icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
majoska
16. feb 2013

@zuzulaxx dakujem.......prvy den diety mam takmer za sebou.....a som na seba hrda.mozno mi nebudete verit, ale citim sa skvelo ....konecne aj pre seba nieco robim... 🙂 🙂 baby, fakt to netreba odkladat, jednoducho sa treba rozhodnut hned!!!....inac, rano si kupim tie cukriky, bomba napad..... 🙂

audiova
18. feb 2013

@janka57 ahoj.no v sobotu sa tá 1 po 6 nekonala 😠 .ale ja to nevzdám .budem ako Stalone na tých schodoch 😀 😀 😀 😀 .včera so si upiekla celozrnný koláčik-bol mňam a detom moju prvú vianočku aj to celozrnnú a napodiv deťom chutila 😉 .môj dnešný deň:
raňajky : celozrnný chlebík ,rastlinné maslo,šunka,šalátik
desiata : 1/8 toho môjho celozrnného koláčika ,jablko
obed: cukinové fašírky 2ks ,čerstvý mix zeleniny-čo dala chladnička
olovrant : to čo na raňajky
večera : ????????

sonia1501
18. feb 2013

@audiova ahoj, ako si robila ten domaci chlebik? Ja mam aj domacu pekarnicku, ale ani raz sa mi dobry chlebik nepodaril. Len tie z obchodu kde je uz urobena zmiesana zmes. Ale ta vychadza cenovo drahsie ako normalny chlieb z obchodu + neratam elektrinu.
Odkedy mam deticky ani som sa neopovazila experimentovat s receptami z knizky, lebo sa bojim, ze zas bude chlieb onicom.

audiova
18. feb 2013

@sonia1501 na internete je to -chlieb bez hnietenia,len ja dávam 1 hrnček hladkej múky,2 hrnčeky ražnej múky v recepte sú 3 hrnčeky hladkej múky),1 lyžička drvenej rasce(ja dávam 1/2 lyžičky),1 lyžička soli, 1/2 balíčku sušeného droždia,1 a 1/2 hrnčeka vody, ja dávam aj semienka napr.lanové.toto len v miske pomiešaš a necháš cca 12 hodín kysnúť.potom masu dáš na dosku kde ešte bude 15 min. "odpočívať ". potom preložíš cesto ako na pagáče -najprv z pravej strany ,potom z lavej,zhora a z dola( neviem či som to dobre vysvetlila 😅 )a necháš ešte 1/2 hod. po pol hodine zapneš trúbu na 230 stupňou a vložíš do nej jenskú misu aj z vrchnákom a necháš ju tam cca 1/2 hod. ,misu vyberieš a vložíš do nej cesto prikryješ vrchnákom a vložíš takto zakryté do trúby na 30min.potom odokryješ a pečieš odokryté ešte 30 min. vyberieš a ješ . je to asi 1/2 kg chlebík.u nás nestačí ani vychladnúť.pozri si ho aj na nete. 🙂

janka57
18. feb 2013

@audiova presne ako hovoríš, nevdávaj to! a ak ti mám povedať pravdu tento víkend bol pre mna katastrofálny ☹ hrešila som na každom kroku. myslím,že ani ja už nebudem mať na konci 1 ☹ radčej sa nejdem ani vážiť... normálne ma dnes ráno bolel až žalúdok,po tom čo som do neho nahádzala cez víkend.. až sa hambím za seba. tak len tak dalej,neboj ono to pojde dole. pekný den ti prajem.

majoska
18. feb 2013

zienky, vcera bolo hrozne!!! babka nas pozvala na obed, chudatko pol dna varila, celu sobotu piekla, len aby sme sa poriadne najedli.....a ja samozrejme, odmietla som obedik s tym,ze do leta chcem vyzerat lepsie a ze si dam iba zeleninu. 🙂 ...no moja starka to zobrala hrozne, urazila sa... 😖 ..aj ma lakali tie chutne kaloricke a mastne jedla... 😝 ...a nakoniec ma prehovorila, tak som si dala taku malinku porciu. ☹ ....noooo- druhykrat neprijmem ziadne pozvanie na obed!!!! 😉

sunflower87
18. feb 2013

ahojte dievčence....uau...tak toto je inšpirujúce....každý deň sa odhodlávam, že začnem....ale stále nič ☹ ☹ ☹ ...ale toto ma hádam nakopne už....chcem sa vás opýtať...som 2 mesiace po pôrode a zostalo mi bruško, ako je najlepšie sa ho zbaviť?? Robiť sklapačky??

