icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
monikapalo
1. feb 2017

@kika050 to by aj mňa zaujímalo....Asi to flakam, lebo zatiaľ nič nevidím.

veronika70603
1. feb 2017

@eliska623 Ahoj, od mája. Zvykla som si na ten svoj režim a najprv to išlo dobre, lebo malo ísť z čoho dole 🙂 Teraz to ide už pomalšie. Chcem dať dole ešte 6kg, dúfam, že to do leta neako dám 🙂

jana290585
2. feb 2017

@maafinkaa prve 4 jedla kombinujem sacharidy + bielkoviny, a posledne dve jela bielkoviny a tuky 🙂

chirabell
6. feb 2017

@veronika70603 prosim ta ako dlho si sa z tej 46 dopracovavala tymto tvojim stylom k aktualnej velkosti? akoby som citala o sebe, odsuvala som sa stale na vedlajsiu kolaj ale od noveho roka som zacala viac mysliet na seba a rodina sa musia prisposobit, len teda rozmyslam ked mozem vidiet nejake vacsie vysledky, lebo presne 2-4kg za mesiac, tiez som len stravu a tekutiny zatial upravila...cvicenie vlmi nestiham pri vsetkych povinnostiach co mam este mimo deti

ketinka2
6. feb 2017

@himmerova27 O aký čaj ide? Ďakujem

radovanko3
6. feb 2017

opäť po nejakých dňoch sa ozývam a čítam opakovane kadejaké prípravky na chudnutie-čaj z aloe vera,nápoje z herbalife,tak sa pokúsim požiadať týchto "odborníkov" o radu a budem vdačná za každú odpoved 🙂
Cvičím pravidelne a dodržujem stravu.Po niekoľkých mesiacoch objemovky sa dostávam do fázy rysovania-tu podotknem,že nie som nováčik 🙂.Tieto prechody v strave boli zatiaľ nevyhnutné,ale ako tu čítam,zhodiť posledný tuk v rysovačke sa dá aj nápojmi,čajíkmi,tabletkami...Takže ja tiež presedlám na tento štýl a poprosím Vás "odborníci",čo mi doporučíte na zhodenie pár kg bez toho,aby som upravila stravu-samozrejme,cvičiť musím 🙂
Tak som zvedavá na Vaše zaručené produkty 🙂
Budem rada,ak to nezoberiete ako podpichovanie,skôr ako skvelú reklamu svojho produktu,ktorý mi toto vo fáze rysovania-odbúrania posledného min.tuku,zaručí bez toho,aby som sa drezúrovala stravou 🙂

chirabell
6. feb 2017

@veronika70603 Ahoj, citam tu ze si si zostavila vlastny jedalnicek...mozes mi ho poslat do spravy, rada sa inspirujem niecim co funguje, viem ze si to musim zostavit tiez sama, ale rady a postrehy skusenejsich dobre padnu 🙂 dakujem.

bellahc
6. feb 2017

@chryse reagujem na fotku kde si v tých modrých šatách síce "trošku" neskoro, ale nedá mi nenapísať, že odpoveď tvojho drahého na otázku, či vidí medzi fotkami rozdiel ma úprimne rozosniala.😄
Reagoval originál chlapsky.
😂👍👍👍

patka182
8. feb 2017

@lubka23 prosim vas ako sa stravujetr?

lubka23
8. feb 2017

@patka182 dobrý deň 🙂, no 20kg som schudla tak, že som jedla 5x za den, doobeda Sacharidy a poobede bielkoviny, obmedzila som pečivo a sladké ale už mi to nejde tak ako by dom chcela... Teraz fungujem na prerusovanom pôste /If/ a medzi tym si nahadzujem potraviny do kalorickych tabuľiek. 🙂

