Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@katussska24 Hej, ale to by bola naozaj provokácia... Si sa trafila do témy😀 😀 😀 😉
@dudus50 mi to ide ze -chudnutie a vysledky? 🙂
@katussska24 no mohla si dať aj tie dukátové buchtičky-nech sme už celkom ako bernardíny 😀 😀 😀
@dudus50
@radovanko3 baby, ale aj ja si viem klepnut po prstoch, aha: https://www.modrykonik.sk/blog/katussska24/albu...
a hned som ve teme, hahaha 😀 takze cvaknem tie buchticky? 🙂
@sisa.b Nie, som tehu...takze u mna je to momentalne opacny proces. A prispiet mozes, hlavicku niecim zaciernit a sup sem foto postavy. Mne ked sa po ukonceni kojenia podari schudnut tak, ako si predstavujem, dam sem foto. Zatial sa sem chodim z casu na cas utvrdzovat, ze sa to da, ked sa chce. 😉
@katussska24 tak to máš super kombináciu - dukátové buchtičky a taká postava 😉
@olivka84
@sisa.b
Baby popridavam vas, len tu niesom nonstop + chodia mi aj ziadost postou, pridavam aj link na skupinku, staci kliknut na vstupit - nieje sukromna, je nas tam cez 2000 cleniek 😉
https://www.modrykonik.sk/group/6855/detail/
@sonia2010 dakujem 🙂
@mimi6789 odkiaľ je?
@radovanko3 Hlohovec
@sardinka32 ja fakt nemôžem. Už ma tu na fóre vyšpehovali ľudia z reálu a nedopadlo to dobre. Takže po týchto skúsenostiach už som na verejnom fóre veľmi opatrná.
maminy, super, ze sa dokazete tak zapriet, zavidim (v dobrom), dufam aj ja raz budem mat postavu este ako "za starych cias" a to "5mesacnotehotenske brucho" mi zmizne.... 😔 drzim palce. ja sa nedokazem zapriet a nezrat 😃😃
zdrava strava plus cvicenie🙂
cvicim klasika skracovacky.dvihanie noh a tak co pride az kym ma brucho nepali🙂 vela bielkovin papam a malo sacharidov.
neviem baby nekojila som tak som sa nezaujimala o to.ale myslim si ze zdrava strava plus pohyb je bezna vec v prirode nepocula som o toxinoch.a ci si da clovek veternik a vyprazany rezen alebo nieco zdrave ako tvaroh a sunku tak viac prospesne je pre babo asi co.
a co sa tyka pohybu dlhsia prechadzka na vzduchu s babom a popritom zopar cvikov urcite nemoze uskodit.ja som zacinala poporodnymi cvikmi a postupne pridavala.ja nie som za to aby sa mamicky opustali a vyhovarali sa na ix veci.ked chces vsetko sa da.ostatne su len vyhovorky.kazdy by mal vyzerat tak ako sa citi dobre vo svojom tele🙂

BABY - pridala som prispevok, do tejto temy omylom, mal ist do skupiny o vareni "Co dnes varite" ? 😅 Takze to neni provokace, len omyl znavenej matky...tak prosim o zmazanie, uz som si aj nahlasila prispevok... prepaaaaaaaacte !