icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
cawes
23. feb 2015

Tu fotka

mamkadanka007
Odpoveď bola odstránená
tamichloe
24. feb 2015

@cawes kolko si schudla za aku dobu?

cawes
24. feb 2015

@tamichloe od jula do oktobra 23kg potom uz len spevnovanie

kikavicek
24. feb 2015

@cawes fuuuha to riadne a z kolkych kg si sla dole...?

cawes
24. feb 2015

@kikavicek ono to bolo tak ze pocas tehu som sa vypracovala na 116 kg, porodila som a vsetci ze dam 10kg len pri porode dole a tak. Musim podotknut ze pocas tehu som vracala do 7 mesiaca jedine co som dokazala zjest boli zemiaky s kecupom a kola, nic moc ale ine neslo dolu krkom. Porodila som a mohli spocitat na gram maleho, krv, placentu len to som dala dole nic navyse. takze somm ostala na 110
ked bolo sestonedelie tak som dala dole na 100, potom na 95 a tak to ostalo az doteraz neako to neslo.
v juli ked som zacala tak som mala 95 dnes som sa vazila a mam 72.5 s tym ze mam tu kozu ovisnutu, este by som chcela dat dole 7.5kg aby som mala 65

katuska284
24. feb 2015

@cawes ahoj a mozes mi prosim ta povedat recept ako si tak nadherne schudla?

tamichloe
24. feb 2015

@cawes podla mna si rychlo schudla za kratke obdobie,a cvičila si hned od začiatku?skus dat fotku sem https://www.modrykonik.sk/group/6855/ ,su tu velmi sikovne dievčata,určite ti poradia 🙂
držim palce

cawes
24. feb 2015

@katuska284 ahoj vies co trhali mi zub 😀 a kedze to bol mliecny ktory bol zrastnuty s kostou, tak mi ho musela dr vyvrtat odamputovat dasno takze tyzden som nic nejedla,okrem liekov, potom len polievku no a takto som dala dole prve kg co ma nabudilo ze teda konecne schudnem jedla som len mäkke veci a kedze bolo leto tak väcsinou len ovocie a jogurt
@tamichloe ja som cvicila vzdy uz ako dieta, potom som prestala, a ano cvicila som hned ako to vid hore moj zdravotny stav dovolil, kedze som ale kvoli silnym bolestiam nemohla vela toho robit, tak som zacala jazdit na kolieskovych korculiach to som robila 3 tyzdne potom som zacala cvicit na crosstrainerovi, neskor som pridala cvicenie na brucho

maminkakatkaslniecko1
Odpoveď bola odstránená
tomi16
25. feb 2015

dievcatka, zenicky, maminky: prebehla som skoro vsetky stranky a fotky ..., sledujem tuto stranku uz dlhoooo, nadhera krasa ako sa vám dari ako ste pochudli,obdivujem vas, smekam klobuk k vasej odhodlanosti, vytrvalosti a pevnej voli.
No POZOR, vacsinou babenky ktore chudnete a rychlo chudnete vyzerate na 25 - 30 rokov, mozno aj menej. No a v takom veku sa chudne naozaj super. Ja som upravila stravu a mam po 40tke a kolisem na vahe kilo hore dva kila dole... a naopak. Je to vekom to viem na 100% nech robim co robim, mala sanca schudnut. Mate baby po styridsiatke podobne skusenosti?

podgora
25. feb 2015

@tomi16 áno podobne. Snažím sa už šesť týždňov. Išlo dole 5 kg. Ale naozaj sa mi stalo, že mi váha ukázala aj 0,5 - 1 kg hore. Potom dole a takto dokola. Demotivujúce. Nemala by som sa často vážiť. Ale čo už. Obdivujem ženy, ktoré schudli a aj si to udržali. Naozaj je to ťažké. Ono sa povie, že 6 týždňov - krátko, ale pri diete je to večnosť. Mám rodinu, dve deti, varím, nakladám jedlo na tanier a to je tiež ťažké odolať. Teda ja to ani nemám dietu, jem 4 x denne, snažím sa prepnúť v hlave, že takáto strava je zdravá a správna a to predchádzajúce stravovanie bolo nenormálne, ale akosi mi to nechce prepnúť. No uvidíme, ale musím vydržať. Kilá navyše po 40tke ešte viac zostarujú a ja sa duševne na 40 teda necítim.

