icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
allie69
9. mar 2014

@buddalka zacinala som na nejakych 6500 podla bazalneho metabolizmu 🙂 a teraz ako kedy, ked chcem dat nieco dole strazim si 5700 ak nie, vobec nestrazim

baryana
10. mar 2014

ahojte. mne chutnutie celkom ide, aj brucho sa mi cvicenim stahuje. som 5 mesiacov po porode. ale desi ma ta previsnuta koza pod bruskom. natieram aj garnierom, a aj mam pocit, ze trosicku to pomaha, ale neviem si predstavit, ze sa to stiahne uplne. je to mozne? je mi jasne, ze hned to nebude, ale casom?.....skor by ma zaujimali skusenosti mamiciek, ktore maju viac pôrodov za sebou. ja mam za sebou pät.

ankiki
10. mar 2014

Ahojte, čo vás najviac motivovalo k tomu, aby ste nielen začali chudnúť, ale aj vydržali? 🙂

lucka654
10. mar 2014

@ankiki pohľad do zrkadla a dilema čo si obliecť von😀

hasleerka
10. mar 2014

@allie69 waw super ... takéto fotky ma vždy nakopnú ...

11moncsike44
10. mar 2014

@savanah111 wauuuu ako prosim ta vyzera tvoj jedalnicek? a ked cvicis, vecer ci cez den? ako sa stravujes pred a po cviceni? Dakujem

zahadka
10. mar 2014

@allie69 1. v ruke nemas cigaretu 2. Nepijes pivo, ale nejaky zdravy napoj 3. chudsia 4. krajsia 5. sportujes 😉 skvela zmena

lucinenka001
10. mar 2014

@allie69 parada, klobuk dole 😉

savanah111
10. mar 2014

@11moncsike44 ahoj, dakujem🙂 no v skratke, jem mensie porcie, ziadna biela muka, vela vody, naposledy jem o piatej vecer, 3l tekutin, vela zelenny, a v zasade plati sacharidy doobeda, a vecer uz len bielkoviny, cvicim kazdy den vecer, hodinu uz viac menej len posilovacky nakolko brucho treba dat do formy, ale z ozaciatku som cvicila 40min doobeda a aj vecer. 🙂 asi tolko v skratke 😉

bambulkaxxl
10. mar 2014

@lucka1987 Vela zdaru a uz určite vyzeraš tip top a pred rokom? To ten čas letí som si nevšimla sakra... 😎

suzukigsxr1000
11. mar 2014

@suzukigsxr1000 Tak sa zase hlásim.Po 10týždňoch 4kg dole.Teraz behám 8km 3krát v týždni,tak sa to konečne rozhýbalo.Veľmi sa teším.Ahoj

ivanna1
11. mar 2014

@suzukigsxr1000 perfektne 🙂 a ako si zacinala?

jancaca
11. mar 2014

Ahojte, krásne ste ma motivovali a gratulujem všetkým, ktoré majú pevnú vôľu a kilečká im idú dole. Od začiatku marca cvičím Jill, ale chce to asi aj úpravu stravy. Baby ktoré ste vyradili z jedálnička bielu múku, ako ste doma varili, keď ju manžel odmieta a vo všetkom cíti? Varili ste dvojmo? Prípadne poraďte nejaké receptíky a inšpirácie na zdravú stravu. .....
....a ešte ako je to v skratke s tými sacharidmi doobeda a bielkovinami poobede? Čo je vhodné na ráno a čo na poobedie?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dana_l
12. mar 2014

@baryana ja mam 4 deti - tri porody (posledne tehotenstvo s dvojickami) koza sa mi naspat stiahla len po dvojickach uz nie je taka elasticka. brucho odislo po 6 mesiacoch, ale ja som nemala ziadne diety ani necvicila. proste som schudla na povodnu vahu ako pred tehotenstvom.
len cvic dalej, ono sa to neukaze hned, a aj ked by mala koza trochu prevysat, tie brusne svaly ti urcite spevnia celkovo postavu

suzukigsxr1000
12. mar 2014

@ivanna1 Tak začiatky boli kruté.Lebo ja sa som sa vždy považovala za športové drevo.Po narodení detičiek som začala kus behať,ale len 2km a začalo to fungovať a schudla som.Ale ako čas bežal aj organizmus. si už zvykol na ten pohyb,tak som zase začala priberať.Ja nie som človek,ktorý vie držať diety, takže som bola nútená zvýšiť výkon.Takže každým rokom behávam viac kilometrov a toho času som už 9km 3krát v týždni a váha ide super konečne dole.Je to pre mňa viac ako výhra v športke.

