icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
jaruska6
12. dec 2013

@petulla28 Ahoj, ja presne ako ty bojujem s pár kg 😉 .Po pôrode som pri mojom dieťati schudla na pôvodnú predpôrodnú hmotnosť.Keď som však nastúpila do práce, mám sedavé zamestnanie, začali sa na mňa kg lepiť a to som sa vôbec neprejedala.Len cez deň som sa nemala čas najesť, keď som prišla domov, dieťa, domácnosť a spamätala som o 21.00, že však ja som nič poriadne za celý deň nejedla.Dala som si vždy nejaké pečivo s prílohou + balíček tyčiniek alebo chrumiek a išla som spať.Tak som sa prepracovala k váhe 63,5 - 64 kg.Teraz sa borím pomaličky s každým kg. Pečivo nejem vôbec, sladké obmedzujem, zatiaľ som dala dole 3,5kg, ale do leta by som chcela mať 55kg a potom nezaspať na vavrínoch a udržať si túto hmotnosť.Tie kg idú neskutočne ťažko dole 😝 , mám pocit že ledva ledva po nejakých dkg.Ale musím vydržať 🙂

konkm819
12. dec 2013

Babule ja potrebujem schudnuť 10 kg :/ ale chcem ísť do toho od nového roka .... hádam sa mi to podarí pridá sa niekto ku mne ?

vitacalcin
12. dec 2013

@konkm819 ja by som sa pridala, ozvi sa mi v novom roku

aredhel
12. dec 2013

@zuzu8655 ahoj...da sa este pridat do tej sukromnej??? ak ano tak by som sa rada pridala aj ja 🙂

konkm819
13. dec 2013

@vitacalcin dobre ozvem sa 🙂

konkm819
13. dec 2013

a už tu nieje ta tabulka kde sa to všetko pekne zapisovala ? nejdete začať od nového roka od znovu ? prosííím mne by to pekne pomohlo keby ma niekto kontroloval a zapisoval to :/

luccyx
13. dec 2013

@luccyx Pridavam jednu z dneška...)

misena741
13. dec 2013

@zuzu8655 ahoj mozem sa pridat k Vam.dietu drzim od augusta,doteraz minus 28kg.chcem zhodit este 20kg.

hasleerka
13. dec 2013

@misena741 to si krásne schudla ...

misena741
13. dec 2013

@hasleerka dik,snazim sa

kikavicek
14. dec 2013

@misena741 waaau to krasne a s akej vahy ides dole....alebo ako ti to ide tak rychlo 🙂 ?

zuzpap
14. dec 2013

@misena741 uff tak to je mega uspech...gratulujem 🙂

misena741
14. dec 2013

Dakujem.snazim sa 🙂

misena741
14. dec 2013

@kikavicek mne sa to zda pomaly.tak kilo za tyzden

zuska88
14. dec 2013

babulky ja sa k vam po novom roku pridavam tiez! Je aj nejaka sukromna skupina, ci vsetky rady si pisete tu? dakujem

kamilkak
14. dec 2013

@misena741 - to vobec neni málo , naopak , gratulujem

misena741
15. dec 2013

@kamilkak dakujem.esteby som chcela schudnut 18-20kg.snad sa mi to podari

kamilkak
15. dec 2013

@misena741 - a aké zásady dodržiavaš ? čo ti pomohlo ?

luci78p
15. dec 2013

@konkm819 ozvi sa mi po novom roku aj ked ja uz makam teraz, lebo vyzeram hrozne, nechcem to odkladat este o 2 tyzdne 😒 😒 😒

misena741
15. dec 2013

@kamilkak na zaciatku som obmedzila chleba a sladkosti.chlieb milujem ☹ ,ale chcem sa zbavit kil.potom som drzala atkinsovu dietu a teraz mm 90 dnovu.drzim to uz 2 mesiace.vychadza mi to tk kilo na tyzden,na zacatku to bolo asi aj viac.