maafinkaa
8. feb 2017

@himmerova27 ahoj jedna sa prosim a herbalife?Dnes mi ho kurier lriniesol

bibinka379
12. feb 2017

Davam vam inspiraciu zeny.Myslim ze celkom slusnlny rozdiel 😀

maafinkaa
12. feb 2017

@bibinka379 suppper.....uplne iny clovek...ako si to doka😩

maafinkaa
12. feb 2017

@maafinkaa dokazala?Vyzeraz uzasne.....klobuk dolu

bibinka379
12. feb 2017

@maafinkaa dakujem 😊 uz viac nez rok jem macingovej stravu ☺

tweetinka.co
12. feb 2017

@adamkofjo ja ju mam. Je super. K nej svihadlo, flase s vodou ako cinky a super posilka doma

bibi52016
16. feb 2017

Ahojte ! Mam 178cm a 93 kg, :'( cize nadvaha, som po porode 8 mesiacov, nedari sa mi chudnut pretoze nemam silnu volu,skusala som zelenu kavu... 0 bodov, nemate nahodou skusenost s LIVES PECTIN ? ci to ozaj funguje ?

himmerova27
17. feb 2017

@maafinkaa nie žiadny herbalife

janakri
17. feb 2017

@bibi52016 zelená káva rovná sa vyhodené peniaze... žiadnu dietu nemôžeš držať predsa celý život, ak si neupravíš stravu, vždy budeš mať jojo efekt- spomalí sa ti metabolizmus a o dva roky budeš načisto zúfalá... máš 8 mesačné dieťatko, prehodnoť kuchyňu, začni sa zdravovať zdravo ( to je na oveľa dlhšiu diskusiu) a úžitok z toho bude mať aj celá rodina, môžem ti zhodnotiť jedálny lístok, ak chceš ísť do toho vážne ( nie som žiadny distribútor, som certif. výživový poradca, len nemám v praci nič na práci 🙂)))
a jasne že zadarmo,

bibi52016
18. feb 2017

@janakri dobty den, bola by som rada keby ste mi navrhli nejaky jedalny listok tak aby to vyhovovalo aj malemu. Dakujem ze ste mi napisali.

janakri
18. feb 2017

@bibi52016 to funguje tak, že by si si mala zapisovať aspon týžden ale lepšie dva týždne, čo všetko zješ - všetko- za hrsť čipsov, dojedená kaša po malom... podla toho ti poviem, kde robiš chyby, čoho maš veľa čoho málo, ... ak chceš isť do toho napiš mi mail, v pondelok ti pošlem tabulku na zapisovanie...alebo si piš len do Wordu, ako chceš, piš aj tekutiny cca pohár coly, pol litra čaju...
malý má aký vek?

bubu37
18. feb 2017

@janakri začni používať kalorické tabuľky

janakri
18. feb 2017

@bubu37 prečo presne?

bubu37
18. feb 2017

@janakri nadtavis si tam pôvodnú váhu,cieľovú váhu,vyrátajú Ti koľko máš za deň prijať sacharidov,tuky,bielkoviny.Kolki kalórií za deň.Nahadzujes si tam jedlá, uvidíš či za deň jes veľa alebo málo.

bibi52016
18. feb 2017

@janakri ok dakujem zacnem zajtra zo zapisovanim. Potom vam to poslem.

bibi52016
18. feb 2017

@bibi52016 a mozete mi poslat tu tabulku na email ? zuzana0710@gmail.com dakujem

janakri
18. feb 2017

@bibi52016 ok, v pondelok max. utorok určite

maafinkaa
18. feb 2017

@janakri dobry den prosim vas m by ste sa pozriet aj na moj jedalncek.Dakujem.Poslala by som vam moj rozpis dakujem

cmulinko
19. feb 2017

Moj 1 rocny boj.Po porode mojho 4 dietata som mala 102kg a momentalne mam 78kg a bojujem dalej.Na fotke som 8 tyzdnov pred porodom cize vaha bola okolo 108kg a druha fotka je aktualna.Saty su tie iste lebo su strecove.

janakri
19. feb 2017

@maafinkaa
kludne posli m