Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@mimiq to je úžasné, musíš mať dobrú pevnú vôľu 🙂 obdivujem, fakt paráda 🙂
@mimiq super práca-palec hore-klobúk dole... 😉
@kubajda2912 to neni ani tak o pevnej voli aj ja mám prehrešky a slabé dni,,je to o tom že keď si dáš nejaký ciel tak ho proste chceš dosiahut ako ja 🙂
@lalinka323 môžem poprosiť pridať do skupiny?...neskôr, ale predsa skúsim
@fomarik užasná zmena klobuk dole..ja chudnem celý život ale takáto zmena sa mi nikdy nepodarila..s kým cvičíš? ak to nie je tajomstvo.dakujem
Ahojte zacala som chudnut dufam ze konecne tak naozaj a neprejde ma to po tyzdni. Zacala som vela cvicit a vaha mi sla trochu hore. Pojde mi to neskor prudko dole? Lebo ma to zatial velmi nemotivuje. Stravu som upravila, po obede sa uz snazim nejest ovocie a ziadny chlieb a prilohu.
Existuje nejaka uzavreta skupina. Poprosila by som pridat, alebo je tam nejaka podmienka?
@tinkatinulka cvičím s dominikom balgom. Vygugli si ho.
@fomarik uhaaa to je telo ved by som sa pod zem schovala pred ním.. 😀
krasne vysledky baby a ticho zavidim
ako nahradit sladkosti ked sa ich neviem zbavit... a este ako cvicit ked dojcim ? potrebujem sa zbavit najme brucha a posilnit chrbat lebo ma pobolieva casto
ahojte baby, chcela by som schudnut ale neviem ako. kupovala som si aj tabletky na chudnutie no nepomohli. dokonca aj nohavice hot shapers ale to mi ties nepomohlo. som po porode 9 mesiacov a moja vaha je 78,5kg. ked som isla na porod tak som mala tak vahu. po porode som schudla po mesiaci zacala priberat a priberat. uz mi ide na nervy. amlo toho co cez den zjem tak nechapem z coho priberam. bola by som rada ak by ste mi pomohli niejake cviky na chudnutie odporucat, neviem ako mam zacat cvicit na to aby som schudla. dakujem
@marosko1234 priberas z toho, ze malo jes, spomalil sa ti mezabolizmus a telo uklada vsetko na horsie casy 🙂 davas mu tym stravovanim informaciu, ze nemoze vediet kedy a kolko dostane , tak pre istotu setri ... v prvom rade zmenit stravovanie a nasledne viac pohybu na sformovanie 🙂 ja som mala cca tolko co ty este asi rok po druhom dietati, teraz mala dcerka dva roky a mam 62 kg 🙂
@marosko1234 taký malý návod
krok č.1-zmena stravy-jesť každé 2-3 hod. v malých dávkach,doobedu sacharidy a ovocie,poobede bielkoviny a zelenina-vylúčiť sladkosti,chipsy....ved to už vieš 😉
krok č.2-pitný režim-2,5-3l čistej vody-ráno môžeš začať teplou vodou s citronom-0,5l na lačno po polhodine môžeš jesť 🙂-doporučujem si jedlo nakladať na dezertný tanierik 🙂
krok č.3-pohyb-začni 30 day shred-10 dni sa cvičí jeden level-sú 3 levely,takže máš výzvu na 30 dní-super cvičenie aj pre začiatočníkov 😉-cviči to Jillien Michaels-nájdeš na youtube-veľmi efektívne cvičenie 🙂
krok č.4-doplnkové cvičenie-ja každý večer pred spaním robím 120 drepov-začínala som s 10-timi a postupne po týždni pridávala 5 😉 ,drepy dokážu zázraky s pozadí 🙂
Založ si svoj diár-napíš si začiatok-miery,váha,plánuj si jedálniček a cvičenie-každý deň si znač,čo si splnila a po mesiac porovnávaj 🙂 -určite ťa to nakopne a do leta budeš cica 🙂 🙂
baby, uvedomte si ze vek zeny tiez zohrava velku ulohu. lahsie bude zhadzovat kg niekto kto ma 20-25 rokov ako niekto kto ma 30-35 rokov alebo 40-45 rokov. ten mlady metabolizmus je skor na zmeny ako ten "zauzivany".
50/50% uspechu je zmena stravy/cvicenie. ale co vam na 100% pomoze zbavit sa kg je vasa pevna vola a odhodlanie, ze chcete zmenu. pokial to nechcete, ale ozaj nechcete, tak zhodite par kg a potom to priberiete naspat.
@simkaaaa ahoj,prosím ťa,ako si dosiahla za tak krátku dobu,schudnúť na takúto postavu? 🙂 som v nemom úžase 🙂
@dominikatu fiiiha super... co si cvicila a aku si mala stravu? to je super zmena!!!! po takej tuzim!!!

Tak vám tu teda pridám aj ja...zatiaľ 29,5 kg....14 mesiacov 🙂 predtým 105,5 kg teraz 76 kg 🙂 ešte 10 kg a zbaviť sa mojích hrozných stehien a budem spokojná 🙂