icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
aktiz
24. júl 2014

@katia77 A aj ste cvičili ? Čo je to za štýl ?

katia77
24. júl 2014

@aktiz Skus pocitat nieco na mojom blogu, adresu najdes aj tu na MK v mojom fotoblogu, kde tiez pisem o sebe 😉

lea28
24. júl 2014

@bombulka200 a ako dlho ti trvalo 🙂

bombulka200
24. júl 2014

@lea28 začala som v septembri minulý rok.

sintra
25. júl 2014

@soniaa23 zaujimalo by ma, aku mate kvalifikaciu na vykonavanie profesie vyzivova poradkyna. Mam dojem, ze dnes uz je vyzivovy poradca kazdy, specialne taky, ktory pracuje pre nejake MLM alebo podobnu somarinu.

majussska1812
25. júl 2014

baby musim sa pochvalit... 🙂) od minuleho tyzdna od pondelka som zacala cvicit a zdravsie sa stravovat a na konci tyzdna som sa odvazila a mala som ´-4 kg.... tento tyzden som sa vazila a neschudla som ani kg.. :( viem viem nemala by som sa vazit stale.. :/ dufam , ze to pojde este dole.. chcem schudnut 20 kg.. :/

katia77
25. júl 2014

@sintra Aj ja aj ja som vyzivova poradkyna 😀

reni1512
25. júl 2014

@katka0210 za aky cas sa ti to podarilo? vdaka

sintra
25. júl 2014

@katia77 😀 ja sa ti cudujem, ze tu vypisujes takto zadarmo, vsak by si mohla zbohatnut 😀

katia77
25. júl 2014

@sintra A to vies, ze rozmyslam nad novym podnikatelskym planom, pridat do zivnosti novu cinnost nie je problem 😀

natashkaa
25. júl 2014

Ahojte chcem sa opýtať čím ste v strave nahradili pecivo?

katia77
25. júl 2014

@natashkaa Nicim, ale ak chces vediet s cim jem peceny bocik, tak so surovou zeleninou 😉

natashkaa
25. júl 2014

Ja pečeny Bôrcik nejem vôbec 🙂 nemusím skor vždy ráno si dám tmavé pecivo s cottage alebo mám to rada k salatu ale chcem pecivo úplne vyhodiť z jedalnicka aj tortilly plnene kuracim a salatom rada ale zas je to muka :( alebo poradit aka muka je tolerovana v ramci redukcie hmotnosti

anula
25. júl 2014

@mirko
No to je sila!!!

sima6
25. júl 2014

@myska_lili haha na tej fotke v gatkach ako keby som seba videla 😀 strie a este aj rovnaké gatky mám 😀

natashkaa
25. júl 2014

Tak baby pripájam foto aj ja začala som vo Februári ale aktívne úplne v Marci tu je výsledok teda ešte nie konečný moj cieľ je 47 kg momentálne je to 50kg ( pri výške 156) pôvodná váha 56

lovacka
25. júl 2014

@natashkaa super...mne vaha stoji a neviem sa pohnut vobec dole uz vyse mesiaca 😝 a to teda cvicim dost

mirip
25. júl 2014

@lovacka jej my sa poznáme ale z akej témy netuším ,tak aj ty dávaš kilá dolu? keby tak ľahko š dolu ako šli hore, hneď by sme sa my ženy mali lepšie 🙂

natashkaa
25. júl 2014

Loví mne cvičenie vôbec nepomahalo pokial som nezačala jesť 5 Xdenne a hlavne bielkoviny tým jedním 5x denne som si brutálne naštartovala spalovanie. Čím menej jes tým viac si telo ukladá je to obrana reakcia ked vie ze dlho nic nedostane z mala si úlozi viac si zásob. Určite 5x denne v malých množstvach a určené potraviny
@lovacka

lovacka
25. júl 2014

@natashkaa ja som dala dole 15kg od marca.....ale momentalne vaha stoji....budem mat jedalnicek od trenera taksom zvedava.a cvicenim chcem hlavne brucho spevnit mam ho take hnusne mlandrave :(

lovacka
25. júl 2014

@mirip ti poviem ze ked cvicim tak nadavam aka som bola sprosta ale niekedy sa proste odolat neda a dam si aj nieco sladke slane ale uz to nie je to co to byvavalo....jem podstatne menej sladkeho a zdravsie avsak potrebujem znova vahu rozbehnut smerom dole

mirip
25. júl 2014

@lovacka ja som na dovolenke jedla jedna radosť a myslela som že váha pribudne a ostala tam kde je,mne keby aspon z brucha ešte niečo odišlo som spokojná z 86 som na 70ke a podľa výšky mám konečne že normálna váha

katia77
25. júl 2014

@natashkaa Ziadne pecivo z obilninovych muk nie je vhodne ani potrebne pre ludske travenie, su to rychle sacharidy, drazdiace inzulin, automaticky sa ukladajuce do tukov. Zasada je nehladat nahradu za nieco nezdrave, v jedalnicku maju byt zdrave a efektivne potraviny. Ak chces za kazdu cenu muku, tak nie z obilnin, takze hladaj muku kokosovu, mandlovu, makovu a podobne, da sa piest aj chlieb, ked uz to musi byt 😉

lovacka
25. júl 2014

@mirip ja mam presne ten isty problem...brucho 😝 pri vyske 176cm sa mi vaha hybe medzi 68-70kg. podla tabuliek je to normalna vaha ja by som chcela este aspon 5kg dat dole a hlavne z brucha a spevnit ruky.
tiez som mala vahu 86 a sla som na 68-70

mirip
25. júl 2014

@lovacka kamoška má iný problém, chcel zhodiť z prs a pliec, chodí cvičiť do fitka presne nastavené cviky pod dozorom a schudla všade len tam kde chcela najmenej, ono to asi tak je čo chceš najviac to ide najmenej, ja som teraz kúpila Bi oil na strie na bruchu, lebo teraz ako som prišla z dovolenky a som opálená to na neopálených miestach vypadá strašne tak snáď aspon trochu odíde z nich

lovacka
25. júl 2014

@mirip tiez chodim do posilky a cvicim s trenerom ale zatial vysledky nie je vidiet 😝

anula
26. júl 2014

po 2 mesiacoch snahy -4.5 kg a pozitivny tehostensky test 😀 😝 😅

dejnas
26. júl 2014

@anula super 😀 😀 gratulujem k obom úspechom 😵 😵

anula
26. júl 2014

@dejnas
hihi, test je robeny rano. Mala som v plane este 5 kg do Vianoc. No co, o rok zacnem znova (myslim s chudnutim) 😀

henika40
26. júl 2014

@anula gratulujem, tak to ma byt, pohybom ku zdraviu, zvyseniu kondicky, premene tela a babatku 🙂 to je kraaaasne, aj ja chcem 🙂