audiova
19. feb 2013

@janka57 ahoj Janka.no včera som to celkom dobre zvládla.odolala som aj pizzy čo som večer piekla deťom a mužovi 🙂 .
dnes
raňajky : celozrnný chlebík,rastlinné maslo,šunka,paprika
desiata: ešte mám s toho celozrnného koláčika tak z neho 1/8,jablko
obed: zapekaný karfiol( je ho plná jenská misa ,tak ho budem jesť aj 4 dni,ak ho nenajdu moje deti a muž 😀 ) ,čerstvá zelenina
olovrant : celozrnná vianočka-vlastná výroba 😵 ,rastlinné maslo
večera: tak to už budem odpadnutá a v hladine alfa 😀 😀 😀

bzuco
19. feb 2013

ja som sa včera konečne dostala k cvičeniu - dala som sa na kalanetiku,,,dakedy dáááávno som ju cvičila - a bolo to super, aj ked vtedy som nemala problém s kilami navyše, ale spevnené svalstvo som mala fajne
je to fajn, vyhovuje mi - pekne doma, pred telkou večer makám...kedže do fitka to mám dosť daleko a popravde, ked uložím večer deti, ani sa mi moc nikam nechce - totoo mi vyhovuje, že je to v pohodlí domova
no a dnes už to aj cítim - svalovica 😅

bzuco
19. feb 2013

a chcem sa opýtať - čo je najlepšie cvičiť, ak chcem schudnúť cey prsia? mávala som ideálnych B75....teraz má C-D 75 😒 a veru nie som spokojná 😖

bzuco
19. feb 2013

a ak by sa dalo, aj ja chcem do súkromnej témy...prispievam pomenej, ale sledujem denne všetky vaše úspechy 🙂

luciaa86
19. feb 2013

Baby,aj ja chcem byt v sukromke 🙂 od januara 8 kil dolu ,foto pridam az ked dosiahnem zelany vysledok :D

majoska
19. feb 2013

mozem aj ja k vam do sukromky???? stvrty den dieta a prve kilecko dole!!!! 🙂 suuuupeer ppocit!!!! 🙂 🙂 🙂

janka57
19. feb 2013

@luciaa86 waw a to ako sa ti podarilo? klobúk dolu

libela
19. feb 2013

super téma, potrebujem dať dole 7-10 kíl. tak ešte pouvažujem či sa aj odfotím 🙂

audiova
20. feb 2013

mohla by som aj ja do súkromky ?

mimi000
20. feb 2013

@audiova ahoj ja som tiež písala že by som chcela íst do súkromky ale vôbec chodia tam baby??? či nás tam nechcúúúú 🙂 ???

audiova
20. feb 2013

@mimi000 no neviem,ešte som v žiadnej nebola,tak neviem ako to tam chodí 😵

luciaa86
20. feb 2013

@janka57 taj 4 tyzdne som sa stravovala podla macingovej a cvicila kazdy den minimalne tu hodinku 🙂 a slo to,teraz to nejako stoji tie kila,ale ja potrebujem dat dolu aspon este 20kg 🙂 a velmi motivujuce su videa alebo teda relacia Chris Powell extreme makeover,na youtube je vela videii,a fakt tie velmi motivuju.aj na markize to uz par tyzdnov chodi v pondelok o 21:30

janka57
20. feb 2013

@luciaa86 tak to je super! naozaj grtulujem. si šikovná 🙂

veverina
20. feb 2013

@bzuco
@luciaa86
@majoska
@audiova
@mimi000
baby,do sukromnej sa dostanete tak ze kliknete na babu co tuto temu zalozila a v jej fotoblogu sa vam tato tema ukaze,potom sa tam len pridate same,ja uz som tam 😉

bzuco
20. feb 2013

@veverina
a ako sa volá tá súkromá téma?
ja tam nič podobné nevidím...jedine - dajme kilám dovidenia, či ako... 😅

veverina
20. feb 2013

@bzuco no to je ono 🙂

patka1979
20. feb 2013

@ketsip moja zlata klobuk dole

patka1979
20. feb 2013

@jasmika predstav si aj ja ho pijem a cvicim zumbu a mam neuveritelnych -10kg dole som normalne pisna na seba a velmi ti dakujem ze si zalozila tuto skupinu a ze si ma inspirovala asi by som sa sama od seba nenakopla..🙂 😀

jasmika
autor
20. feb 2013

@patka1979 super tak to sa veľmi teším..teraz si už len budeš užívať obdivné pohľady a pochvaly...si šikovnica.. A ja sa tiež teším že som možno trošku pomohla k tomu aby si sa citila super..presne pre to som založila tému....pre motiváciu..n ariekania aké sme tučné a veľké a ťažké už bolo dosť.. treba sa posmeliť...

mimi000
21. feb 2013

@veverina to je tá tema,, dajme kilám dovidenia?????,, teda inú som tam nenašla, neviem či už to neviem hladať....

bzuco
21. feb 2013

tak prvé úspechy sú aj u mňa - zatiaľ som dala len 3x po necelej hodinke kalanetiku, ale normálne vidieť, že to zaberá - hlavne som si všimla, že stehná sa mi už len málinko dotýkajú, ked stojím znožmo 😵 😵 😵 ...a aj bruško troška odišlo 😵 😵 😵 ..takže pokračujem dalej 🙂

gabi.ta
21. feb 2013

ahojte baby ja som od 5.2 na bielkovinovej diete a mam ubytok - 8 kg. tesim sa velmi ale mam este dlhu cestu pred sebou. chcem dat dole este asi 20 kg. drzte palce...

veverina
21. feb 2013

@mimi000 ano 🙂)