konkm819
15. dec 2013

@luci78p no ja musím lebo sa poznám že budem papať sladké ale od 1 januára idem na plno do toho a už to mám aj rozplánované tak uvidíme 🙂

luci78p
15. dec 2013

@konkm819 a ako si to planujes ja furt tiez pisem co budem jest co kupit a tak 🙂 🙂 🙂 🙂

tweetinka.co
15. dec 2013

ahojte, nestíham sem pridať fotky, ale ak máte čas, tak si môžete mrknúť moje premeny (v albume premeny..) do r. 2000 cca 120 kg, od r. 2003 som si držala váhu do 60kg.. 2012 tehuľkovanie + 25kg.. a dnes -30 kg 😎 ako pred otehotnením 😅

idris
15. dec 2013

Ahojte babule ja som vzdy bola krv a mlieko 75 a nejako mi to nevadilo ale po pôrode som bola schudnutá na 62 kg to som mala naposledy na ZŠ v 7 ročníku 😅 😅 ale nie o tom , potom nastal veľký zlom a svokra ma vykrmila takmer na 100 🙄 😔 😔 😔 ( ona varí fantasticky, dopriala nám s mm aj kopec sladkostí, a keďže som sa doma nudila tak som len jedla a jedla a jedla , až som si povedala dosť. Znova nastal veľký zlom a dala som sa necelé 3 mesiace dole 20kg , tie si od vtedy držím ale chcem ísť ešte dole a to začnem už od pondelka l😀 😀 😀 vianoce nevianoce a musím zapojiť aj muža lebo ten bol bez práce pár mesiacov a už je ako guľka 🙄 🙄 🙄 zeleninka teš a a tuk tras sa potom pridám foto

konkm819
15. dec 2013

@luci78p no ja som už cez leto schudla 11 kg vdaka zumbe ale teraz ako začala zima naberám a už vyzerám hrozne tak idem znova chudnuť 🙂 a som si tak naplanovala že od januára idem každý druhý den tancovať zasa zumbu ( tancujem ju doma v izbe na youtube ) a ten druhý den čo mám volný tak asi idem hodiť nejakú druhú aktivitku a normálka budem ako som cez leto 🙂 ranajkovala som normálne hocičo ale vynechala som pečivo ... obed normálny čo sme doma navarili o 3 som vždy zjedla už ovocie alebo zeleninu ale zdravé niečo a večer okolo 6 to isté a koniec 🙂 a celý den som mala pri sebe fľašku vody 2 litre som vypila na silu pretože ja som mala problém s pitím vody ale teraz je to už u mna normálka och ale teším sa normálne na ten január lebo už som rozkysnutá ako knedla a chcem konečne aspon jedno leto zažiť v plavkách sexy opálene telíčko a tak ... len kebyže mám nejakú podporu kto by to somnou realizoval komu by som sa mohla takto vypísať a tak lebo samej sa to moc nechce :( a ty máš čo na pláne ? prepáč že som sa tak rozpisala :D

luci78p
16. dec 2013

@konkm819 no ja mam stravu trosku inak, tiez som minuly rok schudla vyse 10 kg, no a teraz mam 15 naspat, som mala problemy, tak som sa na vsetko vyprdla .... neva....ja si davam sladke - vratane ovocia len doobeda, obed masko, soja, zeleninka, obcas cestoviny, priloha, a poobede mliecne vyrobky a zeleninka ... no nie vzdy dodrzim 🙂 🙂 🙂 🙂 beh, fitko, ked nemam cas tak aj doma zacvicim, vcera som si tiez dala zumbu 🙂 🙂 🙂 🙂 a to na youtube najskor nakukas a potom cvicis?

hasleerka
16. dec 2013

@tweetinka.co som si ťa kukla v tých fotkách ... ani neverím žeby si to mohla byť ty ... super ... budeš moja veľká motivácia ... snád sa mi to niekedy podarí ... aj ked vekom je to už horšie ... no budem sa snažiť....

betina1984
16. dec 2013

@konkm819 pridám sa. Ja som schudla od januára do septembra 17 kg, potom prišli nejaké problémy a nejakých 9 kg je späť. Od septembra sa chystám do práce, tak potrebujem dať dole cca 25 kg...

konkm819
16. dec 2013

@luci78p no ja čo som cez leto schudla tak na váhe som nepribrala len asi 2 kg ale cítim sa ako keby som mala naspať všetko nechápem asi mi svalstvo ochablo ... ale chcem zasa cvičiť 🙂 aj ked začiatok bude vždy ťažke 🙂 .... zumba je skvelá aspon mna to baví 🙂 ... no tak ... ja už viem to čo ja tancujem z youtube všetko naspamať takže pre mna je to malina 🙂 ... rada tancujem pesničky od Lucie Meresovej ona je super 🙂

konkm819
16. dec 2013

@betina1984 tak to fájne och kebyže ja tak schudnem :D chcela by som aspon 10 dať od nového roku dole ... ale v kutiku duše by som chcela dať dole 15 :( len sa bojím že zasa nebudem maž takú skvelú vôlu ... proste cez leto je to iné u mna ... vtedy som stále vonku stále niečo robím a teraz je to horšie pre mna lebo je zima a už len kysnem och :(