Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@romina1912 ahoj co si robila ze si tak schudla? Ja mam teraz tusim 69 kil...a chcela by som ist na svoju povodnu vahu 60-63 kg...Dakujem.
Schudla si pekne
@epsonka45 mozem aj ja poprosit o pridanie? dakujem
@manucao ahoj dakujem 🙂 zmenila som pracu a kila isli same dole v priebehu par mesiacov. Predtym som stala v robote na jednom mieste a teraz stale kracan nonstop v praci a tym som schudla,ziadna dieta len fyzicky namahava praca a menej jedla.
@savanah111 perfektná premena, som užasnutá, inšpirovala si ma 😉
všetky zdrháte do súkromky a nik tu neostane ...
je to pravda. vsetky idete do sukromnej temy a tu fakt nik neostane. naco sa potom zakladala tato diskusia?
tak toto ma inšpitovalo, idem do toho.... mavala som 47kg po dvoch porodoch som ostala na 62 takze ked schudnem dam foto.... od zajtea zacinam..
@romina1912 Super zmena, aj ja som išla z 83 na 70 kg. Koľko meriaš?
baby,ostante tu, nechodte do sukromky,len si nefotte hlavy 😀
no ja už mám foto nachystané bez hlavy ... ale keby aj s hlavou, no čo už, hold som to ja ... kto ma tak pozná, nič nenarobím ... ale pridám tú fotku až ked dám dole nejaké tie kilá
@mrka2
@hasleerka
@kathrin6 ja som sice tiez poziadala o sukromku,ale som tu stale, dufam ze aj vacsina ostane, sledujem to tu od zaciatku a myslim ze sukromka aj tak mebude mat dlhu zivotnost 🙂 uz som v jednej zabehnutej teme bola a vzdy po novom roku sme mali prudky narast cleniek a za par dni sme tam ostali len povodne 🙂
@prekvapenie dakujem 🙂 meriam 165 cm takze malo sa to kde usadit haha 😠 😠 a tiež gratulujem k tvojej terajsej vahe, je to super pocit citit sa lepsie 🙂 a ja mam konecne sebavedomie
ahojte baby,aj mne sa podarilo,zial necbce mi telefon poslat fotky..tak mam profile. v maji 2012 som mala 77, januar 2013 66, a tento januar 58kg,pred vianocami 54kg 🙂 drzala som 90 dnovu tam islo 14 kg, a neskor asi pol roka po diete som zacala chodit do fitka,potom do prace a som na konecnej stanici :D pred deckami som mala 62, a 54 kg som mala naposledy na zakladnej...neuveritelne stastny clovek zo mna :D takze vsetko sa da ked sa chce..len to chcenie je velmi tazke :D
stephanie14 Ahojte, ja chodim do fitka, mam osobneho trenera. Vela dievcat ma oslovilo ci bi som neponukla za neaký malý poplatok stravovaci plan. Kedze si hladam neaku pracu na doma a citanie reklam nefunguje, tak som sa rozhodla ponuknut jedalnicek. Ak mate niekto zaujem rada ho preposlem cena jedalnicka je 5 eur. Mna to vislo vo fitku s programom na cvicenie 163 eur, ak bi mal niekto zaujem piste do sprav, dakujem. Ospravedlnujem sa za pravopis nepise mi ipsilon.
@romina1912 hmm aj a to mmam prave naopak..ja som nastupila do rpace kde mam sedavu prcu a som tam takmer tri roky...sedim a sedim v kancli...a tam som zacala naberat..
čaute kočky,
super téma, robíte súkromku?Mohla by som sa pridať?
Chcela by som začať chudnúť, cvičiť, len by som sa potrebovala poradiť...
Ktorú časť tej jillian cvičiť? ako dlho? poprípade nejaký link ak máte, budem vďačná.
Chodievam aj do fitka, ale ako začala zima a deti nonstop choré, tak viac nechodím ako chodím.
Ďakujem za všetky odpovede
@pegggy ahoj skús to toto
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8alebo aj toto
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMIje to super cvičko ja dva dni za sebou a svalovka držím palce 😉

@epsonka45 paradna premena 😝 ja som tiež začala ... už mam za sebou 4. den 😝 ... ale teda žiadnu dietu nevykonavam 😝 na to by som nemala silu 🙂