icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
straska
14. máj 2015

@michaelakarasy Dobry den,
mam 92kg 35 rokov a mam extra zaujem schudnut.

dominikaqq
15. máj 2015

@andrea_heh to ako ?

dominikaqq
15. máj 2015

@andrea_heh to ako ?
@erikasvk vav to ako ?

dominikaqq
15. máj 2015

@mimiq to ako ?

bandura
15. máj 2015

@erikasvk ako si schudla prosim ta?

bandura
15. máj 2015

@erikasvk kolko si mala a kolko vazis teraz?

bandura
15. máj 2015

@straska aj ja som mala kedysi tolko pred rokom :(

bandura
15. máj 2015

@palinkova87 kolko prosim vazis dnes?a z akej vahy su schudla?

erikasvk
15. máj 2015

@bandura ahoj no chudnutie klasika....... uprava stravy, uplne vysadenie sladkosti a cvicenie 4x do tyzdna...... Dalo to zabrat ale stoji nto zato ze sa lepsie citim. no este chcem viac aj ked mam teraz krizu v jedeni aj v cviceni... Zacinala som na 73kg a teraz mam 63kg.... Este 3kg do splnenia mojho ciela... Ak chces cokolvek vediet kludne napis.... Najdolezitejsie na vsetko je pevna vola a naozaj sa rozhodnut ze to treba zmenit.

katka1981
15. máj 2015

Dievcata vy ste tu take skusene, poradte mi ako rychlo a bezbolestne si stiahnut zaludok, dakujem

erikasvk
15. máj 2015

@katka1981 nežrááááááááát 🙂

michaelakarasy
15. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.
michaela.karasy@gmail.com

katka1981
15. máj 2015

@erikasvk, to mi je uplne jasne 😀 ale nejaki pomocnici su. Tusim si zajtra kupim grepy, snad zaberu a pevna vola, len tu som este v ziadnom obchode nenasla 😀

erikasvk
16. máj 2015

@katka1981 Katka skus začať týmto http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... . Ja som sla dole pri tom 3kg ale naozaj som nezhresila. vydrzala som 12 dni.... Krasne sa stiahne brucho. Ale dobre by bolo potom sa nastavit na normalnu stravu ak chces viacej schudnut..... A pridat k tomu trosku pohybu 🙂 drzim ti palce. Ak si presvedcena ze chces tak to dokazes.

mimiq
16. máj 2015

Babule idem vas tu niektore snad trosku motivovat kedze viac bab mi pise ako to vzdavaju,ako nevladzu a podobne negativa....aj ja castokrat zlyham....ale idem si za svojim cielom...Baby mi pisu aj to ze ako...kolkokrat chodim do fitka a tak...ja do fitka nechodim cvicim iba doma...takze ja hovorim ano aj doma to ide...chce to iba internet cinky a hlavne chciet 🙂 avsak zaklad je v kuchyni....ako kocky hovoria strava je 70% uspechu....chcem tu iba kockam ukazat ze sa po jednom zlyhani netreba vzdavat....prva foto je minuly rok s dovolenky a druha dnes...rozdiel 9 mesiacov...

mamateova
17. máj 2015

Cawte baby ake mate skusenosti s jablcnym octom ?? Pomaha pri chudnuti ci nie? Dakujem

xima
17. máj 2015

@mimiq ahoj,kolko si mala povodnu vahu a kolko teraz?vies postnut nejake linky podla ktorych si cvicila?inak,pekny vysledok 🙂

miajulia
17. máj 2015

Pomoooc potrebujeeem pevnu ale fakt pevnú vôlu, manžel večeria dva krát mne pod nosom a samozrejme so slovami ved si daj zlatko 😀 , dieťa ma núka koláčikmy :- z oslavy 😨 a to najmenšie bez termixíkov a mnamiek nevydrží 😅 , ako toto zvládate? poradí niekto? ☹ ☹ ☹

katka1981
17. máj 2015

@erikasvk, jeeej dakujem si zlata. Od zajtra chcem zacat, citim , ze by som to mohla zvladnut. Len cukor to je to.... moja zavislost. Ale ma dost zeleniny a ovocia doma,. tak musim to nejak zvladnut a zacat cvicit.

dossy
20. máj 2015
dossy
20. máj 2015

Tak toto je rozdiel asi rok.. nova praca. . . laska... sebavedomie.. rodina.. stresy.. novy jedalnicek -zdravsi ... hudba a sloboda robia divy .. 🙂 treba sa len nastartovat a mat pevnu volu a ozaj to chciet... 🙂 .. tATO FOTKA JE VELKA KATASTROFA:: ..ta fotka hore je aktualna 🙂

rybecka
21. máj 2015

@mimiq krasna premena 😉

bambicka
22. máj 2015

moja premena...mesiac po mesiaci...ziadna dieta, ziaden trik...len chutna zdrava a pravidelna strava, pitny rezim, cvicenie pre radost a pozitivne myslenie...

magdanova
22. máj 2015

Waau, kocky vy vsetky ste skvele, klobuk dolu pred vasou vydrzou.

anula
22. máj 2015

@bambicka
Dokelu, stratila som chut na sladke 😀 . Dakujeeem 😀

nevestienka
22. máj 2015

ahojte pridavam sa aj ja k Vam. Dlh sledujem tuto skupinu a tie uzasne zeny a vysledky, ktore dokazali za kratky cas. Ja som zacala po druhom porode od februara do maja a toto su vysledky. idem vsak dalej. brusko treba spevnovat.vela sil a vydrze do chudnutia !!!!!

ibionndai
22. máj 2015

Ahojte maminy ktore ste uz schudli, prosim vas o radu-mam 3.5 mesacnu dcerku a este plus 10kg. Chcela by som zacat cvicit ale stale kojim a nechystam sa prestat. Len sa bojim aby som neprisla o mlieko(na nete sa pise kadeco) a preto sa pytam radsej Vas, podla vasich skusenosti ;) Ak ste kojili a zaroven cvicili ci to malo nejaky vplyv na mliecko? Za odpovede Vam velmi pekne dakujem 🙂

nevestienka
22. máj 2015

@ibionndai Ahoj ja mam 4,5 mesacnu dcerku a cvicim uz cez dva mesiace a o mlieko som neprisla. Pise sa ze sa do neho mozu vyplavovat toxiny a kyselina, ked cvicis, ale nevsimla som si, ze by to malo nejaky vplyv. ani neviem, ci je to potvrdene nejakými vyskumami. mlieka mam stale dost a malej chuti. takze u mna bez problemov.

ibionndai
22. máj 2015

@nevestienka A mozem sa opytat ake cviky robis? kardio ci aj posilujes(brusaky, vypady ...)

nevestienka
22. máj 2015

@ibionndai kardio som cvičila a cvicím, ale teraz už aj posilujem 🙂