Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

ja mam 181 cm a na svoju výšku som mala vždy od 57 do 62 kg, prvý krát som otehotnela s 62 kilami a pred porodom som vazila 80 kg, schudla spat na 57 kg a teraz som tehotná durhý krát po 8 rokoch, som len v 4. mesiaci a už mi nabehlo hore šup - šup 6 kg 🙂 ked to tak budem pokračovat tromfnem sa :D , ako potom schudnut ? Mám pocit, že po 30 ke sa kilá lepia uplne inak ako ked mal človek len okolo 20-ky ...
@janka57 ahoj. v piatok som si kúpila plech na mafiny,a teraz nič nerobím len ich mojim hladošom pečiem,ale hneď som začala tým ,že som im urobila špaldové 😀 nech si myslia že to majú byť také.a im chutili čomu sa veľmi teším,lebo si môžem dať aj ja jednu.účel svätí prostriedky 😀 . písala mi skeptik ,že mám pridať bielkoviny do jedálničku ,ale ja nejak mäso nemusím 😒 , asi si dnes ugrilujem na obed hermelín.
môj včerajšok:
raňajky: celozrnný rohlík ,rastlinné maslo,šunka, ladový šalát,šalátová uhorka
desiata: špaldový mafin s tvarohom- mňam 😝 ,jablko
obed: celozrnné cestoviny s brokovicovou zmesou -aj to bolo mňam 😝 a ešte ladový šalát
olovrant : ešte jeden mafin
večera: to čo na raňajky
@audiova Ak nejes mäso, tak ryby alebo tofu, ale je to veľmi dôležité, takisto strukoviny. Tu nejde "len" o svaly na koncatinach, ale napríklad srdcovú sval. Takisto pridaj mliečne výrobky. Ten hermelin nie je práve ideálny - dosť kaloricke, najlepšie je chude mäso a ryby. Bielkoviny ti tiež spomalia vstrebavanie cukrov a budeš lepšie chudnut.
@gabi.ta prosim napis blizsie nieco o tej diete, ja ma 73 kil pri vyske 153 cm, obvod pasa 98 cm, takze bmi 31--- a som zufala, potrebujem dat 25 kil dole a uz neviem ci nejest, alebo co aby to slo, aby nebol jojo efekt
@juliakocka v prvom rade vynechat pecivo, muku bielu, nahradit biely cukor xylitolom a samozrejme pridat pohyb, idealne jest pravidelne kazde 3 hodiny + vela pit, ked treba nastav si aj casovac na telefone
ovocie jest iba doobeda, zemiaky, ryzu, celozrnne cestoviny max. do 12tej
po 12 tej zeleninu, maso -(chude, nie vyprazane ale na pare, dusene, varene)... ako prilohu kopu zeleniny
@bubu4125 ahoj, prosim ta, mozes aj mne napisat, kde si bola na tom merani a kolko ta to vyslo? 😉 dikes
inak baby, od zajtra cca dva tyzdne je najidealnejsi cas na diétky 😀 dnes je spln a od zajtra sup na rozumne stravovanie a cvicenie 😀 nech nam je ten mesiac nápomocný 🙂
@sunshine85 No super, lebo ako tu pisali niektoe baby, tak aj mne sa to nejako zastavilo 😒 a nie a nie pohunť sa vpred. Od 19.1.2013 mám dolu 5,5 kg ale ešte tých min. 5 by to chcelooo.
@sunshine85 spn je 27.2.
@majka20201 no je aj dnes ale je slaby a 27.2,to je pravy najsilnejsi spn
@jasmika prave som si pozrela ten film a je neskutočne inšpirujúci a verím že aj pravdivý, lebo na mna presne sedí....dakujem za info o filme, mna nakoplo, tak verim zi pritiahnem si sexy postavu .)§
@juliakocka ja som si pritiahla aj inú postavu, aj iný život.. pomohlo pri kúpe auta.. ale to je na dlhšie..no bolo to až neuveriteľné...pomohlo pri hľadaní práce pre manžela... pomáha stále.. Ibaže ja som veriaca... a konečne som pochopila Proste a dostanete, hľadajte a nájdete, klopte a otvoria Vám...
ahojte dievcata tak vidim ako krasne sa tu chudne a toto je jeden velky problwm aj u mna ... som 6 mesiacov po porode a ta vaha sa ma drzi ako kliest... mam ledva 160 cm presne 159cm a vaha 71 kil... teraz 2 tyzdne dovolenka na Slovensku mi na vahe nic neubrala prave naopak ( zijem v UK). ale uz som si povedala dost no a ked som uvidela foto @ketsip no waaaaaw krasne si schudla fakt klobuk dole, ja som zacala s macignovou detoxom tak snad sa zomna nieco odlepi ale ka mate nieco lepsie odskusane sup sem stym... uz ked dam dole kila na zdravej vyzive zostanem...citim ta nemotorne a to sa uz dalej takto neda chcem byt kocka ako predtym...
@slivka233 tak ja mam 153 a 73, a tiez som zacala ze detoxikovat, ale len tak ze jem normalne, snazim sa zdravsie, ale pijem teplú vodu s citronom a niekedy si dam aj trochu javoroveho sirupu do toho,neviem ci to pomoze ale uz tyzden pijem tu citronovu vodu a obycajnu vodu, myslis, ze mi to staci na odkyslenie....daj nejake typy od macingovej
@juliakocka tak ja idem podla tohto jedalnicka...max ked som hladna dam si nejake orechy syr alebo jogurt to snad nemoze ublizit..ach jaaaj.... citronvoa v pohode ja som si ppovedala ze aspon 2 dzbaniky co mam si vzdy zarobim a to musim vypit...a ako ti to ide aj vidis nejake zmeny ci?
@slivka233 mam pocit, ze sa mi zhorsila plet na tvari, same vyrazky, ale to sa asi cistim, odkyslujem snad 🙂
@juliakocka Sväté Písmo,Sila pozitívneho myslenia,Slepačia polievka pre dušu, - no je toho proste strašne veľa...
@juliakocka myslym ze ano, urcite je to zmena jes ine potraviny a ako prve sa to asi odzrkadli na pleti ale snad sa to vsetko da do povodneho stavu..... len ze by vaha isla dolu

@bzuco napíšem ti IP...ale už len zajtra, lebo to mám v izbe a už mi malá spí...len sa mi ozvi prosím, lebo a zabudnem...