baryana
12. mar 2014

@dana_l cvicit neprestanem a aj ked trochu prevysat bude, s tym sa dokazem vyrovnat, ved mi to za to stalo 🙂 , ale si ma potesila, ze mozne to je, ze sa to da dokopy. len zatial je to take velmi ocividne a nepekne a bala som sa, ze uz to take aj ostane. tak dakujem 🙂

superego
12. mar 2014

Ahoj zeny- pridavam poslednu fotku. Priznam, ze trochu mi do vysnivanej vahy pomohlo ucenie a teraz to uz musim len udrzat 🙂 Drzte sa, vsetky ste krasne, dolezite je aby ste sa tak aj citili 🙂 p.s.- nikto nepovedal co je krasa, tak nastartujte pozitivne myslenie to je zaklad 🙂

eeffka
12. mar 2014

@superego kkso ina zena

kaciatkom
12. mar 2014

@superego Ahoj. To je az neuveritelne, ako si schudla. Velmi ti to pristane. Ako dlho trvalo, pokial si dosiahla takyto vysledok?

superego
12. mar 2014

@kaciatkom diky 🙂 to su fotky fotene presne po dvoch rokoch- 28.2.2012- 28.2. 2014 :D na prvej nie som tehotna :DD som 8 mesiacov po porode 🙂

kaciatkom
12. mar 2014

@superego Wau. Klobuk dole...

silvia216
12. mar 2014

Po dvoch mesiacoch som na tom takto 🙂 Idem ďaleeeej 🙂 🙂

lila69
12. mar 2014

@silvia216 perfektneeee !!! daj tip ako na to 🙂

silvia216
12. mar 2014

@lila69 menej jesť a viac cvičiť 😀 😀 (u mňa doslovne-NEŽRAŤ) cvičím tak 3-4x do týždňa doma, do fitka sa hanbím chodiť 🙂 a jem viac zeleniny, menej pečiva a žiadne sladkosti 🙂

lila69
12. mar 2014

@silvia216 😀 aj som si myslela ze toto bude ten "recept" 😀 😀 😀 😀 ja si obcas sladke musim dat mam dvoch chlapciskov 4 roky a 5 mesiacov a bez sladkeho by som zahynula asi 😀 Ale snazim sa tiez trosku hamovat a zmenila som jedalnicek. Este tak 3 kilecka by som potrebovala dat dole.

tesa.3
12. mar 2014

mozete mi prosim pomoct, viem vsetky zaklady ako a co jest, moj problem je ze chcem zhodit len 5 kil, ale ja sa jedlom ukludnujem a ked mam nervy doslova hadzem vsetko do seba jedno cez druhe, vsetko co vidim. kedze sa tu podporujete tak by som chcela pomoct. dakujem

silvia216
12. mar 2014

@lila69 aj mne sa dneska ušla tablička čokolady v robote, lebo som mala take nervy, že by som to asi neprežila 😀 ja ani neviem kolko som važila predtym, radšej... 😀 skor som sa merala a spolu zo všetkych meranych partii (prsia, pas,brucho, boky) som zhodila 27cm tak sa vytešujem ako decko 🙂 presiahla som aj svoj ciel, ktory som si stanovila, tak som si ho zase posunula, dúfam, že do leta sa mi to podarí 🙂

ajuska111
13. mar 2014

@opica89
vyzeras super a vlasy mas paradne 🙂

ajuska111
13. mar 2014

@vanilka_4

haha, presne ako ja, len s tym rozdielom, ze ja som po porode nabrala svoju porodnu vahu spat za 2 mesiace!!!