timea7
26. feb 2015

@tomi16 nie, moja známa má už takmer 60 a po vyskúšaní 90 dňovej,po ktorej schudla, ale po troch, štyroch rokoch bola váha späť, po vyskúšaní dukanovej,pri ktorej schudla ale po dvoch rokoch bola váha späť, sa stravuje podľa www.chudnutieako.sk - je to zo začiatku namáhavé, všetko prepočítavať a vážiť, som ju obdivovala, ale po nejakom čase už len občas prevážila, schudla na váhu, ktorú mala hádam v dvadsiatich rokoch a roky si ju drží, neváži, dá si občas aj zákusok, zmrzlinu, ale už sa nikdy nevrátila k štýlu celý deň nič a večer sa dotlačiť. A ešte chodila plávať, asi tri krát do týždňa a spomínala, že jej pri chudnutí pomohol dostatok spánku. Je účtovníčka a jednoducho si o pol jedenástej večer vždy povedala dosť a išla spať.

dana_l
27. feb 2015

@cawes pozri sem, ak nerozumies daj mi vediet a prelozim ti to http://www.quickanddirtytips.com/health-fitness...
pozri aj na dalsiu stranu. len v skratke, mas teraz budovat svaly a tie ti spevnia i kozu.

pre vsetky co chcu schudnut
velmi pekny clanok ohladom chudnutia, jeden vynatok z neho

Eat Foods You Like
There are far too many myths regarding foods you “can and can’t” eat when you’re trying to lose or gain weight. Instead of trying to address them one by one, I’m going to keep it simple for you:
When it comes to gaining or losing weight, HOW MUCH you eat is what matters most–not WHAT.
http://www.muscleforlife.com/healthy-meal-plann...

gaga12
27. feb 2015

Môžem poprosit do skupiny. Dakujem.

dohna
27. feb 2015

@katka0210 Ahoj môžem poprosiť pridať do skupiny cesta ku mojej premene ? VĎaka

bambicka
28. feb 2015

ahojte dievcata, ked som zacinala ja chudnut tak ma neskutocne motivovali fotky zien, ktorym sa to podarilo...tak sa pokusim dnes motivovat niekoho ja 🙂 ...dalsie fotky mam aj na fb https://www.facebook.com/pages/Moja-premena/608...

katuska284
28. feb 2015

@bambicka ahoj prosim ta co si robila,ze si tak krasne scudla? ako dlho ti to trvalo?

zivile
28. feb 2015

@bambicka ahoj pekna zmena..co si robila? Ja som uplne zmenila stravovanie, dala som dole od noveho roku 6 kilale este necvicim..mame doma maleho 4 mes. synceka, tak akosi nestiham

bambicka
28. feb 2015

@katuska284
@zivile zacala som ked mladsia mala 2 mesiace a starsia 2 a pol roka, takze to ide aj pri detoch, kila sladkeho som vymenila za kila zeleniny a sedenie na modrom koniku za jillian michaels 🙂

katuska284
28. feb 2015

@bambicka aha ale fakt krasna zmena... 🙂

decuso
28. feb 2015

@bambicka kolko si schudla a z akej vahy si sla

gaga12
28. feb 2015

@bambicka Ahoj aj ja sa chcem spýtat že kolko ti to trvalo ale pekne si schudla🙂

bambicka
28. feb 2015

@decuso
@gaga12 neviem, nevazim sa, nemeriem sa, len raz za mesiac sa fotim

zivile
28. feb 2015

@bambicka tak to potom u mna taka velka zmena nebude, lebo ja sladke nejem a na modrom koniku som velmi malo..ja si aj varim oddelene, nic vyprazane, nic sladene, este aj cetoviny a ryzu si robim hnedu.S tym problem nemam..pecivo a chlieb nejem vobec
Akurat nemam chut doma akosi cvicit..ale co robim je na makacka na steppery a na tocni..

bambicka
28. feb 2015

@zivile tak ja som nemala problem si dat na ranajky kasu s polievkovou lyzicou nutely, na desiatu sladkost, po obede kolacik, pred vecerou sladkost, ked deti zaspali veeelku cokoladu...a kazde jedlo som mala ako pre drevorubaca,a myslela si, ze ked mam 2 male deti tak mam pohybu dost...no proste cele zle

maru1453
1. mar 2015

@lucky222 mozem ta poprosit kontakt na trenera? aj ake doplnky si uzivala pocas chudnutia jemam teda nazvys 30 kg ☹ ak by niemto chcel rada darujem 🙂

zivile
2. mar 2015

@bambicka fuuuha, tak ja som sa tak nikdy nestravovala, ako ty pises..to je brutal ..woow
cosi..ja som viacmenej stale na tej zdravsej strave..vela vlakniny a sacharidy len doobeda..a pohyb..tak to som cvicila aktivne aerobik aj sutazne,takze zaklady mam dobre
Kazde rano som behavala a potobede aerobik.t.akze som mala dvojfazovy trening..

mimiq
4. mar 2015

Trošku motivácie,,,neni to ešte ono,,,prvá foto 105 kg teraz 74,,,do leta plánujem 65,,,🙂

gaga12
4. mar 2015

@mimiq Ahoj Daj recept")))Užasnéééé