Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

ahoj, tak prvy chudnuci den za mnou, celkom dobre....., aj som sa snažila viac piť, cvičenie mi nevyšlo lebo ma seklo a ledva som chodila.....asi aj tak začnem prechadzkami lebo som cela dajaka stuhnuta....ešte sa dnes odmeriam a možno aj odfotím aby som mohla o taky mesiac porovnavať....dufam že bude čo 🙂
Caute kocky tak prvy den som zvladla aj ja v pohode bola som na vacsej prechadzke a zacmala som viac pit.Predtym mi stacili 3-4dcl dnes som vypila vyse 2 l ale musim sa naucit pit aspon 4 l denne.
@kotuliatko1990
@reni1512
@24marica
@bobulaaa
@betina1984
@hasleerka
@idris
Dievčatá potešilo ma ze ste tu a odhodlané- ja som sa nastvala a dnes začala tak uvidím ako to budem zvládat. Nemám rada novorocne predsavzatia ale lahko sa zapamata dnesny dátum a na Vianoce mi začala krpata chodit tak nech nemá mamu lemru... Chcela by som dat dole sladkych 20 ak sa podari viac bude to bonus. Nabrala som v tehotenstve - skoro cele som lezala prestala som fajčit a tak to išlo pekne hore. Všetci ma utesovali ze ked budem kojit pôjde to same dole a viete co? Nešlo 🙂 mala mi moc nespava a ja som stale strašne unavena a fičím na sladkom- sníva sa mi o spanku a čokoláde . Dnesok som vyhrala lebo som si nedala žiadne sladkosti pila som ( to sa musím nútiť ) a neuveriteľne aj som dala stacionarny bicykel. Cudujem sa ze som nezomrela tak zajtra to skúsim prežiť tiez.... Držím nam palce
Čaute baby, oddnes sa pridávam k vám aj ja.Ráno som sa pomerala, odvážila a všetko zaznačila.Ešte by som sa mala vyfotiť. Minulý rok som schudla z 82 kg na 77kg za 5 mesiacov. Potom prišli zdravot. problémy a za 2 mesiace som sa vrátila späť. Teraz ráno som mala už 84kg, tak už je to ozaj zlé!!! 😠
@janka7177
@godyna
@bobulaaa
@24marica
@24marica
@idris
ahojteeeeeee....tak som pisala minule ako velmo idem na to,,,ale viete ako to chodi 😠 sviatky no..tak to ospravedlni este...ale teraz uz ziadne vyhovorky a ideme na to,,pekne vazne!!!ja mam 65,,,nabrala som 5kilo narychlo a citim sa dost nesvoja,,ked mam niekam ist a natiahnut si rifle tak zacnem mat az zaludocne krce 😖 vsetko ma tlaci ledva sa vojdem...este ze existuju leginy!!! 😎 takze pekne som si kupila vlakninu ako holka blondska jedna tu pisala,,inak krasna zmena! no 3litriky vodicky denne,vysadzam bielu muku cize pecivo,,,chleba len ten cierno cierny active z tesca ak viete a to len rano,,,ziadne cestovinky,,,ani ryzu ani zemiacky....a ni sladkosti,,len domace zdrave mlsky a mozem jest s cistym svedomim kolko chcem,,,tak sa pridajte niketo ,,od pondelka idem na ten focus konecne..priatel odchadza tak bude klud 😀 tesim sa na Vas a na NASU POZITIVNU zmenu holky !kissssss
@betina1984 taký cieľ mám aj ja 🙂 akurát iné parametre váhové a výškové, ale 30kg ostáva 😀
@keenfan super, teším sa...
Inak, ja som včera vypila 3 litre vody, takmer 1 liter kávy a 1 pohár čaju... S pitím problém nemám... Ale váha ráno potešila... Viem, že odišla len voda, ale potešilo ma, že už som pod 90 kg...🙂
@betina1984 wau, že tri litre vody 😕 dnes som si naplnila 1,5lit flasu vodou a uvidim ako to pojde.. budeš aj cvičiť?
