Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@betina1984
Ser na nu, uz som ju nahlasila adminovi, porod a WC - to je fakt inteligentne, nach si chrli zlc na fore so psami a nie tu, kde sa bavime o detoch apod. Mam aj psa aj tri deti, a sorry musim si odskocit porodit, hned som spat-))))
@bejbinka pridam 1.1.2016. Dve foto za rok bude stacit nie? 🙂
@betina1984 Mne ano. 😀
@bejbinka super. Ja sa nerada fotim, ci mam 95 kg alebo 60 kg. Nemam taky paradny ksicht.... 🙂
@betina1984 😀 Pocuj, Ty riadne režeš... 😀 Ale ano, chapeme sa...my chuderky skarede bez fotiek..."zakomplexované anonymky"...to bol citat. 😎
@bejbinka viem citala som ho o stranku prv. Toz nemozeme mat kazda fasadu jak lusk... 🙂 @bambula626 uz si?
@betina1984 jasne rychlovka ako vzdy...
@betina1984 inak tiez mam Paulu, 2 r, je uzasna, verim ze aj tvoja je take cislo... Haf haf
@bambula626 to teda je. A ked dvojka sa spoji, tak peklo je raj proti nim...
🙂)) co sa to tu stalo? Nemam slov :p ale mam fotku haaa 😎
Inak dnes som zacala opat, tak dufam ze tu to nekonci, dobre sa tu inspiruje..z fotiek pred a po..ale treba vediet kedy prestat 😉 ako vo vsetkom 🙂 stastny novy rok a menej kilogramov tym co chcu 🙂
@snehulienka24 skoda reci... 🙂
@katia77 MOJA ZLATA MOC SA MYLIS VTOM ZE SPLODIT A PORODIT DIETA JE JEDNODUCHE AKO CHODIT NA WC KEBY TO BOLO TAK TAK MODRY KONIK ANI NIEJE ASI 85% ZIEN TOHO NIEJE SCHOPNA ALE ROBY VSETKO PRETO ABY DETI MALA JA SOM SICE PRVE 3 DETI MALA BES PROBLEMOU ALE NATO ABY SOM PORODILA 4 SOM SPRAVILA AJ NEMOZNE ABY SOM JU MALA A KEBY SA VRATI CAS SPET SPRAVIM TO ZNOVA SI TRAPNA TVOJIMI BLBIMI KOMENTARMI O RODICOVSTVE CO O TOM VIES KED SI TO NEZAZILA A K TVOJIM KILAM POKIAL SOM NEMALA DETI VAZILA SOM 48KG TY SI OPROTI MNE TLSTA AKO PRASA SOM VDACNA ZA KAZDE DIETA CO MAM AJ ZA KAZDE KILO KTORE SOM PRY NICH NABRALA
po čase som otvorila túto tému, že sa pokochám výsledkami, ktoré ženy dosiahli🙂 a tu je aká výmena názorov, ale tak sto ľudí-sto chutí, tak je to všade, niektoré sa pochvália, niektoré nie..dotyčná, ktorá je tu tak kritizovaná sa má asi moc rada, páči sa sama sebe, a nevie, že žena necháva svoju krásu na pôrodnej sále🙂. Mne osobne sexi nepríde, neotočila by som sa za ňou, rajcovná žena pre mňa vyzerá ináč a to nie som na ženy🙂. Nekritizujem, nezávidím, každá žena je výnimočná..a nie je to iba o postave. Ja mám 35, rodila som 3x, 13r syn je vedľa mňa ako môj brat a nechválim sa🙂
@katia77 stihla si vlak???? No nikdy nevieš,kedy príde konečná stanica !!!!! Nepíš mi tu od veci,pretože jedine chorobu nevieš ovplyvniť!!!! Bola by som rada,ak by si sa mi svojim IQ vyjadrila k tvoju zázračnému tuku 5kg!!!! Kedže ja som podľa teba nestihla vlak,tak ty prosím ťa využi aulu na nejaké matematické poprípade psychologické sedenia a nie na tie trápne fotky,ktoré sa k pomaly 40-ročnej žene nehodia 😉 .Myslím,že ked svojím vlakom dorazíš do cieľovej stanice,tak určite stihneš popracovať na svojich IQ medzerách 😉 .Na záver-viem,že ťa štvú moje lajky-takmer 50 😉 ,aspoň vidíš,že tak ako ťa vnímam ja,ťa vníma viacero žien 😕 Tak ťa poprosím,nerozmýšľaj nad mojou chorobou a mojím vlakom,ale zamyslí sa v prvom rade nad sebou !!!! 😉 .Tak ako som Ti popriala krásne Vianoce,tak Ti prajem všetko najlepšie do Nového roku-nech s tým svojím vlakom ešte brázdiš veľmi dlho 😉 a taktiež Ti prajem,aby si čo najskôr prestúpila na inú koľaj 😉 Viem,že ma berieš ako súpera,ale Ty pre mňa súperom nie si,mojím súperom je moja choroba a ver mi,že sa mi tvoj príspevok nečítal ľahko-ale každý sme nejaký-musia byť aj ľudia úbohý ako si Ty,ktorý využijú jedinú zbraň na výsmech-chorobu....
