Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Gratulujem,pekná zmena a určite výsledok je vidiet.
@tinulka174 waw, paradna zmena😉
@tinulka174 Krásna premena,gratulujem.
@tinulka174 super zmena..... Tak toto by si vsimol aj moj mm :o)))
@tinulka174 super 🙂 ani rok to nie je a 20kg dolu to sa malo komu podari 🙂
@michaela_kan wau super a za tak kratku dobu..aku si mala stravu prosim ta? Ja som teda na keto, povodne som zacala v lete, ale akosi dovolenky a oslavy a grilovacky a zacala som prave dnes opat😃
@michaela_kan mohla by si prosim ta pridat niekolko rad ako sa ti to podarilo vyzras fakt super
@holubicka28 ahoj, aj ja som na ketogennej strave a za dva mesiace aj nieco -8 kg. Drzim palce 😉
@shanis dakujem, no ja som dala v lete za 5 dni dole 4kg (jasne nie tuku cisteho😃), tak dufam, ze to pojde aj dalej dole..hlavne musim vydrzat😁.
@holubicka28 ďakujem 🙂 zaťala som sa a obmedzila som sacharidy, žiadne pečivo, žiadne prílohy, sladené malinovky,nič... zo začiatku to bolo ťažké,ale zvykla som si tak, že už mu to ani nechýba... jem veľa zeleniny, chudé mäso, tvaroh, cottage cheese, sem tam jogurt.Po prvých dvoch mesiacoch som začala cvičiť.Teraz skôr veľa chodím 🙂
@veronaistokova14 ďakujem 🙂 stravu som trocha popisala v predošlom príspevku 🙂 ale ak chceš vedieť viac, kľudne napíš 🙂 nie som síce profík, ale rada sa podelím 🙂
@bibinka379 ahoj prosim ta kolko si schudla macingovou dietou?
@bibinka379 prosim ta kolko si schudla macingovou dietou a za aky cas? dakujem
Prosím, o radu..snažím sa zdravšie stravovať, pred dvoma rokmi som schudla cca 18kg, ktoré si stále držím - zatiaľ 🙂..len problém mi robia večere..nedostatok času a šup do seba sacharidy...poradíte mi nejaký proteínový drink, alebo niečo rýchle..Necvičím, nejde mi o svalstvo 🙂. DIK
@vitacalcin ahoj bolo 103 teraz mam 75 😁
Stale pokracujem ☺
@timea7 ahojky az dnes som si precitala svoj komentar, tak chcem ti napisat aspon ako to dopadlo 🙂 nakoniec sa na to chudnutie vybodla a z dovolenky prisla a mala o dve kila menej a teraz zacala po ranach cvicit, tak je cela vytesena, ja len dufam ze to tak vydrzi 🙂
Fu baby všetky ste tu super bojovnice a ide vám to super to cvičenie. Obdivujem vás že sa tak viete zaprieť a ísť si za svojím cieľom. Od dnes som si aj ja povedala že idem aspoň trošku niečo zo sebou robiť. Tak ak budú nejaké výsledky tak pridám aj ja🙂

@janula17 kuk moj album, mozes sa insporovat co sa tyka jedla...ja som taky problem mala zo zaciatku ze zelenina ako priloha ma zasytila len na urcitu dobu...ked som mala malo, tak som si proste prilozila...ono postupom casu si aj ten zaludok na to zvykne...samozrejme uplne striktne dodrziavat taku stravu dlhodobo ako som mala pri redukcii hmotnosti nieje dobre...predsa telo potrebuje aj nejake sacharidy....ked chces redukovat hmotnost,musis ich co najviac vylucit,pokial si chces udrziavat vahu,jest ich mozes v obmedzenom mnozstve...ja som napriklad pri redukcii nejedla ziadne kase, vlocky ani jogurty 🙂 tie jem az teraz ked si udrziavam vahu 🙂 na ranajky som jedavala sunku s co najvyssim podielom masa, to iste parky 🙂 syry... hlavne mozzarelu so cherry rajcinkami, cottage (bud cisty, alebo s ovocim alebo zas naopak na slano so sunkou a zeleninou) to iste tvaroh na sladko s ovocim ci uz hrudkovany alebo jemny, ak sa mi zdal malo sladky dala som si don steviu, alebo som si rozmixovala jemny tvaroh s jahodami a holandskym kakaom atd.. 🙂 ked som mala chut na sladkost dala som si proteinovu tycinku...vzdy sa da najst nejaka alternativa