icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
harlinka
19. sep 2014
Používateľ harlinka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od harlinka.

@luckagallik a prve tyzdne si nebola nervozna???

luckagallik
19. sep 2014

@harlinka nervózna ani nie, skôr prvé dni ma strašne bolela hlava, ked som obmedzila sladké, potom to bolo už v pohode.

harlinka
19. sep 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od harlinka.

ja si myslim ze to je vsetko v tej hlave a tele... ze bolo nastavene na urcity prijem stravy ktory telu vyhovoval a zrazu sa to stoplo... ze? 😉

luckagallik
19. sep 2014

@harlinka presne tak 😉

tomi16
19. sep 2014

@radovanko3 dakujem za radu

tomi16
19. sep 2014

@aredhel neuveritelne, to nie je mozne, trochu sa na teba podobam hlavne postavou pred chudnutim... kiezby som aj ja takto dala dolu... az ma beru zimomriavky . Neviem ako mam nastartovat metabolizmus, aby mi lepsie travilo. Viac bab mi tu napisalo aby som zacala castejsie jest. To som skusila ale stale som sa ciila "nazrata.." takze zbohom moje chudnutie. Vratila som sa spat k svojmu rezimu jem rano naobe a vecer uz nic, alebo obcas nieco po detoch ked nedojedia, trebars parok, alebo pol rohlika s nejakou natierkou... Ale na vahe stojim

petra67
19. sep 2014

@luckagallik Dakujem, tak to je rozdiel tie fotky, gratulujem. To sa ti podarilo za rok? Ja som tiez zastancom takéhoto chudnutia.

luckagallik
19. sep 2014

@petra67 ďakujem, áno za rok som takto schudla, teraz mám svoju pôvodnú váhu ako pred tehu.

daniela40
19. sep 2014

@janka334 ano ja som uz davnejsie tou jej metodou schudla 16kg...ale ked som si nedala pozor tak do 5rokov to bolo naspat 😉

lilifeee
20. sep 2014

Ahojte kocky,citam tu vase prispevky a som nadsena akymi zmenami sa prechadzate.ja by som potrebovala tiez nieco podobne,ale vobec neviem ako nato tak vas prosim o rady... som 29 rocna mamina a vaha mi stoji od porodu na neuveritelnych 90 :(kil,jednoducho robim asi nieco zle,pohybu mam dost,mame aktivnu malu a predsa nic:( potrebovala by som sa poriadne nakopnut a hlavne tie vase rady🙂neviem ako zacat lebo sme velka rodina kde ja varim vsetkym,takze paleo diety a pod.su jednoducho vylucene, myslim ze trosku upraveny jedalnicek by bol dobry... myslela som ze by som si mohla vybehat z vlastneho jedalnicka vsetky peciva,plus cukry,co myslite pomohlo by to?ma stym niektora z vas skusenosti?sice nejem toho vela a hlavne nejem pravidelne mozno aj to bude problem,prosim poradte,vsetkym vam budem velmi vdacna.dakujem

harlinka
20. sep 2014

drzim vam baby kazdopadne palce tie ktore idete do chudnutia

sofinka25
20. sep 2014

@majussska1812 ahoj mozem sa opytat co robis,ked ti to ide tak dobre

sofinka25
20. sep 2014

@maja21041989 vyzeras super mozem sa opytat co si robila?

dadka246
21. sep 2014

moja zmena, za prvu foto by som sa najradsej schovala do kuta 😒 ale zistila som,ze vsetko sa da len treba naozaj velmi chciet... druha foto este nie je to co by som chcela, takze ma caka aby som dala dolu este takych 9kg...

