Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?
Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem
@janca13 no ja svoju delím tak že nstíham nič jesť obe baby mám choré staršia Sendy má zápal ušiek z toho nešťastného soplenia no a Viki tak tam vôbec nevieme čo jej je všetky výsledky má v poriadku a stále 39 teplotu chúďa moje len podriemkáva celý deň hrozné už som total na nervy
ženy ja som už na nervy malá Viki má stále vysoké teploty aj celú noc síce chúďatko moje spala ale bola ako oheň´jasné že ja som toho zas moc nenaspala
@janka1874 no to mi je fakt ľúto že ste takto dopadli to je asi tá najhoršia diéta ked sa mama trápi kôli svojím deťom a nevie im urýchliť uzdravenie ☹ ☹ tá teplota to je hnusoba 😠 aj ked dok.hovoria že je to len obranná reakcia a telo sa bráni ja to neznášam 😠 to len lej do nej tekutiny aj ked nechce a nezakrývaj ju veľmi aby sa ti neprehriala a držím palce
@janca13 no u nás je teraz total veselo
Sendy od včera predpokladám že z atb začala brutálne hnačkovať a ako keby toho nebolo dosť tak aj zvracať to že celý deň nič nejedla ani neidem nejako rozpisovať a dnes to pokračuje atb som po dohode z dr. vysadila lebo asi z nich zvracala tak uvidíme ale naďalej nechce nič jesť občas sa aspoň čistej vody napije ináč nič
no a Viki tej viac menej teploty ustúpili ktoré tiež nevieme z čoho boli a večer som jej ak som dobre cítila našla už prerezané druhé polovičky stoličiek hore ale ešte dolné sú navreté že hrúza už normálne cítiť zub ale ešte nie je vonku a aby toho nebolo málo aj ona rána zvracala
ja som už 3 noci poriadne nespala ledva žijem a drahý má práve teraz veľa roboty lebo začal robiť pre nejakú novú firmu tak im nemôže zahlásiť že nepríde
no mám dosť keď sa polepší jednej tak sa pohorší druhej ale aspoň že je to na striedačku lebo ak by to bolo naraz tak už teda fakt neviem
a teraz ich tu mám obe také nejaké divné len polehujú sú hotové ma porazí sa už teraz obávam večera že čo nás zas čaká
@janka1874 ☹ ☹ tak to mi je fakt ľúto.Dúfam,že táto noc bola už trošku lepšia a tie hnačky mohli mať aj vírusové.lebo aj baby v 30 písali že im deti hnačkujú.Papkať ti asi ani tak rýchlo nebudú ale aspoň ich nuť piť,aj ked len tak po lyžičkách a skús im uvariť slepačiu polievočku tá u nás zaberá.No a moja Lucka nemôže žiadne lieky proti zvracaniu a ked mala 3 roky bola dehydrovaná v nemocnici na infuzkach a tam mi kázali aby som jej doniesla paličky klasické DRU alebo aj Jednotárske tak aj tie im skús ponuknúť.Držím palce.
čafte kočky.. ako čo nove???? ja stale nechudnem a vy??? aj ked som sa snažila polnočne vyžieranie vylučiť.. no začala som aj trocha cvičiť ale nemam z toho dobry pocit, takže som zas prestala. No nič.
A ako vy ???
ahojte u nás už choroba hádam na ústupe tak už bude dobre no na váhu nemám odvahu ísť takže ani neviem či som schudla alebo pribrala 😀 😀 😀 😀
Ahojte!No ja som na tom tak všeliako raz delím a potom si švacnem niečo čo by nemalo v delenej byť ale zdravé napr.mlieko a corn flexy .No na váhu tiež nehrozí určite som ešte neschudla ale už sa aspoň cítim trošku lepšie.No a moja Ninka je nejaká dopletená z toho času,lebo ona už mala svoj režim a teraz vstávame o 5.00 a večer ju ledva udržím do 18:30 ona chodila spávať o 19:00 no hrúza 😝 😝 😝 ale dúfam,že sa do toho dostane aj teraz spí a to chodí až okolo 11 .A lucka má zajtra nástup do školy 😀 😀 😀
Ahojte tak u nás už klasika deň Sendy v škôlke a my samé doma pohodička pohoda 😀 😀 😀
@vejula mali sme notebok v oprave ved už som z toho bola zrelá na psychiatriu už mám aj tik v oku vidííííš 😅 😅 😀
@janka1874 no a ja nedelím ale sa snažím jesť a nie žrať a sladkosti len do obeda 1 kus aj chlieb a posledné jedlo najneskôr o 17:30 no a cítim sa lepšie ale váha sviňa mi ukazuje len 1/2 kg dolu no ja cítim že je to viac tak váhu neriešim 😝 a ešte sa kojíte??
@janca13 no ja som práve dnes nakázala drahému kúpiť sunár lebo mám pocit že už nemám dosť mlieka už ma aj malá tak kusla že ešte dnes ma to bolí a to bolo v piatok normálne ranu mi urobila a začala sa budiť v noci ale to asi aj kôli tomu že má sople ako v závode tak neviem ale asi to poriešim tak že večer dáme sunár a ráno ešte nakojím lenivosť moja 😀 😀 😀 totiž ona vstane o 6-tej napapá sa a spíme ďalej do 7.30a to keby som vstala a idem urobiť mlieko tak vstávame o 6.00 čo sa mi nechce 😀 😀 😀
@janca13 jaj tak tu bol pes zakopany 😀 😀
inač kočky my mame teplotku a brutalny oplik noci su strašne kedže maly sa dusi nemože poriadne spinkať, je to fakt na nervy, strašne mi je maleho luto, chudatenko, akosi sa to nan as začalo valiť všetko 😔 len dufam že tu teplotku nemam ešte z tych močovych ciest že sa to nevraca lebo to ma už fakt trafi
@vejula no aj ja prajem skoré uzdravenie.Aj moje baby boli choré mali tiež soplíky a očká tak strašne zahnisané že ich ani neotvorili 😝 ono je to aj počasím ved minulý týždeň sme chodili pomaly v krátkych rukávoch a dnes??? Ale takáto zima je lepšia.A čo ty ešte kojíš a chudneš??
@janka1874 no ako dopadol sunar test???Mne moja ešte ani raz neprespala celú noc a tiež niekedy rozmýšľam že ju odstavím ale ona nechce fľašu a ja to milujem ked sa mi tak pritúli tak neviem 😝 😝 a hrýzanie ani nespomínam 😝

@vejula no tak slivky milujem 😝 a plakala Nina nie dievky 😀 no skrátka sa zobudila a nemala svoje cici ham tak bolo zle nedobre no a ja tú moju delenú delím asi tak že mäso v kuchyni a ryžu v obývačke,tak som zvedavá ako je na tom Janka a som na seba taká nasratá že až 😠 😠 😠 😠 ja sa asi do toho chudnutia nedokopám