Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@bombulka200 a ako dlho ti trvalo 🙂
@lea28 začala som v septembri minulý rok.
baby musim sa pochvalit... 🙂) od minuleho tyzdna od pondelka som zacala cvicit a zdravsie sa stravovat a na konci tyzdna som sa odvazila a mala som ´-4 kg.... tento tyzden som sa vazila a neschudla som ani kg.. :( viem viem nemala by som sa vazit stale.. :/ dufam , ze to pojde este dole.. chcem schudnut 20 kg.. :/
Ahojte chcem sa opýtať čím ste v strave nahradili pecivo?
Ja pečeny Bôrcik nejem vôbec 🙂 nemusím skor vždy ráno si dám tmavé pecivo s cottage alebo mám to rada k salatu ale chcem pecivo úplne vyhodiť z jedalnicka aj tortilly plnene kuracim a salatom rada ale zas je to muka :( alebo poradit aka muka je tolerovana v ramci redukcie hmotnosti
@myska_lili haha na tej fotke v gatkach ako keby som seba videla 😀 strie a este aj rovnaké gatky mám 😀
Loví mne cvičenie vôbec nepomahalo pokial som nezačala jesť 5 Xdenne a hlavne bielkoviny tým jedním 5x denne som si brutálne naštartovala spalovanie. Čím menej jes tým viac si telo ukladá je to obrana reakcia ked vie ze dlho nic nedostane z mala si úlozi viac si zásob. Určite 5x denne v malých množstvach a určené potraviny
@lovacka
@natashkaa Ziadne pecivo z obilninovych muk nie je vhodne ani potrebne pre ludske travenie, su to rychle sacharidy, drazdiace inzulin, automaticky sa ukladajuce do tukov. Zasada je nehladat nahradu za nieco nezdrave, v jedalnicku maju byt zdrave a efektivne potraviny. Ak chces za kazdu cenu muku, tak nie z obilnin, takze hladaj muku kokosovu, mandlovu, makovu a podobne, da sa piest aj chlieb, ked uz to musi byt 😉
@lovacka kamoška má iný problém, chcel zhodiť z prs a pliec, chodí cvičiť do fitka presne nastavené cviky pod dozorom a schudla všade len tam kde chcela najmenej, ono to asi tak je čo chceš najviac to ide najmenej, ja som teraz kúpila Bi oil na strie na bruchu, lebo teraz ako som prišla z dovolenky a som opálená to na neopálených miestach vypadá strašne tak snáď aspon trochu odíde z nich
po 2 mesiacoch snahy -4.5 kg a pozitivny tehostensky test 😀 😝 😅

@katia77 A aj ste cvičili ? Čo je to za štýl ?