@keenfan nie, na to nemám čas. Už som raz krásne schudla po prvom pôrode za pol roka z 88 kg na 63 kg a necvičila som vôbec, len som upravila jedálniček... Dá sa v pohode vypiť tri litre. Určite nepijem každú hodinu 2 dcl ako sa má, skôr pijem, keď idem okolo vody...🙂
ahojte! tak vcera som aj ja zavala zlahka, dala som si doma Pilates a potom brusaky, ale veru rano som uz brucho citila, dobre som zlemravela 😀 dnes sa uz asi odhodlam aj na steper, rano som bola na rychlej prechadzke v obchode a potom na buduci tyzden po robote zacinam s Jillian a jej Body Revolution. Do leta dam dole 5-6 kg a za domenu mi manzel spravi sexy fotky v atelieri 😵
@brezulllka wau, to je ale uzasna zmena, asi budes mojou inspiraciou! Mam podobne miery, len som o 2cm vyssia. Ked takto skvelo vyzeras pri 75kg, tak neni co vahat 🙂
ahojte , ja by som tiez potrebovala trosku nakopnut, lebo uz vyzeram hrozne,mavala som dlhy cas okolo 58kg a teraz mam uz 78kg, takze cista katastrofa a to pri vyske 158cm 😒 po druhej dcerke sa mi nedari vobec schudnut, ale este aj priberam.
nechce sa mi spatne docitavat, da mi tu niekto taky strucny suhrn, co robit, co jest, co nejest a tak, no proste ako na to? chcem dat dole 20-25 kg.
Ahojte baby 🙂 idem vám len oznámiť že od zajtra sa k vám pridávam a chcela by som tiež dosiahnuť poriadnu zmenu 🙂 kedysi sa mi podarilo schudnúť takmer 30 kg ľudia ma nespoznávali a bol to super pocit 🙂 lenže začala som chodiť do práce aj keď nemám sedavé zamestnanie práve naopak tak som začala priberať,do toho kúpa auta,priateľ labužník a kilá sa lepili len tak svišťalo :D tak dúfam že tentokrát to neskončí pri mojej lenivosti 🙂 tento týždeň majú v Lidli super veci na cvičenie,fit loptu mám už doma zajtra ešte pôjde kúpiť činky a závažia a drezúra môže začať.. 🙂 tak dúfam že za pár mesiacov tu pridám aj ja fotky z ktorých odpadnete :D :D inak baby ktorým sa to podarilo máte môj obrovský obdiv !!! a my baby čo sa chystáme na zmenu si musíme držať palce a poriadne sa motivovať..kdesi som čítala že je najdôležitejšie uvedomiť si že to robíme len a len pre seba ! tak kilám dovidenia 🙂
@zuzik1983 najlepšie je si prečítať články na www.chudnutie-ako.sk. Ja som tam už 5,5 roka. Treba papať 5x denne, veľa vody, zeleniny, žiadne sladkosti. Na tejto stránke ťa naučia ako rátať energetický príjem, ja si doteraz píšem koľko čoho zjem, vážim, rátam kJ. Mne to pomáha...
@betina1984 no ja som na nete malo, nemam to lko casu to tam citat, snad pre zaciatok postaci aj to, co si napisala a uvidim. ale ratanie, to nie je pre mna
@lalinka323 aj ja mám 65 kg a dneska som začala s diétou 🙂
@lalinka323 ty si pre mna 65 kilova provokaterka 🙂 tolko som mala ked som bola este vo vyvoji ale tesi ma tvoje nadsenie pre vec tak hura do toho....
@isabel11163 tak drzim palce a pojdem ti prikladom - mam dva dni nadskok 🙂 a ty mi budes prikladom ze aj 30 sa da
@idris
@lulusha
ja som dnesny boj zvladla -ziadne sladke, ziadny hlad ale zdrave veci vody som mohla dat viac ale cvicila som a vela chodila
zajtra sa pofotim aby som v jeden den mohla byt prikladom niekomu dalsiemu- DUFAM/VERIM 🙂
baby a ako sa stravujete ? ja mám obrovský problém jesť pravidelne 5 krát denne..ide mi to na nervy lebo nemyslím na nič iné ako na jedlo.. a čo sa týka pitného režimu ďalší kameň úrazu pretože sa neviem naučiť piť.. :( stravujem sa viac menej podľa 90 dňovej diéty aj keď bielkoviny sú pre mňa katastrofa :D napr vyprážané nezjem vôbec,rezance v polievke sú pre mňa tiež tabu,nemiešam prílohy vždy jem len mäso a zeleninu ,ryžu a zeleninu,cestoviny a zeleninu,sladké ako kedy občas si neviem dať po rukách :D nedokážem sa len tak racionálne stravovať bez toho aby som to nemala nejako rozplánované alebo nejaký návod 🙂 bez návodu podľa mňa nie sú výsledky :D
Aj ja sa hlásim dnes som krásne poslúchala ale po včerajšku mám svalovku 😅 tak až zajtra ráno dám cvičenie. No moja strava obmedzenie sacharidov tie iba do obeda po obede len bielkoviny a zelenina . Zatiaľ som stopla na večeru ovocie, vylúčila som cukor, med a podobné ale ak by ma prepadla chuť na sladké tak mám stéviu prípade ovocie to zachráni. Ozaj ja v práci jedávam ovsené vločky nesladené s malým obsahom hrozienok zalievam si to horúcou vodou to len tak ak neviete čo by ste jedli ja to jem už roky.