@katia77 ešte niečo záver,ten blbý,primitívny a nechutný príspevok o pôrode a vykonaním potreby.... 😕
Viem,že si to napísala na Silvestra-ked väčšina z nás je spolu so svojími deťmi,manželmi....zrejme to ťa trošku vyviedlo z koľají ☹ a potrebovala si svoju závisť vyvršiť tu 😕 ,pretože predsa fotka s deťmi sa ani zdaleka nedá porovnať s tvojimi fotkami so psom ☹ ,zrejme z toho tvojho jedálneho lístka a zdravého štýlu paleo máš problém ísť aj na WC,ináč by sa tam určite niečo vykonala a mohla sa prezentovať so svojím výsledkom....Aby som ťa trošku vrátila do koľají-v inej diskusii si napísala,že by si bábätko prijala a využila chvíle s ním pri cvičení,ked sa ženy pýtali,ako sa dá stihnúť cvičenie a malé dieťa 😉
Ahojte, tak som konečne dočítala to, čo sa na posledných pár stranách udialo a čo dodať... Takže v skratke - názov témy je "Fotky - chudnutie a výsledky" a očakáva sa, že aj diskusia bude prebiehať v tomto duchu... Preto by som vás rada upozornila, že posledných 5-6 strán bolo mimo témy a ak budete pokračovať vo vzájomných urážkach (na oboch stranách tábora), téma bude zamknutá. Bola by to naozaj škoda, keďže mnohé zase raz a opäť chudneme od 1.1. (😅) a aj táto téma vždy bola jednou z výborných inšpirácií a motivácií 😉 Vďaka, že sa budete vzájomne tolerovať a neurážať a spoločne sa motivovať 😉 Pekný deň 😎 Danka, Modrý koník Team
Ahoj, tak aj ja idem poprosiť o radu. Mám na sebe toho dosť a potrebujem dať toho zase dolu tak isto dosť aspoň cca 15kg. Snažím sa ale nejde to a preto potrebujem nakopnúť. Ako som otehotnela tak všetko ok, po malých mám dvojíčky som pribrala 15kg a tie mám na sebe už dobrých 4 roky. Preto poprosím o radu ako to zhodiť. Strašne chcem zmenu preto prosím o pomoc ďakujem ☹ ☹ ☹ ☹
@19851979 krok č.1-zmena stravy-jesť každé 2-3 hod. v malých dávkach,doobedu sacharidy a ovocie,poobede bielkoviny a zelenina-vylúčiť sladkosti,chipsy....ved to už vieš 😉
krok č.2-pitný režim-2,5-3l čistej vody-ráno môžeš začať teplou vodou s citronom-0,5l na lačno po polhodine môžeš jesť 🙂
krok č.3-pohyb-začni 30 day shred-10 dni sa cvičí jeden level-sú 3 levely,takže máš výzvu na 30 dní-super cvičenie aj pre začiatočníkov 😉
krok č.4-doplnkové cvičenie-ja každý večer pred spaním robím 120 drepov-začínala som s 10-timi a postupne po týždni pridávala 5 🙂
@vladka1828 waw aká to je diéta alebo je to iba cvičenie?
@vladka1828 ide ti to krasne dole skus od jill aj extreme shed and shred alebo 6 week 6 pack su tiez dobre na brucho.
Teraz majú v akcii http://www.nu3tion.com/sojovy-protein-izolat-90
Už mám objednané 😉
no dúfam že je tu konečne po hádke ... nerada sa zapájam do takých diskusii, ale teda porovnať pôrod a WC, tak to už bola aj na mňa silná káva... rada si túto tému otvorím aby som videla úspechy že sa to dá ... samozrejme stačia dva-tri zábery a nejaká tá rada ako to dosiahnuť ... ja už mám tiež prvotný záber nachystaný už rok, snád vám sem možno hodím niekedy aj ten konečný ...

@betina1984 Kasli na to, nevysvetlis...porovnavat porodenie dietata s vykonanim potreby na WC, tak to uz je fakt asi ten Silvester a daco sa popilo, lebo ak je to za triezva, tak uz sa ozaj chytam za hlavu a len sa smejem 😀 Dama si asi mysli, ze tym ze schudla je hotova fitneska. Mojou inspiraciou je napriklad Michaela Brutenic...po materskej 30 kil dole a pevne telo. Dievcata, ktore mate foto pred a po, pridajte ich sem, lebo tato tema uz ide asi do čávesu tusim. Skodaaa... 🙄