kamilkak
22. sep 2014

@dadka246 - kočka , gratulujem 🙂

vitacalcin
22. sep 2014

@luckagallik super zmena

luckagallik
22. sep 2014

@vitacalcin ďakujem 🙂

victory1
22. sep 2014

@daniela40
@karolina04 Kocenky, nesuhlasim s vami, ide to dolu aj starsim...mam 47 a od marca mam bez 10 deka presne 20 kil dolu ... 😉 ..chce to len ten spravny stravovaci smer, ktorym sa uberat... pre mna je to paleo stravovanie... 😉

daniela40
22. sep 2014

@victory1 tak čo sa tyka paleo stravy-to ti verím, len na to pevnu vôlu čo ja nemám 🙂

victory1
22. sep 2014

@daniela40 Na kazdu zmenu treba pevnu volu... 😉 ..a ak s paleo stravou vydrzis mesiac, tak ti uz pevna vola /aby si nejedla muku, cukor.../ nebude ani treba ... 😉
..clovek nielen schudne, ale odstrani si aj par zdravotnych problemov, co je myslim aj dolezitejsie, ako to schudnutie... a zas co je to mesiac v zivote cloveka, nie? 😉

lucinka144
22. sep 2014

Ahojte chudnuce dievcata.. chcem sa aj ja trosicku pochvalit, aj ked tie cisla niesu velke...o to viac sa tesim. mam problem so stitou zlazou, beriem lieky..a to chudnutie ide velmi tazko...ale DA SA TO! o to viac som na seba hrda... 6 kg dolu... stoji to zato. trosku som upravila stravu a chodim cvicit na JUMPING 😀 😎 . nevzdavajte sa vysnivanej vahy !!!

daniela40
22. sep 2014

@victory1 ale paleo je o zelenine,maso,tuky,orechy a ovocie-mne by chybala ryza,zemiaky,cestov. teda sacharidy co paleo neobsahuje 🙂 aj ked sa snazim tomu vyhybat..

karolina04
22. sep 2014

@victory1 ja som nenapisala že to neide treba si to lepšie prečitať 😉 inak ja som už tiež schudla 17 kil ,ale ked som bola mladšia tak mi to šlo ovela lepšie ked som schudla v 20-tke po prvom pôrode tak to šlo jedna radosť , a rychlejšie ako teraz ked mam 40 na krku 😉 takže asi tak 😉

sintra
23. sep 2014

@tomi16 lebo malo jes

victory1
23. sep 2014

@daniela40 ..jasne, ak ti to nevyhovuje, tak sa tym predsa trapit nebudes... 😉 ..kazdy si musi najst ten svoj sposob... 😉 😎

victory1
23. sep 2014

@karolina04 gratulujem k 17-im kilam... myslela som to tak, ze mne to s paleo ide dolu tak ako ked som bola mladsia... 😉

baaabenko
23. sep 2014

Ahojte kočky🙂 konečne sa k vám môžem pridať aj ja....za tri a pol týždňa som dala dole 7kg ...ešte má čaká dlhocizna cesta ale už som sa do toho zahryzla🙂 pridám aj foto samozrejme. Inak moja vychodzia váha bola 99 kg , teraz mám 92 kg.

bohumila1988
23. sep 2014

@baaabenko a ako sa ti to podarilo??ja by som potrebovala tak nejak... ideme na oslavu, tak nech vyzeram lepsie...

monita662
23. sep 2014

no baby ja som dnes zacala..zaplatila som si permanentku do fitka a mam za sebou prve cvicenie ...a citim sa super ...mam 83 kil ...myslite ze za mesiac by som vedela zhodit 10 kil? dufam ze hej aj sa budem snazit ..idem domov na dovolenku tak chcem aby som vyzerala konecne dobre ...samozrejme ze zmenim aj stravu ...aj ked neviem ci budem schopna to dodrzat ....ale dneska som sa velmi nastartovala ....po mesiaci hodim fotky na porovnanie 🙂

mhas
24. sep 2014

@monita662 10kg za mesiac je straaašne veľa :-/ Ale držím ti palce, aby si zhodila čo najviac a "chudla" s elánom 😉