21 dní kým sa vytvorí návik tak 2 deň za mnou-mani ešte 19 a bude to ľahšie a ľahšie a ľahšie 😵 😵 😵
@godyna @lulusha @isabel11163 @zuzik1983
Fuuu, tak toto najst bolo ako dar z neba 🙂 prave dnes ma prvykrat chytila realna panika, ze vyzeram ako obrastene prasa, a ze uz taka ostanem ale po precitani par stran verim, ze sa to este da zmenit....akoze ja som cely zivot mala 48kg, rodila som 63kg a teraz sa skutocne neodvazim vazit ale bude to okolo 65kg....mozno niektore myslite ze co to je, ale kazdy vychadza zo svojej beznej vahy....pocas tehotenstva som sa bala strii, furt som sa sledovala ale ziadna sa nespravila...a dnes ako som sa sprchovala som zrazu pizrela na nohy a dotrhali sa mi nohy z toho jaka som tucna a pizrem dalej a uplne dotrhany zadok a boky mam....plakat sa mi chcelo!!! cele tehotenstvo nic a teraz ked vsetky uz davno schudli (som 10 mesiacov po porode) tak ja sa vyzerem ako prasa a cela sa z toho dotrham!!! ide ma porazit!!! pred mesiacom som sa prihlasila do takeho svetazdravia kde mi vytvoria jedalnicek a budem chodit na konzultacie a tak a budem chudnut pod ich dohladom nimi motivovana a tak, no jedalnicek dostanem 16.1. ...som myslela, ze super, este si aspon uzijem pisledne slasti a potom uz iba spravne stravovanie ale dnes to na mna vsetko dolahlo ked som sa videla v zrkadle...uz je neskoro, uz som beznadejne dotrhana...vyzera to strasne, snad to aspon vybledne...takze tak...mam chut od zajtra uz vobec nejest ale tak jasne ze budem, uz zajtra rano budem hladna ako vlk....no takze takto...dnes depka jak svina ale vdaka vam verim, ze schudnem aj ked to telo uz nebude ako predtym (a to si nikdy neodpustim, to bola cisto moja vina, keby som sa dotrhala v tehotenstve tak pochopim, no co uz, ale toto bola ignorancia mojho obzerstva a tu su nasledky) .... dobru ☹
baby, ja som taka rada, ze zaciname viacere, dufam, ze nam to dlho vydrzi 🙂 ja som vcera cvicila na steperi, potom som si dala posilovacky na ruky a dnes mam celkom svalovku 😝 na veceru som jedla iba rukolu s mozarelou, paradajkou a sunkou, co vam poviem, bola som potom hladna ako vlk... ja jednoducho neviem byt bez chleba... nemate nejake tipy na dietnu veceru, co by som nemusela stat nad sporakom, ale nebla by som ani hladna? dakujeeeem 😎
@lulusha na večeru sa odporúčajú bielkoviny..mliečne výrobky..ja som inak tiež chlebová 😨 Pre mňa je úspech že jem chlieb na raňajky len, neviem si predstaviť úplne ho vypustiť..mám zato že na raňajky sa treba najesť dosýta a to sa mi pri 1 jogurte nepodarí 😖 Ale začala som jesť také tie cereálne tenké, to ani veľmi ako klasický chlieb nechutí, ale aspoň som sa toho nevzdala úplne.. 😕
@epsonka45 dobrá zmena len tak ďalej, držím palce

aj ja sa k vám pridávam za posledné necelé dva roky som dala dolu 20kg ale ešte to chce 15 . Ja normálne nechápem ako som mohla po pôrode pribať 40kg za rok 😔 pochodila som kopec doktorov a nič . Momentálme mám 78kg výška 174. Cieľ mám do júna aspoň 10 čo je celkom reálne . Pekne od dnes poslúcham a už som nakázala dcérke aby mi nedovolila jesť chlebík sladkosti a piť sladený čaj a pekne ma dnes aj buzerovala pokladík môj 😀 😀 😀 Tak držme si palce nech to ide pekne dole a stúpa nám sebavedomie najťažší je prvý mesiac potom to bude už malina