@yakina ty jedna mala som čínsku kapustu :P
@natuska87 ja to vôbec nejem ja jem len tvrdý syr a bambíno 😝 😝 😝 😝 😝 😝

natuska87
11. nov 2015

@yakina Ja si ho rano dam napr.s bananom, alebo hurmikaki, ci s jablkom...obed nic moc /krajec cier.chleba s maslom/ a vecera cottage...Mam dojem, ze priberam...Nieco nerobim dobre...

silvinecka
11. nov 2015

@natuska87 že by ten chleba ?

yakina
11. nov 2015

@natuska87 napíš celý svoj jedálniček a možno ti budeme vedieť poradiť, pochybujem že z jedného platku chleba na obed človek priberie, ale čítala som, že veľa ľudí keď chudne, niekedy jedia menej ako majú a váha sa im nehybe. Keby som mala pocit že mam dobrý jedálniček a napriek tomu nechudnem niekoľko týždňov, niečo je zle

evittam
11. nov 2015

@natuska87 No určite to nie je tým chlebom ale čo píšeš tak veľmi málo ješ......tak sa potom nediv, 😉

natuska87
11. nov 2015

@silvinecka fakt neviem...nemam skusenosti s dietou...

natuska87
11. nov 2015

@yakina ved o tom pisem, ze nieco robim zle...Viem, ze ked clovek chce, schudne...mam oproti beznej populacii dostatok pohybu /denne prechadzky so psom, cca 25 km/, neprezieram sa, lebo uz mi teraz nechuti, na prechod to zvalovat asi nemôzem...Chcem ist znova na 50 kg, ktore som mala este pred dvomi rokmi, lebo som sa dobre citila zdravotne...

natuska87
11. nov 2015

@evittam Uz mi tak nechuti...

yakina
11. nov 2015

@natuska87 a ten jedálniček?

silvinecka
11. nov 2015

čo za jedálničiek ?

evittam
11. nov 2015

@natuska87 No tak musíš začať jesť čo ti chutí, lebo pri stravovaní, ktoré opisuješ je všetko zle.......

evittam
11. nov 2015

@yakina No veď napísala čo jedáva - myslím, že to je všetko čo napísala a presne o tom to je - strašne mááááálo a strašne málo potrebných živín a áno môže priberať, nakoľko si telo aj z toho mála začína robiť zásoby.
@natuska87

silvinecka
11. nov 2015

@evittam no ja som počula že 5 x denne ale malé porcie
zeleninu ovocie a aj ryby aj mäso ale zas treba vedieť ako to kombinovať
a každý deň polievka !

yakina
11. nov 2015

@evittam no aj mne to prišlo málo, bez ovocia a zeleniny... preto som chcela vedieť či to je naozaj všetko

evittam
11. nov 2015

@yakina No mne to prišlo, že hej. A to je sakra málo.

jarhal
11. nov 2015

@adeli79 poprosim info o ten detox...dakujem

yakina
11. nov 2015

@evittam my s tým nič nenarobíme, Natuska určite aj sama vidí ze je to nafigu, na internete je obrovske množstvo stránok, jedálničkov a článkov s odporúčaním ako sa stravovať, takže ked niekto chce, základ si nájde

yakina
11. nov 2015

Ako ste na tom dnes s pohybom 🙂 ja som práve vymenila bus za 35 minút chôdze.., aj to je niečo 😀 idem asi ešte zacvicit niečo na zadok, nech ho nemám traslavy, iba veľký ☹

evittam
11. nov 2015

@yakina Máš pravdu, ja sa ale napríklad nestravuj podľa nejakého jedálnička - vyberám si sama-niekedy "zhreším" - už môžem 😝 , ale držím sa podľa hodnôt kaloricketabulky.cz - veľmi dobrá pomoc.

silvinecka
11. nov 2015

@yakina zadok môže byť veľký

ishkaa
11. nov 2015

baby pridavam sa! mam 164 a 68kg...moja normalna vaha je presne o 10kg menej, skratka som sa rozpapala paradne....

natuska87
11. nov 2015

@yakina jasne, viem, ze internet je plny "zarucenych, aj nezarucenych jedalnickov, postavenych na tom,na hentom...Tolko som ich nastudovala, ze som bola mišuge, preto som sa napichla sem a chcela som obkukat nieco od vas vsetkych...Som si vedoma, ze ked clovek chce a vytrva, da sa to...lebo je jasne, ze jednej pomaha toto, inej tamto...Nuz nic, pokusim sa .../ mam 164 cm a 60 kg, to uz sa citim ako vorvan.../

yakina
11. nov 2015

@evittam kaloricke tabuľky.cz su super, ja si tam uz nezapisujem, ale veeelmi mi pomohli na začiatku 🙂
@ishkaa ahoj, vitaj medzi nami,my sme tu všetky také rozpapane, takže bez problémov zapadneš 😀

evittam
11. nov 2015

@yakina Ja som si nikdy nezapisovala, len som si kde-tu pozrela čo má koľko kalórii a už to mám "v hlave". 😉

yakina
11. nov 2015

@natuska87 ono je dôležité zostaviť si vlastný jedálniček, so surovinami čo ti chutia. Jednoducho si spiš na papier všetky suroviny ktoré máš rada, ovocie zelenina, mliečne, strukoviny, obilniny , mäso atd, a vytvor si zo znalostí jedálniček. Aj v tejto téme už bolo spomenutých veľa vecí z ktorých si môžeš zobrať to co tebe vyhovuje.