icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
noni99
30. sep 2017

@simeksmoulo super riadna zmena . Riadna kocka😉

jakaem
30. sep 2017

@simeksmoulo krásna zmena, mohla by si mi napisať prik. čo cez den papaš?

zuzulik280
30. sep 2017

@simeksmoulo super...co ste robili?

denisaja
1. okt 2017
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

Perfektné, tie fotky naozaj motivujú aj ostatných. Vyskúšali ste niekto nu-Me nízkokalorickú dietu www.nu-me.eu začínam s tým. Pošlem fotky keď bude výsledok.

simeksmoulo
1. okt 2017

@jakaem ahoj no hlavne pravidelnost a mensie porcie po 6nejem,teraz uz jem vsetko,no este chudnem,viem si to uz nakoordinovat.. ale jedalnicky mam na fb stranke CHUDNUTIE A VÝSLEDKY ,samozrejme vsetko bez liekov a podobnych veci 🙂

sandra811
1. okt 2017

Rozdiel cca 16 kg 🙂

judyth
1. okt 2017
modrysvet
2. okt 2017

@sandra811 Ako sa Vám to podarilo?

luzzia
2. okt 2017

@sandra811 a mozem sa opytat v cislach, aka bola povodna vaha a aka po schudnuti 16 kg? (ak to je tajomstvo, tak neva, aj tak dakujem). ja len preto, ze mne sa ta zmena zda tak strasne enormna a ohromna, ze sa mi to zda aj o hodne viac, ako 16 kg 🙂 lebo ja som chudla tiez cca tolko, ale mne ta moja zmena sa nezdala az takato viditelne obrovska 🙂 inak top, uzasna zmena, gratulujem! 🙂👍

lucinkao
2. okt 2017

@janina1007 ja cvicim

matulindaaa
2. okt 2017

@sandra811 ako dlho to trvá ....úplne super tom maximálne 🙂

sandra811
2. okt 2017

@matulindaaa
@luzzia
@modrysvet v prvom rade velmi dakujem, v druhom rade mi babule tykajte 🙂 prve fotky su januar 2014 a 72 kg. Posledna fotka je jul 2017 a 56 kg. Mne isli dole hlavne cm tam som stratila dost cisiel. A takuto vahu drzim skoro dva roky. Chudnutie trvalo asi 3/4 roka. Vylucila som biele pecivo, sladke. Prilohy sa snazim jest len na obed. Vela zeleniny, ovocia som pridala, cottage syr, mozzarelu, kuracie maso, morcacie. A cvicila som. Bolo to velke sebazapretie, ale stalo to za to. Len teraz po dovolenkach a lete to kilecko lieta hore, tak zacinam znova cvicit 😁

noni99
2. okt 2017

@sandra811 wau uplne iny clovek 😲 si ma motivovala 😉

modrysvet
2. okt 2017

@sandra811 Vyzeráš úúúúúúžasne

sandra811
2. okt 2017
sticker
matulindaaa
3. okt 2017

máte niektorá skúsenosti s KETO DIET?

lenkakika
3. okt 2017

@sandra811 si uplne super, krasna postava, prosim ta, co si cvicila? Ako casto?Dakujem za odpoved!

sandra811
3. okt 2017

@lenkakika ahoj, đakujem 🙂 cvicila som Jillian Michaels 30 shared level, 5x to týždňa

lenkakika
3. okt 2017

@sandra811 ale to si asi necvicila pocas celej premeny? chcem sa spytat, ci si cvicila len od Jill jej programy? dakujem krasne😘

matulindaaa
4. okt 2017

@sandra811 ahoj a to si cvičila level1 mesiac level 2 ....mesiac a tak či ako si zapla tak si cvičila

adamkofjo
4. okt 2017

Ja som cvicila rok jill ale nebol taky vysledok ako ked som zacla jumping tak isli kila rychlejsie dolu a ani ma tak neboleli kolena

matulindaaa
4. okt 2017

@adamkofjo ja som chodila na jumping a tiež super nožičky som mala ako srnka ale problém nastal po pôrode jumpin stop na plnej čiare večne som prišla pocikaná 🙂)) mrzí ma to ale nenarobím s tým nič

kika050
5. okt 2017

@sandra811 Vau krásna zmena. Ja som začala teraz od minuleho pondelka. Vyhodila som sladké napoje,keksiky atd. Nahradila som zeleninu,a kuracie maso. Chcem sa ta spýtat čierne pečivo môže sa? Alebo radšej to nie. Začala som cvičit a na zumbu ,len zumbu mam v meste tak to je tak na dršku snažim sa.

sandra811
6. okt 2017

@kika050 ahoj, super zumba je dobra 🙂 ja som pecivo jedla. 100% tny slatinsky chlieb, bielkovinovy vecerny, razny chlieb pripade razne placky z Lidla. Nie som zastancom vylucit ryzu, zemiaky, pecivo 🙂

luzzia
6. okt 2017

@kika050 suhlas so @sandra811 . netreba uplne vylucit chlieb, ja som dokonca jedla chlieb aj 2-3x denne (ranajky, desiata, vecera) mimo hlavnych jedal ako prilohu napriklad ku cottage cheesu, alebo so syrom, sunkou, zeleninou atd.. a chudla som tiez 15+ kg. presne ako sandra vravi, ten 100% slatinsky celozrnny kludne, vecerny bielkovinovy tiez.. aj spaldovy sa moze.. pravdaze s prihladnutim na kalorie, tie si treba ustrazit 🙂

sardinka32
6. okt 2017

@sandra811 Tak to si chudla spravne, ked isle dole centimetre. Super zmena, gratulujem! 🙂 Vdaka za fotky, motivuje to cloveka, ked vidi, ze sa to da. Ja sa teraz tiez snazim obmedzovat a zacala som cvicit, takze dufam, ze dam tych svojich 18 dole. 🙂

kika050
8. okt 2017

@sandra811 ja kupujem ten sedliacky chlieb z Lidla. Ale začala my robit zle uhorka tak musim menej dávat.

zuzulik280
19. okt 2017

@sandra811 prosimkde kupujete ten slatinsky? dakujem

luzzia
19. okt 2017

@zuzulik280 100% slatinsky celozrnny chlieb mava v ponuke tesco, billa, kaufland, aj niektore obchody zo siete terno (byvala moja samoska, terno, atd) - ale tie len niektore, napriklad u nas pod domom je mala predajna a ta ho nema, ale velke terno dalej od nas uz ano.

lululik
22. okt 2017

ahojte ...idem na to mam v plane upravit stravu samozrejme mne dostupnu aj financne aj v obchode..... a dnes som vybalila beziaci pas....prvu hodinku som si uz odmakala......mam vahu 72 kil pri mojej vyske 156cm to je dost.....drzme palce.....beriem toto ako zavazok ze sa na to ,,nevyprdnem,,dievcata podme do toho a podporme jedna druhu
tak pekny vecer a rano znova.....